Horoszkóp

9 okból a Halak a legkülönlegesebb csillagjegy

A Halak csillagjegyen nem könnyű kiismerni magad. Néha ugyanis hol ilyen, hol olyan lehet. A horoszkóp szerint mégis ő az egyik legkülönlegesebb csillagjegy. Azt is megtudhatod, hogy miért...

Úgy gondolod, ismered őt, de ez talán közel sem igaz. A Halak ilyen, nem könnyű őt kiismerni. A csillagjegyek családjának aprócska tagja sokszor érzi úgy, hogy alulbecsülik, s nem értik meg a többiek. Gördülékeny és dinamikus személyiség, többféle cél is lebeg a szeme előtt, s ez nem mindig könnyíti meg számára, hogy stabil és tartós kapcsolatokat alakítson. Remekül el van persze magában is, nem érzi kényszernek, hogy ráakaszkodjon valakire. S mitől rejtélyes, olykor érthetetlen a Halak viselkedése? S mitől olyan különleges? Íme néhány ok.

1. A Halak nagyon együttérző csillagjegy

Jóval erősebb empátiás készséggel áldotta meg a sors, mint a többi csillagjegyet. A Halak szinte belelát még az ismeretlenek gondolataiba is, s ennek következtében egészen más szinten képes kapcsolatba lépni a környezetével. S miután visszatükröződnek rajta a másik fél érzelmei, úgy tűnhet, hogy azok a saját érzései. Ez pedig időnként félreértésre adhat okot.

2. A Halak nagyon érzékeny

Nem csupán az érzelmei sérülhetnek barátai vagy szerettei meggondolatlan kijelentéseitől, de Halak büszkesége és önbizalma is. Nincs igazán jó védőmechanizmusa, amely megóvná őt ezen támadásoktól. Ahelyett, hogy visszavágna, csendesen szenved. Ez elkerülhető, ha a környezete igyekszik megválogatni vele szemben a szavait.

3. A Halaknak többféle személyisége van

Szó sincs róla, hogy a Halak felületes lenne, csupán remekül képes beleolvadni a környezetébe. Előfordulhat, hogy ő lesz a partik királya, mókázik, flörtöl vagy éppen nagyszerű történeteket mesél, máskor pedig szigorú főnökként tündököl, aki kritikus megjegyzéseket tesz a munkatársaira. Sok energiájába kerül, hogy mindig az adott alkalomhoz illően viselkedjen, épp ezért, ha egy fárasztó nap után hazatér, sokszor türelmetlen és nem vágyik társaságra. Ilyenkor időt kell adni, hogy túljusson a holtponton.

4. A Halak könnyen megközelíthető, ám nehezen kiismerhető

Személyiségének dinamikussága bizonyos esetekben ellentmondásokat szülhet. Általában akkor keresik őt a többiek, amikor valakit szomorúság, sérelem ér, s szüksége van egy olyan partnerre, akinek elsírhatja bánatát. S bár a Halak örömmel segít másokon, többre vágyik a lelki szemetesláda szerepénél. Olyan emberek társaságát keresi, akik valódi személyiségként tekintenek rá. Ha jobban meg szeretnéd ismerni őt, fontos, hogy az első pillanattól kezdve őszinte legyél vele. Megérzi ugyanis a tisztességtelenséget.

Különleges horoszkóp a különleges Halak csillagjegyről (fotó: Getty)

Különleges horoszkóp a különleges Halak csillagjegyről (fotó: Getty)

5. A Halak könnyen rábólint mindenre

Jószívű természetének következtében a Halak időnként kicsit naivvá válhat, illetve nem mindig vesz tudomást a valóságról. Ha meg szeretnéd védeni ettől, soha ne mondd neki, hogy téved, s neked van igazad. Inkább mondd azt, hogy kényelmetlenül érzed magad, s szeretnél néhány biztonsági intézkedést meghozni. S mivel ő a barátod, ezt a szívességet meg is teszi a kedvedért.

6. Valóság és fantázia olykor összemosódik nála

Az érzelmek és illúziók bolygói (a Jupiter és a Neptunusz) befolyásolják a Halak viselkedését. Uralkodó bolygói hatására különleges művészi vénája van, remekül tudja használni a képzeletét tevékenységénél, s ez lehetővé teszi, hogy elérje az elérhetetlent. Ki tud szakadni a hagyományos és elfogult gondolkodásmódból is.

7. A környezete kihat a Halak élénkségére

Bármilyen furcsán hangzik, de a legelcsigázottabb Halak is mindössze 20 perc pihenőt kér, majd amikor felkel, tele van energiával. Nagyszerűen tudja a hiányzó energiát magába szívni, ám ugyanilyen gyorsan ki is merülhet újra. Felesleges nyugtalankodni, kis ennivaló és pihenés ismét magához téríti.

8. A Halak élményekre és kalandra vágyik

A nomád életmód illik hozzá, nagyszerűen alkalmazkodik a környezethez, ahová csak veti a sors. A Halak nem ereszt mély gyökereket, jobban élvezi, ha szabadon mozoghat. Nem ijeszti el őt az ismeretlen, s nem vágyik luxuskörülményekre. Ha párod a Halak jelében született, érdemes rugalmasnak lenned, hogy az útjaira elkísérhesd. Ha nem teszed, rosszallóan tekinthet rád, mert úgy érzi, korlátozod a mozgásterében.

9. A Halak az állatöv utolsó csillagjegye

A tizenkettedik a sorban, vagyis a horoszkóp utolsó állatövi jegye a Halak. A „legfiatalabb” csillagjegy, ez is az oka vibráló természetének. Ennek ellenére talán ő a legbölcsebb, hiszen magában rejti a másik tizenegy csillagjegy tulajdonságait.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top