nlc.hu
Horoszkóp

A 4 legmakacsabb csillagjegy

Ezeknek a csillagjegyeknek eszükben sincs másokra hallgatni

Mondhat bárki bármit, ez a négy csillagjegy csakis magára hallgat.

Ha a keményfejűséget tanítani lehetne, ettől a négy csillagjegytől lenne érdemes leckét vennie mindenkinek, aki szeretne kicsit határozottabb lenni. Őket tényleg nem érdekli különösebben, mit gondolnak róluk a környezetükben élők, és többnyire arra is fittyet hánynak, ha segítő szándékkal tanácsot vagy némi útmutatást kapnak másoktól.

Kos

Nem véletlenül mondják róla, hogy fejjel megy a falnak… Amit elhatároz, attól nehezen lehet eltéríteni, ő az, aki sokkal gyakrabban tanul a saját kárán másoké helyett. Tele van energiával és ambícióval, így sosem szegi kedvét, ha elképzelései megvalósításába egyedül kell belefognia. Sokszor még örül is neki, másokról ugyanis sokszor azt gondolja, hogy csak láb alatt vannak, és visszahúzzák, hátráltatják, ahelyett, hogy közelebb vinnék a sikerhez. Tanácsot még szorult helyzetben is csak ritkán kér az állhatatos Kos, akinek szinte fizikai fájdalmat okoz neki belátni, hogy nem boldogulhat mindig, mindenben egyedül.

Bika

A számtalan jó tulajdonsággal rendelkező Bika nagyon magabiztos és önfejű csillagjegy, még akkor is, ha ezt sokszor elkendőzi jószívűsége, kedvessége. Tulajdonképpen minden oka megvan arra, hogy csak saját magára hallgasson és ne törődjön azzal, amit róla vagy neki mondanak mások, mert ez a csillagjegy nagyon megfontolt, összeszedett és okos! A Kossal ellentétben ő legalább meghallgatja mások véleményét, a legtöbbször azonban csak udvariasságból teszi mindezt. Nem szabad személyes sértésnek venni, ha csakis magára hallgat és nem rád!

Horoszkóp ábra a csillagjegyekkelBak

Bak

Ha valaki, akkor a Bak semmiképpen sem hiányozhat erről az illusztris listáról! Ő nem finomkodik és nem is próbálja kedvességgel leplezni határozottságát, elszántságát: úgy van vele, hogy akinek ez nem tetszik, az nyugodtan tovább is állhat. Ezzel a viselkedéssel hamar elveszi a többiek kedvét attól, hogy meg akarják neki mondani, hogy mit hogyan kellene tennie, aminek ő mérhetetlenül örül. Egy Bak sosem kételkedik magában, és azzal sem gyötri magát, hogy helyes-e, amit tesz. Számára a napnál is világosabb, hogy a dolgok csak úgy lehetnek jók, ahogyan ő gondolja. Rosszul teszed, ha mindezt kétségbe vonod, ugyanis ahogy a hétköznapokban, úgy saját magán is keményen és kitartóan dolgozik, ez az ő egyik leghatásosabb fegyvere!

Vízöntő

A Vízöntőt tartják az egyik legsokszínűbb és legkülönlegesebb csillagjegynek, akinek közelsége igazi ajándék. Ha szeretnéd, hogy a szívébe zárjon, az egyik legfontosabb, hogy ne akard beleütni az orrod a dolgaiba! Bár igazán kedves és barátságos, annyira szinte senkit nem enged közel magához, hogy hagyja, hogy megmondják neki, mit csináljon. Nem biztos, hogy elsőre észreveszed, de a Vízöntő nagyon is magabiztos és mindenről határozott elképzelése van. Arra következetesen ügyel, hogy ne tűnjön önteltnek vagy bántóan határozottnak: tökéletesen tudja, hogyan érvényesítse az elképzeléseit anélkül, hogy átgázoljon másokon. 

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top