Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy a legváratlanabb pillanatban lécel le

Ezek a csillagjegyek nagyon kiszámíthatatlanok lehetnek. Míg az egyik pillanatban úgy tűnik, rajonganak érted, a következőben szó nélkül lelécelnek. A horoszkópból megtudhatod, miért teszik.

A párkapcsolat, a szerelem mindenki életének fontos része. Néhány csillagjegy, amennyire vágyik az érzelmekre, a kötődésre, néha pontosan olyan váratlanul lép ki a kapcsolatából. Se szó, se beszéd, megrémülnek, s egyszerűen lelécelnek. Te pedig csak értetlenül állsz, hogy mégis mit követtél el. Ilyenkor ne csak magadban keresd a hibákat, párod lelkében kuszálódtak össze a szálak. A horoszkópból kiderül, miért válnak köddé ezek a csillagjegyek… 

A Rák megijed és inkább lelécel

A Rák meglehetősen szeszélyes és sokszor kiszámíthatatlan csillagjegy. Érzelmileg mindenképpen. Nagy kedvvel és reményekkel veti magát a párkapcsolatba az első randikat követően, aztán amikor kezd minden felpörögni, s egyre szorosabbá válni, megijed, s visszahúzódik a páncéljába. Szerencsés esetében ez csupán néhány napig tart nála, de az is lehet, hogy többé nem látod őt. Fárasztó és hosszabb távon lelkileg is kimerítő lehet vele a viszony, mert sosem tudni, hogy mikor és mivel riasztod el magadtól. A legtöbb amit tehetsz, hogy magadat adod, s ha ez kevés neki, talán jobb is, ha nem mélyülsz bele az érzelmekbe.

Ezek a csillagjegyek szó nélkül lelécelnek (fotó: Getty)

Ezek a csillagjegyek szó nélkül lelécelnek (fotó: Getty)

A Skorpió meglehetősen magának való

A Skorpió szintén a legérzékenyebb jegyek közé tartozik. Ennek ellenére néha nagyon kegyetlen tud lenni. Nagyon csábító, nem könnyű neki ellenállni, s ha kiveti rád a hálóját, könnyen lehet, gyorsan összezavarja a lelkivilágodat. Mindent tudni akar rólad, miközben ő mélyen elrejti a saját jellemvonásait. A szépet, a jót, a kedveset, az érdeklődőt látod benne, mellyel pillanatok alatt az ujja köré csavar téged. Aztán, amikor egyik pillanatról a másikra tűnik el az életedből, akkor jössz rá, hogy valójában szinte semmit sem tudtál róla. Nem érted, miért hagyott el, miért okozott csalódást neked, s egyáltalán mi volt ez az egész, ha neki semmit sem jelentett… Valószínűleg sosem tudod meg, de hidd el, jobb is így.

A Vízöntő szívét talán sosem nyerheted el

A Vízöntő kétségtelenül az a típus, aki nagyon megnyerő és barátságos, de az érzelmekben nem érzi otthon magát. Nem könnyen kötelezi el magát, pedig valójában vágyik a tartós kapcsolatokra, legalábbis a maga módján. Nagy fokú szabadságát nem egyszerű tolerálni, s bizony nála könnyen megeshet, hogy a biztató kezdetek után a legváratlanabb pillanatban lécel le. Nem érdemes választ keresned a tettére, valószínűleg megijedt az elköteleződés lehetőségétől. Bármilyen vonzónak is tűnhetett, el kell fogadnod, az ő szívét talán akkor sem kaptad volna meg, ha évekig egymás mellett maradtok.

A Halaknál semmi sem biztos

A Halak viselkedését szinte lehetetlen követni. Az egyik pillanatban hihetetlen lelkes, és ragyog a szerelemtől, aztán a következőben szó nélkül lelép. S valójában sosem ok nélkül teszi, könnyen lehet, hogy közben összeismerkedett valaki mással, aki ismét csak megdobogtatta a szívét. Persze, ez még nem jelenti, hogy képtelen lenne elkötelezni magát, de a kapcsolat elején nála semmi sem biztos, bármi és az ellenkezője is megtörténhet. S ilyenkor még arra sem veszi a fáradságot, hogy legalább sms-ben szakítson veled. Ha kibírja a kapcsolat a kezdeti hullámzást, onnantól komoly esélyed lehet.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top