Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon könnyen elbizonytalanodnak

Igencsak meglepő, sőt egyenesen meghökkentő felsorolás következik. A horoszkóp felfedi, mely csillagjegyek a legbizonytalanabbak, kik azok, akiknek nem erősségük az önbizalom. Vajon te is köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek hajlamosak a bizonytalanságra a leginkább. Nagyon sérülékeny az önbizalmuk, és könnyen elveszítik a magabiztosságot, ha nem kapják meg a folyamatos támogatást, visszajelzést a környezetüktől. Most egy igazán meglepő horoszkóp következik. Biztosan nem is gondoltad volna, kik tartoznak ebbe a csoportba…

Az Oroszlán

Bizony, bármilyen hihetetlennek hangzik, de az Oroszlán korántsem olyan erőteljes személyiség, mint amilyennek mutatja magát, viszont meglehetősen makacs és egoista. Sokkal lustább annál, mint amilyen képet sugároz magáról, s bizony az sem áll tőle távol, hogy fent hordja az orrát. Ugyanakkor kétségtelenül rendkívül kreatív és jószívű csillagjegy, ám ezek csak kevéssé ellensúlyozzák a negatív tulajdonságait. Neki folyamatos visszaigazolás kell, különben könnyen padlóra kerül.

A Vízöntő

A Vízöntő sem olyan erős csillagjegy, mint amilyennek láttatni szeretné magát, ez elsősorban annak számlájára írható, hogy menekül az érzései elől. Senkit sem enged igazán közel magához, s nem képes rá, hogy kitárja a lelkét a párjának, a barátoknak, a közelállóinak. Nem alkuszik és olykor meglehetősen idegesítő is a társasága. Független típus, ám ez korántsem jelenti, hogy buzogna benne a magabiztosság. Sőt, nagyon könnyen elbizonytalanodik…

Ezek a csillagjegyek nagyon könnyen elbizonytalanodnak (iStock)

A Szűz

A Szűz valójában borzasztóan bizalmatlan, nem mellesleg önmagával és másokkal szemben is roppant kritikus. Nem igazán csapatjátékos, s sokak szemében gyakran nyersnek, túlzottan is szókimondónak tűnhet. Pedig ezzel csak a bizonytalanságát próbálja leplezni. Hihetetlenül gyenge lábakon áll az önbizalma, ami maximalizmusából is következik. Sosem érzi ugyanis, hogy elég jó lenne abban, amit csinál.

A Rák

A Rák közel sem olyan erőteljes egyéniség, mint amilyennek láttatni szeretné magát, amiben szerepet játszik hullámzó érzelemvilága, a szeszélyessége és a manipulációra való hajlama is. Szereti játszani a szenvedőt, akinek jóhiszeműségét mindenki csak kihasználja, miközben valójában akaratlanul ő maga teszi ugyanezt a környezetével. Általában bizonytalan önmagában, s sokszor saját magát sem érti igazán.

A Mérleg

A Mérleg rettentően határozatlan csillagjegy. Ha teheti, minden vitás helyzetet kerül, és soha nem képes saját magáért igazán kiállni. Annál többet rágódik a múlton, s olykor a legapróbb dolgokon is felbosszantja magát. Szeretne határozottnak tűnni, de amint választási helyzet elé állítja az élet, könnyen elbizonytalanodik, és nagyon hosszasan tépelődik a döntésen. Kedves és megnyerő típus, de időnként meglehetősen bosszantó a viselkedése.

A Halak

A Halak mindenkiben nagyon könnyen megbízik. A legrémesebb tulajdonságokat mutató embereket is képes közel engedni magához, s minden alkalmat megragad, hogy elmeneküljön a valóság elől. Ő sosem elégedett a saját életével, s ez az érzés az idő múlásával egyre csak erősödik benne. Nagyon könnyen elbizonytalanodik, mert nem tudja, hogyan lehetne igazán boldog. Valójában nem is igazán törekszik rá.

(via awareness act)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top