Horoszkóp

Ez a csillagjegyek 3 legrémesebb tulajdonsága

Mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai. Ezúttal az utóbbiak közül választottuk ki a három legbosszantóbbat. Azokat, amelyek a horoszkóp szerint a leginkább jellemzőek a csillagjegyekre. Vajon egyetértesz? Persze, előnyösen változni mindig lehet...

Minden csillagjegynek megvannak a jó és rossz tulajdonságai. A legtöbbször persze inkább a pozitív tulajdonságokat emeljük ki, ám a gyenge pontokkal, a negatív tulajdonságokkal sem árt tisztában lenni. Apró erőfeszítéseket téve ugyanis javíthatsz a nem igazán kedvező oldaladon.

Lássuk, a csillagjegyek melyik három jellemvonását emeli ki a horoszkóp mint a legrémesebbet, legbosszantóbbat! Tanulságos lesz, annyi bizonyos…

A Kos önző, lobbanékony és türelmetlen

Kos jegyűként általában csak magadra gondolsz, s azt csinálod, amihez kedvet érzel. Bár nagy odaadással dolgozol, viszonylag kevés időt szánsz a szeretteidnek, s ha velük töltöd az időt, akkor is biztosan rohanásban vagy. Úgy tűnik, semmihez és senkihez sincs elég türelmed. A közeledben lenni számukra csalódással ér fel.

A Bika irigy, csökönyös, és ég benne a birtoklási vágy

Bika jegyűként teljesen kisajátítod a szeretteidet. Rémes tulajdonságod, hogy amit a fejedbe veszel, azon nem vagy hajlandó változtatni, s elvárod, hogy mindenki engedelmesen kövesse az utasításaid. A szerelmednek nincs könnyű dolga melletted, hiszen állandóan féltékenységi jeleneteket rendezel, a bolhából képes vagy elefántot csinálni.

Az Ikrek ideges, felszínes és túlságosan is szókimondó

Ikrek jegyűként, ami a szíveden, az a szádon. Te aztán sosem rejted véka alá a véleményedet. Így nem meglepő, ha sokszor kérik tőled, maradj már csöndben. Külső megjelenésednek a kelleténél nagyobb jelentőséget tulajdonítasz. S bár többen nem tudják, mennyire kíváncsi típus vagy, hajlamos lehetsz túlzásba esni, aminek következtében elszalasztod a legjobb lehetőségeket.

A Rák szeszélyes, túlságosan tapadós és kiszámíthatatlan

Rák jegyűként rettentően kiismerhetetlen és tapadó típus vagy. Senki nem tudja kiszámítani, hogy a hangulatod milyen irányt vesz éppen, nem mellesleg hajlamos lehetsz túl sokat adni a másiknak, vagy éppen semmit. Az a fajta ember vagy, akit valójában senki sem ért meg, s ez a kelleténél jobban bosszant is téged.

Az Oroszlán arrogáns, lusta és gőgös

Oroszlán jegyűként a büszkeségtől dagad a mellkasod. Meg vagy róla győződve, hogy soha nem hibázhatsz, s cselekedeteid arról árulkodnak, hogy mindenki fölé helyezed magadat. Ebből kiindulva elvárod, hogy mindenki állandóan a kívánságaidat és a kegyeidet lesse, ami később igencsak kényelmessé és lustává tesz téged.

A Szűz ítélkező, túlságosan kritikus és lassú

Szűz jegyűként mindenkit kritikával illetsz, aki csak a közeledbe kerül. Ezt nem fogadják túlságosan jól a többiek, aminek a vége egyfajta ítélkezés a részedről. S bár úgy gondolod, hogy semmi rosszat nem tettél, valójában aláásod az emberi kapcsolataidat. Nem tudsz felpörögni, ha közel a határidő, akkor is nyugodtan, sőt talán még lassabban végzed a feladatokat.

Kétségtelenül ez a csillagjegyek 3 legbosszantóbb tulajdonsága… (iStock)

A Mérleg megbízhatatlan, befolyásolható és lusta

Mérleg jegyűként az egyik legkevésbé motivált típusnak számítasz a csillagjegyek között. Nem vagy képes arra sem, hogy elvégezd azokat a dolgokat, amikről beszéltél, amit megígértél, s inkább a többieket használod, hogy elérd, amit igazán akarsz. Mindig azon mesterkedsz, hogy ne kelljen semmit se csinálnod, csak osztogathasd az utasításokat.

A Skorpió birtokló, haragtartó és titokzatos

Skorpió jegyűként olyan vagy, mint a kétélű penge. A bosszú és a birtoklási vágy megléte nem zárja ki, hogy egyúttal kismillió titok őrzője legyél. Legbosszantóbb tulajdonságod szerint addig nem engedsz magadhoz közel senkit, amíg nem bizonyította az „alkalmasságát” előtted. Ám ezeknek az emberi játszmáknak képtelen vagy véget vetni.

A Nyilas figyelmetlen, durva és beképzelt

Nyilas jegyűként nemtörődömség, közömbösség jellemzi a tetteid. Hencegsz a történeteiddel, különösen azokkal, amikor valakin átgázoltál. Nagyon tapintatlan tudsz lenni, s nem különösebben törődsz a körülötted lévők érzéseivel. Szinte teljességgel hiányzik belőled az empátia, ám magadat annál nagyszerűbbnek képzeled.

A Bak közönyös, szeszélyes és bizalmatlan

Bak jegyűként borzasztóan tartózkodó és kiszámíthatatlan vagy. Te egyszerűen képtelen vagy megfelelő kapcsolatot teremteni a körülötted lévő emberekkel. Nem veszel tudomást a környezetedről, így hűvösnek, ridegnek tűnsz a többiek szemében. Olyan, mintha buborékban élnéd az életed, ami pedig korántsem egészséges.

A Vízöntő következetlen, szélsőséges és akaratos

Vízöntő jegyűként nagyon kiszámíthatatlan ember vagy, senki nem tud veled számolni, s mindig valamilyen különcségen töröd a fejedet. Ha ez még nem lenne elég, rémesen akaratos és fafejű vagy, amely érdemben megnehezíti a veled való együttműködést.

A Halak hullámzó természetű, befolyásolható és csöppet sem realista

Halak jegyűként a saját magad által kreált világban élsz. Nagyon könnyű téged befolyásolni, aminek eredményeként a körülötted lévők komoly hatást gyakorolnak rád. Szeszélyes természet vagy, s a legtöbbször nem tudsz reálisan gondolkodni a céljaidat illetően. Komolyan venni sem tudod a dolgokat.

(via awareness act)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top