Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek „se veled, se nélküled” a párkapcsolata

Ezek a csillagjegyek nagyon gyakran „se veled, se nélküled” párkapcsolatokba bonyolódnak. Ők azok, akik együtt élni sem igazán tudnak a társukkal, de elszakadni sem képesek tőle. Vajon te és a párod köztük vagytok? Kiderülnek a legfontosabb részletek a horoszkópból.

A szerelem olyan, mint a hullámvasút, egyszer fent, máskor lent. Vannak, akik nem képesek továbblépni, s a szakítást követően ismét az ex karjaiban találják magukat, majd újabb mélypontot követően kezdődik elölről minden… A se veled, se nélküled párkapcsolat olyan, akár egy csapda, amelyből nagyon nehéz kikeveredni, s leginkább akkor fordul elő, amikor egyikük sem tudja igazán, mit is vár, mit akar valójában a másiktól, de az elkövetett hibákból sem képesek okulni. Lássuk, mely csillagjegyekre jellemző leginkább ez a sokszor fájdalmas párkapcsolat.

1. Az Ikrek

Az Ikrek abszolút alkalmazkodó és laza típus, ám a rugalmasságának megvan az ára: hihetetlenül határozatlan, ha szerelemről van szó. Nem zárkózik el a hosszútávú párkapcsolat gondolatától, ám amikor a viszony komolyabbra fordul, inkább habozik, mert nem mindig tudja, mit akar. Értelmes és szellemes csillagjegyként olyan párkapcsolatról álmodozik, amely állandóan ébren tartja. Amikor unatkozik, inkább továbbáll. Ám amint a szakítás „hivatalossá” válik, kiborul, s gyorsan meggondolja magát. Ha a határozatlanságán képes lenne úrrá lenni, tisztázni tudná a párjával a problémákat, s így talán mindketten tovább is tudnának lépni.

2. A Rák

A csillagjegyek legszerelmesebb szereplőjéről van szó, akit az érzelmek éltetnek. Bár a párja érzéseit a legmesszebbmenőkig átéli, a saját érzelmei kinyilvánítása terén időnként igencsak határozatlanná válik. A Rák hűséges típus, s ha társa össze is töri a szívét, mindig újabb esélyt ad neki. Nem képes elengedni a másikat, még akkor sem, ha sokkal jobbat érdemelne. Így könnyen egy se veled, se nélküled párkapcsolatban találja magát, ami egészen addig tart, míg a másik végleg a szakítás mellett nem dönt.

Ezek a csillagjegyek gyakran csöppennek “se veled, se nélküled” párkapcsolatba (iStock)

3. A Mérleg

A Mérleg az egyensúly és harmónia híve a párkapcsolatban is, éppen ezért minden döntését komoly mérlegelés előzi meg. Bizonytalan a saját érzéseit illetően, ezért egészen addig nehézséget okoz megnyílnia a párja előtt, amíg teljesen nem bízik meg benne. Határozatlansága a hosszútávú párkapcsolatára is rányomja a bélyegét. Az egyedüllét elől a kapcsolatba menekül, ám az első konfliktushelyzetnél menekülőre fogja a dolgot. Ha magabiztosabbá válna, s érzelmeit nem félne kimutatni, képes lenne a kölcsönös bizalmon és támogatáson alapuló kapcsolatot alakítani.

4. A Nyilas

A Nyilast az új élmények éltetik, az állandó változás teszi igazán elégedetté. Szabadságra született, éppen ezért nem igazán kenyere a komolyabb párkapcsolat. Még ha szerelmes is lesz, könnyen a szakítás mellett dönthet, ha úgy érzi, nagyobb térre van szüksége. Ezt azonban hamar megbánja, s rövid szünet után ismét a korábbi szerelménél kopogtat egy újabb esélyt kérve. Ha szerencséje van, párjával a problémákon túl tudnak lépni. Aztán vagy megbékél a párkapcsolattal, vagy újra valami új és izgalmas után néz.

5. A Halak

A Halak reménytelenül romantikus, éppen ezért soha nincs egyedül, vagy ha igen, akkor javában keresi már az újabb partnert. Könnyen szerelembe esik, s az érzelmei már azelőtt utat törnek maguknak, mielőtt kiderülne számára, hogy a megfelelő társsal hozta-e össze a sors. Emiatt viszont a kapcsolat drámai véget érhet, hiszen a konfliktusok elkerülhetetlenek. Neki olyan párra lenne szüksége, aki nem kertel az érzéseit illetően, aki mellett biztonságban érezheti magát. A párkapcsolat sikeressége azon is múlik, hogy túlteszi-e magát a múltbéli sérelmeken.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top