Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy mindenkinél makacsabb

Ezek a csillagjegyek elviselhetetlenül ragaszkodnak mindenhez, amit a fejükbe vesznek. Még logikus érvekkel sem lehet őket jobb belátásra bírni. Viselkedésükkel könnyen kivívják mások ellenszenvét. A horoszkópból kiderül, melyik a négy a legönfejűbb, legmakacsabb csillagjegy. Köztük vagy?

A Bika hajthatatlan

makacs csillagjegyek bika horoszkópA Bika nem alkuszik, ami bizonyos esetekben még elfogadható is lehet. Kétségtelen, az önfejűségben élen jár, ha van negatív tulajdonsága, ez mindenképpen az. Soha nem felejt és soha nem bocsát meg, köszönhetően annak a másik bosszantó tulajdonságának, hogy kifejezetten szeret haragudni. Magát persze sosem hibáztatná, és talán a szívéhez legközelebb állóknak is ad némi engedményt. Ha valami ellenkezik a saját elképzelésével, képtelenség őt jobb belátásra bírni vagy meggyőzni. Ilyenkor úgy viselkedik, mintha befogná a fülét, meg sem hallja az ellenérveket. Úgy van vele, mindenki inkább a saját problémájával foglalkozzon. Ebben valahol igaza is lehet.

A Mérleg erősnek akar látszani

makacs csillagjegyek mérleg horoszkópA Mérleg úgy gondolja, ha makacsul ragaszkodik az elképzeléseihez, az elveihez, azzal leplezni képes a gyengeségeit. Erősnek, határozottnak akar mutatkozni, hogy megvédje a szívét, pedig a lelke mélyen ő az egyik legbizonytalanabb csillagjegy. Ha megbocsátásról esik szó, igencsak hajlamos a ködösítésre. Megértőnek mutatja magát, belül ugyanakkor ő sem felejt, szívesen dédelgeti a haragot. Vitatkozni képtelenség vele, arra sem hajlandó, hogy mások helyébe képzelje magát, ezzel a tulajdonságával az őrületbe kergeti a többieket. Nagyon barátságos típus, de a rémesen makacs viselkedéssel inkább csak elriaszt maga mellől mindenkit. Aztán azon csodálkozik, miért marad folyton egyedül.

A Skorpió a legijesztőbb csillagjegy

makacs csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpiót jobb elkerülni, amikor dühös. Ilyenkor félelmetes, és nagyon ijesztő. Képtelen elviselni, ha valami nem az elgondolása szerint történik. Attól végképp falra mászik, amikor „emberére talál”, mert a másik is kőkeményen ragaszkodik a maga elképzeléseihez. Szeret misztikusnak, rejtélyesnek, megfejthetetlennek mutatkozni, aztán amikor hasonlóval találja magát szembe, pillanatok alatt ideges lesz. Nagyon érzékeny típus, könnyen megsértődik, és persze ő sem bocsát meg. Szinte rögeszmésen hordozgatja lelkében a haragot, a végsőkig ragaszkodik a sérelemhez, pedig csupán némi empátiát kellene mutatnia. Meg tudná tenni, de ő ennél sokkal büszkébb és makacsabb típus.

A Bak makacs és önfejű

makacs csillagjegyek bak horoszkópA Bak az a csillagjegy, akiben a megértés talán csak nyomokban található meg. Próbál ugyan egyetértésre jutni másokkal, de igencsak kevés sikerrel. Az empátia nála sem működik igazán hatékonyan. Meggyőződése, hogy felnőtt módjára kezeli a problémákat, a hibákat, de arra nem jön rá, hogy azokat mindenkor a saját nézőpontjából látja. Pedig ő valóban éretten gondolkodó csillagjegy, elvileg képes lenne tehát megértően viszonyulni másokhoz. A makacssága folytán mégsem enged a saját igazából. Mindössze arra lenne szükség, hogy őszintén magába tekintsen, és elgondolkodjon, valóban megéri-e ennyire ragaszkodnia a saját elképzeléséhez. Csöppnyi nyitottsággal igazán szimpatikus lehetne mások szemében, mégis elrontja a lehetőséget.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top