Horoszkóp

A legmeglepőbb barátságot ezek a csillagjegyek kötik

Néhány csillagjegy a szerelemben nem biztos, hogy jól kijön egymással, barátként ugyanakkor annál szorosabb és tartósabb kapcsolatot ápolhatnak. Ezek a csillagjegypárosok kétségtelenül meglepően jó barátok lehetnek a horoszkóp szerint.

A horoszkóp néha meglepő dolgokat is tartogat. Például gyakran előfordul, hogy két, elvileg teljesen össze nem illő csillagjegy életre szóló barátságot köt egymással. Mint a szerelemben, az ellentétek a barátság terén is vonzzák egymást. Jelen esetben mindenképpen.

S melyek azok a csillagjegy-párok, akik a legjobb barátokká válhatnak? Íme a lista.

1. A Vízöntő és a Halak kölcsönös barátsága

A Vízöntő okos és intelligens csillagjegy, a Halak álmodozó és érzelmekkel teli. Meglehetősen furcsa párosnak tűnhetnek a kívülállók számára, ám mégis remekül tudnak együttműködni. A Vízöntőnek köszönhetően a Halak képes két lábbal a földön járni, míg a Halak hatására a Vízöntő mer nagyobbat álmodni. A Vízöntő segíthet a Halaknak, hogy talpraesettebben és határozottabban álljon ki az elképzelései mellett, míg a Halak abban nyújthat támogatást a Vízöntőnek, hogy érzelmeit, gondolatait jobban kifejezze. Inspiráló és támogató a barátságuk.

A legmeglepőbb barátságot kétségtelenül ezek a csillagjegyek kötik (fotó: Pixabay)

2. A Skorpió és Mérleg szokatlan barátsága

A Skorpió kapcsolata hosszú távon bizony nem csekély bosszúsággal is járhat, hiszen gyakran zárkózott és nagyon titokzatos típus. Ám ha valaki képes ezt a maga köré vont falat ledönteni, az a mindig vonzó és magával ragadó Mérleg. Ez a két csillagjegy a legtöbbet hozhatja ki ebből a különös barátságból. A Skorpió nagy fokú szenvedélyt és lendületet vihet a Mérleg életébe, míg a Mérlegben olyan barátra lel, akire mindig számíthat, aki jóban-rosszban kitart mellette.

3. Az Oroszlán és Rák szeretetteli barátsága

A Rák és az Oroszlán barátsága a törődésről és szeretetről szól. Az Oroszlán mindig ellátja a Rákot a szükséges szeretettel és figyelemmel, míg cserébe a Rák mindig készen áll, hogy az Oroszlán megkapja a neki oly fontos törődést és elismerést, a fizikai és lelki szükségletei mindig kielégítésre kerüljenek. Kettejük között valóban igaz és mély barátság alakulhat, amiben az is szerepet játszik, hogy mindketten érzelmesek és szenvedélyesek is tudnak lenni, nem mellesleg kitartóak és elkötelezettek.

(via relationship rules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top