Horoszkóp

Ez a horoszkóp meghökkentően őszinte

Ez a horoszkóp most meghökkentően őszinte lesz. De néha szükséged lehet arra is, hogy kerek perec kimondja valaki, mit csinálsz rosszul. Nos, felkészültél a kezdőzetlen őszinteségre? Érdemes el is gondolkodnod a javaslatokon.

Az őszinte kritika nagyon sokat segít. Sértődés helyett érdemes picit átgondolni mindazt, amire a horoszkóp felhívja a figyelmedet. Lehet, hogy ez most túlzottan is őszintén hangzik, de minden szó téged támogat, téged segít a fejlődésedben. Szóval, fogadd a kritikát őszintén, és változtass, ha valóban szükséges!

Kos

Kedves Kos! Valójában még nézni is rémes, hogy mennyire szétszórt és rendetlen vagy. Szedd össze magad, csinálj végre rendet az életedben. Nem mellesleg alaposabban meg kellene válogatnod, hogy kivel tartod a kapcsolatot! 

Bika

Kedves Bika! Időszerű lenne, ha végre túllépnél a múlton, s változtatnál a hozzáállásodon. Makacssággal, ragaszkodással nem jutsz előrébb. A környezeted is unja a folyamatos vitákat. Észre kellene venned, hogy az idő eljárt fölötted. Már csak ezért is jól tennéd, ha végre haladnál a korral, s nem esnél mindig ugyanabba a hibába.

Ikrek

Kedves Ikrek! Mi a gond már megint? Miért nem találod a helyed? A változások akkor is jönnek, ha nem akarsz változni. Ez van, ezt kell most elfogadnod. Bőven elég, hogy magad sem látod a kiutat, a többieket nem kellene összezavarnod. Szedd össze magad végre!

Rák

Kedves Rák! Észrevehetnéd, mennyire kimerítő, hogy folyton változik a hangulatod. Ha folyton panaszkodsz, ne lepődj meg, hogy egy idő után kerülnek téged a többiek. Be kellene már látnod, hogy a változások az élet velejárói, s az életed akkor lesz sokkal jobb, ha optimistán tekintesz előre.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Tényleg tudod, hogy mit is akarsz valójában? Jól tennéd, ha végre eldöntenéd! A folytonos huzavonával nemcsak a másik ember életét, de a magadét is jócskán megnehezíted. Szóval vedd elő a híres bátorságodat, és döntsd el végre, hogy mit akarsz! 

Szűz

Kedves Szűz! Hidd el, nincs annál bosszantóbb, mint nézni, ahogy gyötröd magadat és a többieket a maximalizmusra való törekvéseddel. Azzal sem éred a célodat, hogy folyton kritizálod őket. Sőt, valójában csak mindenki faképnél hagy. Tényleg ezt akarod?

Ez a horoszkóp most meghökkentően őszintén mutat a csillagjegyek hibáira... (fotó: Getty)

Ez a horoszkóp most meghökkentően őszintén mutat a csillagjegyek hibáira… (fotó: Getty)

Mérleg

Kedves Mérleg! Amíg másoktól függsz, soha nem találsz önmagadra. Egyedül kell döntened, ha akarod, ha nem. Ugye, te sem akarod, hogy kisgyerekként tekintsenek rád a többiek? De ha nem állsz mielőbb a sarkadra, ne lepődj meg, ha ez be is következik…

Skorpió

Kedves Skorpió! Óriási tehetséged van arra, hogy vitát, veszekedést provokálj, aztán vérig sértődj. Ahelyett, hogy magadat és a kapcsolataidat rombolod, inkább a pozitív tulajdonságaidat próbáld kidomborítani. Minél előbb változtatsz, annál jobb…

Nyilas

Kedves Nyilas! Mégis mire alapozod, hogy mindig jót teszel a többiekkel, vagy hogy mindig és mindenben neked van igazad? Észre kellene venned, mennyire zavaró, hogy mindenbe belekotnyeleskedsz. Ha nem akarsz a többiek agyára menni, sürgősen fogd vissza magad…

Bak

Kedves Bak! Ahelyett, hogy kiállhatatlanul viselkedsz, próbálj meg inkább lazítani. Miért hiszed, hogy neked folyton dolgoznod kell? Miért nem engeded meg magadnak a pihenést? Egyáltalán miért erőlteted magadra a jókedvet, amikor sírni lenne kedved? Hidd el, őszinteséggel sokkal többre mennél…

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Észre kellene venned, hogy nem tehetsz meg bármit az életedben. Rád is érvényesek a szabályok, s nem bújhatsz ki, bármennyire nem tetszik. Azt mondják, a legintelligensebb csillagjegyek közé tartozol. Nem kellene akkor úgy is viselkedned?

Halak

Kedves Halak! Mégis ki más vállalná helyetted a felelősséget? Amit teszel és mondasz, az a te dolgod, te felelsz érte. Ideje lenne, hogy a sarkadra állj végre, s ne csak a kifogásokat keresd. A nyafogásra senki sem kíváncsi.

 

(via soul spot)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top