Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek se veled, se nélküled a párkapcsolata

Ezek a csillagjegyek amennyire vonzzák egymást, legalább annyira taszítják is. Amolyan se veled, se nélküled kapcsolat jellemző őket, ami egy idő után nagyon fárasztó lehet. Te és a párod köztük vagytok? A horoszkópból megtudhatod.

A szerelem kiszámíthatatlan. A vonzás és taszítás kettősségén alapuló kapcsolatok pedig mindig nagyon fájdalmasak. Az sem igazi, amikor a párok együtt vannak, de az még fájóbb lehet, amikor különválnak útjaik. S pontosan ezért újra és újra egymásra találnak, hogy újra és újra szakítsanak. Évekig elhúzódhat ez a se veled, se nélküled érzés, ami valójában senkinek sem jó. Rengeteg csalódást és fájdalmat okoz. A horoszkóp választ ad a miértekre.

A Rák és az Ikrek párkapcsolata

A Rák valódi túlélő, ha párkapcsolatról van szó. Neki az élete legfontosabb része a szerelem, a társ, a család. S bizony hajlamos lehet jóval többet látni a kapcsolatba, mint amennyi abban ténylegesen benne van. Ragaszkodó, nagyon nehezen mond le a szerelemről még akkor is, ha a lelke mélyén pontosan tudja, annak nincs jövője. Az Ikrek vidámsága, könnyedsége lenyűgözi a Rákot, míg az Ikrek a Rák szépségének nem tud ellenállni. A szerelem addig tart, amíg a Rák ragaszkodásával meg nem fojtja az Ikreket. S annak ellenére, hogy újra és újra egymásra találnak, végül mégis be kell látniuk, eltérő vágyaikat a másik képtelen teljesíteni.

Ezeknek a csillagjegyeknek se veled, se nélküled a párkapcsolata

Ezeknek a csillagjegyeknek se veled, se nélküled a párkapcsolata (fotó: Getty)

A Skorpió és a Vízöntő szerelme

A Skorpió és a Vízöntő nagyon erősen vonzódik egymáshoz – legalábbis eleinte. De mindkettőjük személyisége oly erős, hogy folytonos verseny zajlik közöttük. Egyik sem enged a saját akaratából, egyszerűen képtelenek kompromisszumokat kötni egymással, ami szakításhoz vezet. A barátság, a szenvedély ugyanakkor újra és újra egymáshoz sodorja őket. A Vízöntő részéről teljesen elfogadott a barátság extrákkal típusú “szerelem”, de a Skorpiónak ennyi kevés a boldogsághoz, teljes valójában akarja a másikat. A túlzott ragaszkodást, a folyamatos ellenőrzést a Vízöntő képtelen tolerálni, s ezzel a Skorpió elűzi őt magától.

A Szűz és az Oroszlán párkapcsolata

Nagyon izgalmasan indul a Szűz és az Oroszlán párkapcsolata, hiszen biztonságra, megbízhatóságra találnak egymás mellett. Az Oroszlánnak ugyanakkor folyamatos elismerésre, dicséretekre van szüksége, amit a Szűz meg ki nem állhat. Párkapcsolatuk tökéletesen működik addig, amíg a Szűz csodálja az Oroszlánt, de amint elmúlik a lelkesedése, és észre veszi párja hiúságát, az Oroszlán sem törekszik többé a nagyvonalúságra. Az Oroszlán egyre többet drámázik a Szűz depressziós hajlamán. A sok csalódás szakításhoz vezet, hogy aztán rájöjjenek, képtelenek egymás nélkül élni. Évekig eltarthat ez a se veled, se nélküled kapcsolat.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top