Horoszkóp

Ezért meditálj sétálva minél gyakrabban

Meditálni nem csak lótuszülésben lehet. Meditálni nem csak az otthonod zárt falai között tudsz. A meditáció egy belső folyamat, mégsem zárja ki, hogy közben mást is csinálj. Hogy miért jobb és izgalmasabb sétálva meditálni? Öt igazán nyomós érvet találtunk. Ugye, máris vennéd a hátizsákod, és indulnál? Akkor rajta!

1. érv, hogy sétálva meditálj

Amikor a természetben sétálsz, érezheted a talajt a talpad alatt, friss levegővel töltheted meg a tüdődet, a fények, az illatok, a hangok, mind-mind energiával töltenek fel. Sétálva meditálhatsz, hiszen a csend, a nyugalom könnyen ellazít, kiűzi belőled a feszültséget, a stresszt, megnyugtatja a gondolataidat.

2. érv, hogy séta közben meditálj

Nemcsak a lelkedet töltöd fel, amikor a természetben sétálsz és meditálsz. A testeddel is csodákat teszel. Meditáció közben pozitív gondolatok járnak a fejedben, amelyek a testedre, a sejtjeidre is jótékonyan hatnak. Lehet, észre sem veszed, de meditáció közben a testtartásod, a járásod is megváltozik. Sokkal befogadóbbá válsz a természet energiáira.

3. érv, hogy sétálj és meditálj a természetben

Séta közben természetes módon tisztul ki a fejed. Eltűnnek a zavaró és mérgező gondolatok. Sokkal optimistábban látsz az életedre, a világra. Sétálás közben az Univerzum üzeneteire is nyitottabb és befogadóbb leszel.

4. érv, hogy sétálva meditálj

Séta közben anélkül lassulsz le, hogy erre külön figyelned kéne. Ebben a hihetetlenül felgyorsult világban időként mindenképpen szükséges lassítani és befelé figyelni egy kicsit. A séta közbeni meditáció erre is tökéletesen alkalmas.

5. érv, hogy minél gyakrabban sétálj és meditálj

Bárhová elsétálhatsz, ahol magad mögött tudod hagyni a város zaját. Nem szükséges messzire utaznod, a közvetlen környékre is elmehetsz. Mindenkinek szüksége lehet időnként az elvonulásra, hogy néhány órát magában töltsön. A séta ideális lehetőséget nyújt erre. Már ma szakítsd időt magadnak a kikapcsolódásra! Nem bánod meg.

A séta meditációt neked is ki kell próbálnod
A sétameditációt neked is ki kell próbálnod

(via Daily Vibes)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top