Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket kikészítheti az október

Ezek a csillagjegyek nem sok jóra számíthatnak októberben. Rettegés helyett fel a fejjel, mert a Halloween bámulatos meglepetéseket tartogat. Te is köztük vagy? A horoszkópból kiderülnek, mire érdemes odafigyelned.

A Bika nyugalmát felborítja az október

bika horoszkóp októberKedves Bika! Uralkodó bolygód, a Vénusz okozhat számodra nehéz pillanatokat októberben, pedig a Mérleg hava a legtöbbször az év kedvező időszakai közé tartozik. Hátráló, retrográd mozgása a Skorpió jegyben kezdődik, majd hamarosan visszalép a Mérlegbe, amellyel a párkapcsolatodban okoz feszültséget és meg nem értést. Az Uránusz a jegyedben tartózkodik, és az eddig jól bevált szokásaidat, a nyugalmadat boríthatja fel. Októberben nem árt a türelem. Ez a hónap is véget ér egyszer, Halloween estéjén már te is önfeledten bulizhatsz.

Az Oroszlánt a felelősség nyomasztja

oroszlán horoszkóp októberKedves Oroszlán! Túlterheltnek érezheted magadat októberben. A Nap a harmadik házadban jár, a kommunikáció, a gondolkodás, a testvérek, a közvetlen kapcsolatok területén, amely okán túlzottan is sok felelősség hárulhat rád. Talán még valamilyen nagyobb családi összejövetelt sem úszhatsz meg. Nagyon úgy tűnik, a Skorpióban hátráló mozgásba kezdő Vénusz kiborítja a csontvázakat a szekrényből. Ezt a bolygóállást pozitívan is fogadhatod: lehetőségek kínálnak a csillagok, hogy rendezd a rendezetlen vitákat, kapcsolatokat. Nem érdemes kiborulnod.

A Bak lába alól kicsúszhat a talaj októberben

Kedves Bak! Őszintén szólva októberben semmi sem úgy történik, ahogyan elképzelted, vagy ahogyan vártad az elmúlt hónapokban. Könnyen úgy érezheted magadat, mint akinek kicsúszott a talaj a lába alól. Még több nyomás nehezedik rád, mint máskor. Mégis a legfontosabb, hogy próbálj úrrá lenni a helyzeten, ne engedd magadat szétcsúszni. Annyira nem lesz azért reménytelen, mint amilyennek tűnhet. A retrográd mozgásba kezdő Vénusz hatását a baráti kapcsolataidban és a karrieredben érezheted a leginkább. Most biztosan kiderül, ki és mi a legértékesebb az életedben…

októberi horoszkóp csillagjegyek nehézségek

Ezeknek a csillagjegyeknek nehézségeket hozhat az október (Thinkstockphotos)

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top