Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy mindenkinél érettebb

Akadnak csillagjegyek, akik felnőttként is hihetetlenül gyerekesen viselkednek és gondolkodnak. Mások ugyanakkor már gyermekként is komolyabbak a többieknél. Utóbbiakat mutatjuk be. Vajon melyek a legérettebb csillagjegyek? Mitől mások, mint a többiek? És vajon te is köztük vagy?

A Bak a legvisszafogottabb csillagjegy

A Bak a legérettebb típus valamennyi csillagjegy között. Mind gondolkodásba, mind viselkedésben kiemelkedik a többiek közül. Horoszkópja szerint megbízható, kitartó, szívós, nem mellesleg borzasztóan makacs. A változásokat csöppet sem szereti, és a döntéseibe sem enged beleszólást. A hiányosságai ellenére kétségtelenül ő a legkiforrottabb, a legmegfontoltabb csillagjegy. Szigorúsága, keménysége okán nem viseli a lazsáló vagy időfecsérlő embereket, de azokat sem, akik könnyedén alkotnak véleményt másokról anélkül, hogy mélyebben megismernék őket. A Bak szívesen követi a hagyományokat, a család szentsége számára az egyik legfontosabb érték. Nagyon sokat és keményen dolgozik azért, hogy anyagi biztonságot teremtsem. Következetesen követi a szabályokat, az előírásokat, a hazug és hamis embereket messze elkerüli.

A Szűz rendkívül megbízható

A Szűz a baráti társaság „tyúkanyója”, ezért is mondható rá, hogy igazán érett típus. Ő az, aki ápol és támogat egy hosszúra nyúlt éjszaka után. A másnaposságra mindig tudja, mi a tökéletes gyógyszer. Őt persze csak ritkán sújtja a macskajaj, tekintve, hogy mértéktartó, és soha egyetlen korttyal sem iszik többet, mint amit még elvisel a szervezete. Mindenkor ügyel a részletekre, és sosem felejti el az ünnepeken felköszönteni szeretteit, barátait. Visszafogott típus, ezért sokak szemében kicsit unalmasnak tűnik, de aki mélyebben ismeri őt, pontosan ismeri az értékeit is. Az egyik legjobb anya és legjobb barát. A Szűz vállalja a felelősséget, munkájában precíz és nagyon megbízható, aki kivételesen jól tűri a monoton feladatokat is. Inkább zárkózott, mintsem ő lenne a társaság hangadója, és az is igaz, inkább csak néhány igazán közeli barátot fogad a bizalmába.

megbízható csillagjegy bika szűz bak

Ezek a csillagjegyek a legmegbízhatóbbak

A Bika otthonülő csillagjegy

A Bika szereti a kényelmet, a nyugalmat, a megszokott környezetét. Ragaszkodik a saját ágyához, nem szívesen alszik máshol. Otthonülő típus, ezért ő valószínűleg sosem lesz a táncparkettek szombat éjjeli ördöge, inkább egy különleges palack bor és a szerelme társaságában nézi a tévét. A Bika imádja a luxust, de meg is tesz mindent azért, hogy megteremtse magának a legdrágább dolgok megszerzéséhez szükséges mennyiségű pénzt. Munkájában nagyon megbízható és szorgalmas, keményen dolgozik, hogy megvalósítsa a céljait. Talán nem véletlen, hogy a harmadik föld elemű csillagjegy is a legmegbízhatóbb csillagjegyek közé tartozik, hiszen ő is két lábbal áll a földön, az állandóság, a stabilitás példaképe. A Szűzhöz és a Bakhoz képest a Bika már kevésbé visszafogott az élvezetek tekintetében. Tőle a hedonizmus sem esik távol, amikor ételről, italról vagy masszázsról, a test kényeztetéséről esik szó.

(via the talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top