Horoszkóp

Ezért annyira titokzatosak a vizes csillagjegyek

A víz elemű csillagjegyek kétségtelenül a legérzékenyebbek, legérzékibbek, s a legtitokzatosabbak is a horoszkóp szerint. S mi mindent titkolnak? Íme a különös részletek. Te köztük vagy?

A víz elemű csillagjegyeken nem könnyű kiigazodni, hiszen azon túlmenően, hogy rettentően összetettek, a szívük mélyén meglehetősen érzékenyek. Az is igaz persze, az érzelmi intelligenciájuk a legmagasabb, s az érzésekre jóval fogékonyabbak, mint a többiek. S épp ez a tulajdonságuk titokzatosságot kölcsönöz nekik. Lássuk, mi jellemzi ezt a három csillagjegyet!

A Rák roppant érzékeny, s a hangulata folyton változik

A Rák le sem tagadhatná, hogy az állandóan változó Hold az uralkodó bolygója, hiszen érzelmi hullámvölgyek jellemzik az egész életét. Az állatövi jegyek között az első víz elemű, ami azt jelenti, hogy az érzelmek legalapvetőbb formáját testesíti meg. Nem könnyű határok között tartani az érzéseit, főként, ha uralkodó bolygója, a meghatározhatatlan Hold hatásait kellene „megszelídítenie”. Többen úgy gondolhatják, hogy amit tapasztal, az csupán átmeneti, s ideig-óráig tart nála, ám az az empátiamennyiség, amivel rendelkezik, hihetetlennek tűnik. Egy szó, mint száz: a Rák látnoki képességgel született, s ahogy egyre idősebb lesz, úgy tanulja meg, miként hozza ki magából a lehető legtöbbet.

Ezért annyira titokzatosak a vizes csillagjegyek... (fotó: Getty)

Ezért annyira titokzatosak a vizes csillagjegyek… (Fotó: Getty)

A Skorpió magába temeti az érzelmeit

Különleges típusnak született a Skorpió is. Hasonlóan a megfejthetetlen uralkodó bolygójához, a Plútóhoz, a lángoló vágyak és a kielégíthetetlen szenvedélyek irányítják. Elképesztően mohó, hogy a felszín alatt megbúvó rejtett dolgokat kiássa. Izgatja az összes tabutéma, s a túlvilággal meglévő kapcsolata az, ami tudat alatt megakadályozza, hogy a lelke egy másikkal fonódjon egybe, annak ellenére, hogy erre sóvárog leginkább. Az érzelmi vihar állandóan jelen van az életében, s ő hol a mélybe zuhan, hogy aztán az egekig repülhessen. Különleges vonzereje, kisugárzása, s folyton változó érzelmei teszik nagyon titokzatossá.

A Halak érzelmei alakot váltanak, s hullámokban érkeznek

Ha bárki is megkérdőjelezné a Halak ellentmondó személyiségét, akkor az igazság az: egyszerűen ő minden. Az utolsó állatövi jegyként a személyisége az előző 11 csillagjegy ötvözete. Szabad bejárása van mind a valós, mind az univerzális világba, ami áldás és átok is egyben, különösen ha nem tanulta meg, miként kezelje mindezt. Asztrológiai jele a két hal, amelyek egymáshoz ellentétes irányból közelítenek: az egyik a harmadik dimenzióban meglévő jelenlétét szimbolizálja, míg a másik az időn és téren túlmutató dolgok iránti vágyódást. S ez a látnoki képesség és az empátiához való érzék hihetetlen erőt kölcsönöz neki.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top