Horoszkóp

Ez a természeti csapás tombol benned a horoszkóp szerint

Biztosan hallottad már, amikor valakire azt mondták, olyan, mint a forgószél, vagy éppenséggel a vulkánkitöréshez hasonlították. Mindez csöppet sem véletlen, ugyanis valamennyi csillagjegyhez egy-egy természeti csapás is tartozik. Földrengés vagy özönvíz forrong a lelkedben? Esetleg lavinára vagy villámcsapásra emlékeztetsz? Horoszkópod ezt is elárulja.

A Kos (március 20. április 19.)

A Kos kiszámíthatatlan és forrong, épp, mint a vulkánkitörés. Amikor elveszíti a türelmét, robban, mint a puskapor. Szóval érdemes kétszer is meggondolni, tényleg ki akarod-e vívni a haragját.

Bika (április 19. – május 20.)

A Bika ritkán mozdul, de azt megérzed. Pont úgy, mint a földrengést. Hogy mindent földig tarol, az is biztos. Horoszkópja szerint alapvetően kerüli a káoszt, és nyugodt típus, de amikor igazán felbosszantják, akkor valódi természeti csapást okoz.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek homokviharként söpör végig, amikor felbosszantják. Nyughatatlan, feszült, ideges típus, pillanatok alatt fölkapja a vizet. Ne akard megismerni az erejét.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák érzelmei hirtelen és rendkívül erősen törnek fel. Akárcsak a szökőár, úgy csap egekbe az indulata. Alapvetően próbálja magát visszafogni, és kontrollálni is az érzéseit, de amikor azok eluralkodnak rajta, elképesztő erővel tör ki belőle a feszültség.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán indulatát képtelenség megállítani. Ha egyszer robbanásig feszül, az épp olyan erővel tarol, ahogyan az erdőtűz éget porig maga körül mindent. Alig eszméltél fel a kábulatból, amit a haragja okozott, már csak a pusztítás nyomait láthatod.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz akaratereje és elszántsága leginkább a lavina erejéhez hasonlítható. Ne akard megtapasztalni, mert úgy terít le és temet maga alá, ahogyan a hegyekből lezúduló hó borítja be környezetét.

Te melyik természeti csapást képviseled?
Te melyik természeti csapást képviseled?

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg gyors és kiszámíthatatlan, épp, mint a hirtelen lezúduló trópusi monszun. A csillagjegy szülötte rendkívül gyorsan gondolkodik, gyorsan kapcsol, és képtelenség kitalálni a következő lépését. Hogy mikor zúdul rád, és mikor áztat bőrig, nem tudod kiszámítani.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió, akár a villámcsapás, sötét, sejtelmes és romboló. Elképesztő energiák rejtőznek benne, épp úgy robban, mint a zivatarokkal járó mennydörgés. Nem érdemes a haragját kiprovokálni.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas hirtelen haragú, de nagyon gyorsan lehiggad, szinte pontosan olyan, mint a forgószél, a tornádó. Elképesztő erő és energia mozdul meg benne, ahol végighalad, ott végigsöpör, mindenki látni fogja a rombolás nyomait. Ilyenkor inkább tarts kellő távolságot, mert nagyon veszélyes.

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak igazán szerethető csillagjegy, kifejezetten jólelkű és szorgalmas jellem. De neki is van sötétebb oldala, amikor dermesztően hideggé válik. A hóvihar erejével zúdítja rád a benne feszülő érzéseket. Hogy lefagyaszt, az nem kétséges.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő, mint az aszteroida csap le rád. Váratlanul, kiszámíthatatlanul, óriási erővel. Szokatlan, megfejthetetlen egyéniség, akitől nem áll távol az intrika sem. Veszélyes az útját keresztezni. 

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak érzelmei időnként elsöprő hullámként csapnak le rád. Olyan lehet, mint a legpusztítóbb árvíz, megállíthatatlan, és mindent elsodor, ami az útjába kerül.

(via ZodiacFire)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top