Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy a lelkedbe lát

Ezek a csillagjegyek a lelkedbe látnak. Előttük nem lehetnek titkaink, mert különleges radarjaiknak köszönhetően azonnal megérzik, ha valamit titkolni akarsz előttük. S mi mindent árul el róluk a horoszkóp? Íme a részletek.

Ezek a csillagjegyek valójában olvasnak benned. Nem véletlenül érzed, hogy időnként a lelkedbe látnak. Nem érdemes titkolóznod előttük, mert azonnal megérzik a hazugságokat, és persze gyorsan rá is jönnek, hogy nem mondasz nekik igazat. Persze, azt is szavak nélkül tudják, mikor van igazán szükséged a támogatásukra. Nekik bármikor kiöntheted a lelkedet, szívesen meghallgatnak, s ha kéred, bölcs tanácsokat is adnak neked.

A Rák nagyon mélyen érez

A Rák intuíciója verhetetlen. Az megérzései, az érzelmei nagyon erősek, így nem véletlen, hogy könnyen ráérez a hamisságra, de arra is, ha más próbálsz mutatni, mint amit belül érzel. Ugyanakkor mindig leellenőrzi, valóban helyesek-e a gondolatai, a megérzései. Igazság szerint nem is minden Rák képes a többiek érzelmeire spontán ráhangolódni, de akik igen, ők elképesztően. Sokaknak igazából fogalmuk sincs, miért érzik magukat biztonságban a társaságában, egyszerűen csak erősen vonzódnak hozzá. Ő persze pontosan tudja a választ, hiszen részletes magyarázat nélkül is látja, olvassa a többiek reakcióját, érzéseit. Nagyon megértő és empatikus típus, és pontosan ezért akarnak a többiek önkéntelenül is a közelébe férkőzni.

Ezek a csillagjegyek a lelkedbe látnak (fotó: Pixabay)

A Halak tökéletesen olvas benned

Az intuitív emberek kifejezetten kreatív típusok is, nem véletlen, hogy az intuitív Halak egyben a legkreatívabb csillagjegy is. Legtöbbször persze fogalma sincs, honnan érkeznek  az inspirációk, de a fantáziája látványos beindul, s ilyenkor csodálatos alkotások kerülnek ki a kezéből. A Rákhoz hasonlóan ő is vizes csillagjegy, s ő is szuperérzékeny típus, ezért mások motivációjában is képes olvasni. Az érzései nagyon mélyek, s nagyon mélyről érkeznek. Sokszor naivnak és hiszékenynek tűnhet, mégsem lehet őt átverni. Képes előre megérezni, megálmodni, hogy mi történik vele, a szeretteivel néhány napon belül. Kivételes érzékenységének köszönhetően a szellemek jelenlétét is érzékelheti.

A Szűz mindent megjegyez

A Szűz bámulatos megfigyelő, a legapróbb részletet is észreveszi, és megjegyezi, legyen az csupán elejtett, lényegtelennek tűnő megjegyzés. Semmit nem felejt el, szorgosan gyűjtögeti az információkat, főleg azokat, amik a legtöbb embernek föl sem tűnnek. Abban viszont csöppet sem jó, hogy csak annyit lásson a dolgokba, amennyi azokból ténylegesen kiolvasható. Hajlamos lehet túlkomplikálni, túlgondolni az összefüggéseket. Elemez, vizsgál, boncolgat. Az apró részleteket puzzle-darabkákként illesztgeti egymáshoz, amíg tökéletesen össze nem áll a kirakós. A megérzései kiválóak, mégsem úgy lát át másokon, mint a Rák vagy a Halak, ő a teljes információ alapján olvas benned, és alkot rólad valós képet.

A Mérleg nyitott szemmel jár

A Mérlegről sokan nem is feltételezik, mennyire nyitott füllel és szemmel jár. Mindent érzékel a világból, ami körülötte történik, s mindezt pedig kivételes intuíciója erősíti benne. Előre megérzi a veszélyeket, a rizikós helyzeteket, ugyanakkor optimista szemléletének köszönhetően sosem veszíti el a jókedvét. Ő már akkor látja a fényt az alagút végén, amikor a többiek még a sötétben tapogatóznak. Született diplomataként pontosan látja az érem mindkét oldalát. Kivételes képessége van, hogy olvasson a lélekben, s kibékítse a haragosokat egymással. Ezért is nagyon furcsa, hogy a saját életét illetően sokszor nagyon nehezen jut dűlőre.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top