Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy rajong a hegyekért

Ezek a csillagjegyek rajonganak a hegyekért. Ha párod is közéjük tartozik, már ezen a hétvégén lepd meg őt egy különleges kirándulással. Hidd el, nagyon is megéri a befektetett energiát, mert nemcsak a friss levegőn és a szabadban töltitek aktívan a napot, de hihetetlenül boldoggá is teszed őt, és bizonyosan még jobban akar téged. Ha pedig te születettél volna a csillagjegyek egyikében, irány a csodaszép őszi természet, hogy már ezen a hétvégén feltölthesd a lelkedet.

A Bikát kényezteti a természet

bika csillagjegy kirándulás hegyek természet horoszkópA Bika imádja a kényeztetés minden formáját. Nem mindig egyszerű őt kimozdítani otthonról, de amikor a hegyekbe, a természetbe mehet, gondolkodás nélkül húzza fel a bakancsokat. Élvezettel szívja magába a virágok, a fák, az erdő illatát. Persze mindenkor a biztonságra, a kényelemre törekszik, így a telepakolt piknikkosár, a meleg takaró sem maradhat otthon. Képes órákig üldögélni és gyönyörködni a napsütötte tájban. Föld jegyűként nem is csoda, hogy rajong mindenért, ami föld, valójában ő maga az anyatermészet. Ha tehetné, biztosan olyan helyen élne, ahol körbeveszik a hegyek, ha még szőlőt is termelhet, a boldogsága határtalan.

kirándulás hegyek csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek rajonganak a hegyekért (Thinkstockphotos)

A Szűz az egészségére figyel

szűz csillagjegy kirándulás hegyek természet horoszkópA Szűz nagyon figyel magára, az egészséges életmódra. Imádja a természetet, a friss levegőt, alapvetően is mozgékony, nagyon szeret kirándulni. Olyan, mintha folyamatosan valamilyen küldetést hajtana végre. Kell neki a teljes kikapcsolódás, hiszen egész héten keményen és szorgalmasan végzi a feladatait. Az erdők, a hegyek csendjében az elméje is megpihen, valódi meditációval ér föl nála a séta. Ő nem azért mászik hegyet, hogy elmondhassa, milyen magasra jutott, őt a környezet nyűgözi le, a csodás látvány, ami a hegytetőn a szeme elé tárul. Ha tehetné, minden hétvégéjét erdőben, hegyekben töltené. Jót is tenne neki.

A Bak a csúcsokat döngeti

bak csillagjegy kirándulás hegyek természet horoszkópA Szűzzel ellentétben a Bak nagyon tudatosan tör a csúcsokra. Számára óriási kihívás megmászni a hegyeket, felérni a csúcsra. Nagyon céltudatos és fegyelmezett csillagjegy, a csúcsra felérni nála újabb cél, amit teljesíthet. Vele gyakran megesik, hogy képtelen letenni a munkát, képtelen lazítani, amikor viszont a természetben töltheti az idejét, az is egy újabb cél, de mégis egészen más a siker érzése, mint a munkájában. Nagyon tudatos, ő mindenkor felkészülten indul útra, sportol, mozog rendszeresen, így sosem éri váratlanul az újabb megmérettetés. Gyűlöli a semmittevést, aktívan pihenés híve. Amikor a hegyekben, erdőben kirándulhat, úgy érzi, valóban hazaérkezett.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top