Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy nem mutat érzelmet, de attól még nagyon szeret

Ezek a csillagjegyek alig mutatnak érzelmet, s nem is könnyű a szívükbe látni. A horoszkóp szerint ugyanakkor amilyen hűvösnek tűnnek kívülről, a lelkükben olyan mély szeretet rejtőzik. Te köztük vagy? És a párod?

Néhány csillagjegy könnyedén mutatja meg a fájdalmát, az örömét és persze a szeretetét is. Ezek a csillagjegyek személyiségükből fakadóan nehezebben élik meg az érzelmeket. Sokszor hűvösnek és távolságtartónak tűnnek, s még párjaik is azt érezhetik, hogy nem is szeretik őket eléggé. Pedig valójában nagyon is mélyen szeretnek. Az érzéseik tartósak, megbízhatóak, csak nem beszélnek róla… A horoszkópból a miértekre is fény derül.

A Szűz nem beszél az érzéseiről

A Szűz uralkodó bolygója a Merkúr, amely bámulatos kommunikációs készséggel támogatja őt. Annak ellenére, hogy nagyszerűen fogalmaz, mindig felkészült és naprakész, tökéletes előadásokat tart, amikor az érzéseiről kellene beszélnie, azonnal bajba kerül. S ezért azért is lehetséges, mert amit logikusan gondol, arról bármit el is tud mondani. Az érzéseket ugyanakkor nem gondolja, hanem megéli, ráadásul logikát sem találni benne. Az is biztos, hogy nagyon mélyen érez, s bármit megtenne a szeretteiért. Szeretetnyelve a szívességek, amit örömmel megad a környezetének.

Ezek a csillagjegyek nehezen mutatják ki az érzéseiket, de mélyen szeretnek (fotó: Getty)

Ezek a csillagjegyek nehezen mutatják ki az érzéseiket, de mélyen szeretnek (Fotó: Getty)

A Skorpió szeretete titokzatos

A Skorpió sem beszél az érzéseiről, de ez nem jelenti, hogy nem is tudna mélyen érezni. Sejtelmes, titokzatos személyiségét nem könnyű megfejteni. Az érzelmek ugyanakkor folyamatosan hullámzanak benne, akár az óceán, s szeretet nélkül létezni sem tudna. Egyszerűen csak uralkodik magán, és nem önti a többiekre az érzéseit. Idővel persze fölenged benne a jég, és aki igazán közel áll a szívéhez, neki megmutat valamit a lelkéből. Ehhez persze előtte el kell nyerni a teljes bizalmát, ami csöppet sem egyszerű feladat. De megéri a befektetett energiát, hiszen ő a leghűségesebb társ a csillagjegyek között.

A Vízöntő nehezen mutatja ki a szeretetét

A Vízöntő hajlamos kerülni azokat a helyzeteket, amikor az érzéseiről kellene beszélnie, mert gyűlöli a dráma minden formáját. Annak ellenére, hogy nagyon barátságos és sok tekintetben nyitott csillagjegy, az érzelmek esetében mégis inkább bezár. Viselkedése nem jelenti, hogy képtelen lenne a szeretetre, sőt, nagyon sok szeretet rejlik mélyen a lelkében, de ő nem lelkizős típus. Nagyon lassan és nagyon kevés embert enged igazán közel a lelkéhez. Valójában nagyon különlegesnek és fontosnak kell lennie a másiknak, aki képes ezt elérni nála. Kitartással, megbecsüléssel, sok szeretettel sikerülhet…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top