Horoszkóp

Bízz meg ezekben a csillagjegyekben, ha második esélyt kérnek

Ezek a csillagjegyek ritkán kérnek második esélyt. Ha megteszik, azt a lehető legkomolyabban gondolják. Ilyenkor biztos lehetsz a kimondott szóban, mert az ígéretüket feltételek nélkül megtartják. A horoszkóp szerint érdemes újabb bizalmat szavaznod nekik, nem élnek vissza azzal. Melyek ezek a csillagjegyek? Íme, a részletek. Te is köztük vagy? És a párod?

A Bika mindent megtenne érted

bika megbízható csillagjegy második esély horoszkópA Bika makacs, csökönyös viselkedése nem mindenkor tűnhet szimpatikusnak, kivéve, amikor második esélyt kér tőled. Amikor a bocsánatodért fohászkodik, pontosan ilyen elszántan és makacsan küzd érted is. Nem adja fel, amíg vissza nem nyeri a bizalmadat. Ha megígér valamit, ahhoz következetesen ragaszkodni is fog. Már azért is nyomorultnak érzi magát, mert egyszer is megbántott téged. Valójában csak rajtad múlik, hogy ismét bizalmat szavazol-e neki. Alapvetően megbízható és szavahihető típus, az ígéretét, a kimondott szót ő mindenkor komolyan is gondolja. Nem fog hibáztatni akkor sem, ha mégsem adnál neki újabb esélyt. De ha mégis mellette döntenél, szinte bizonyosan nem fogsz benne újra csalódni.

A Szűz ritkán szúrja el a párkapcsolatát

szűz csillagjegy második esély horoszkópA Szűz lelkében időnként belső vihar, feszültség tombol. Amikor azt érzi, valamit nem képes a maga elvárásai szerint megtenni, hajlamos az önutálatba süllyedni. Alapból büszke csillagjegy, ami leginkább attól függ, mit tesz le az asztalra. Szereti azt gondolni magáról, ő az a társ, akiben vakon megbízhatsz. Nem az a típus, aki becsapna vagy megcsalna téged, ő az egyenességet, a megbízhatóságot tartja szem előtt, ennek ellenére néha ő is hibázhat. Ha bármilyen okból második esélyt kérne tőled, biztos lehetsz benne, nem csak szórakozik veled. Mindent jóvá szeretne tenni, és mindent elkövet, hogy kitalálja, hogyan szerezze vissza a bizalmat. Az is biztos, ő kétszer nem követi el ugyanazt a hibát.

A Bak többszörösen teszi jóvá, ha második esélyt kap

bak csillagjegy második esély horoszkópA Bak a legelszántabb csillagjegy valamennyi közül. Magabiztossága leginkább attól függ, mennyire szárnyal és mennyire sikeres a feladataiban. Megbízható, szavahihető típus, de persze vele is megeshet, hogy hibát követ el, ami után nagyon nem találja a helyét. Ha létezik olyasmi, amit igazán gyűlöl, mindenképpen az lehet, amikor futnia kell utánad. Mégis, ha igazán fontos vagy a szívének, többszörösen próbálja jóvátenni az elkövetett hibát. De csak akkor teszi, ha értékeled az erőfeszítéseit. Ha visszafogadod, és megbocsátasz neki, az is biztos, a döntést sosem fogod megbánni. Ha valakinek érdemes második esélyt szavazni, az mindenképpen a Bak lehet.

csillagjegy horoszkóp második esély

Ezek a csillagjegyek nem élnek vissza a bizalommal (Getty)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top