Horoszkóp

Vajon mi a csillagjegyek leggyengébb pontja?

Hibázni lehet, sőt, valójában kell is. Minden csillagjegynek vannak negatív tulajdonságai, de ez ugyanúgy hozzátartozik a személyiségéhez, mint a pozitívumok. Ettől egyedi, és ettől valódi egyéniség mindenki. A horoszkóp ezúttal a leggyengébb pontodra világít rá...

Mindenkinek összetett a személyisége. Mindenkiben van nagyon sok jó, és persze kedvezőtlennek tűnő tulajdonságok is. De ez egyáltalán nem baj. Sőt, pontosan ettől annyira színesek a csillagjegyek. Ha jól belegondolsz, egyetlen nap alatt is többféle arcodat mutathatod. Lehet, reggel boldogan ébredtél, majd vidáman reggeliztél a pároddal. Aztán a munkahelyeden valaki nagyon felbosszantott, esetleg a metrón vívta ki valaki a haragodat, amikor meglökött, vagy rálépett a lábadra. S mire hazaérsz, ismét a pozitív tulajdonságaid érvényesülnek.

Hibázni bármikor lehet. A hibák valójában jelzések, hogy valamit másként kellene tenned az életedben. S minden, amit megváltoztatsz, amiben változol, erősebbé, magabiztosabbá tesz, és segít a személyiséged fejlődésében. A horoszkóp ezúttal a leggyengébb pontodra világít rá, s kiderül, hogy miben érdemes fejlődnöd, változnod. Ha eddig nem tetted volna meg…

Kos: csípős megjegyzések

Amikor úgy érzed, valaki a tyúkszemedre lépett, biztosan nem hagyod szó nélkül. S ilyenkor bizony igen csípős a nyelved. Pedig nem a legjobb módja a problémák megoldásának, ha felkapod a vizet. A legfontosabb tanulni való az életedben, hogy képes legyél megőrizni a hidegvéredet, bármi is történt épp veled, s minél diplomatikusabban kezeld a felmerülő gondokat. Ne feledd, a valódi harcos az ellenségeit mindig maga mellett tudja…

Bika: önsajnálat

Hajlamos lehetsz egész doboz csokit megenni, mert “szereted magadat”. De ez nem valódi önszeretet és önfelfogadás, főleg, ha zsinórban a harmadik este teszed. S ha igazán őszinte vagy magaddal, te is tudod, mennyire hosszú ideig dédelgeted magadban a fájdalmat, amikor valaki megbántott. Az teljesen rendben van, hogy egyedül akarsz maradni ilyenkor. De ne ess az önsajnálat hibájába, főleg ne hetekig. Az édességevés nem oldja meg a problémákat. Azokat csak tudatosan kezelheted és engedheted el. Segítséget kérni sem gyengeség…

Ikrek: heves szócsaták

Kétségtelenül nagyszerűen kommunikálsz, és sokszor igazad is van. De ez nem jelenti, hogy mindenkinek mindenben egyet is kéne értenie veled. Ha a szívedre teszed a kezed, te is tudod, időnként meglehetősen felületesen kezelsz dolgokat. Valójában azt hallod meg, amit hallani szeretnél. S ha valaki másként gondolkozik, mint te, addig nem nyugszol, amíg be nem bizonyítod az ellenkezőjét. Nagyon hevesen érvelsz és vitatkozol, de ezzel épp azt éred el, hogy a többiek vita helyett inkább kerülnek téged.

Rák: anyáskodás

A család, az édesanyád nagyon fontos szerepet tölt be az életedben. Vagy folyton felidegesít téged, vagy pontosan az ő mintáját követed mindenben. Könnyen lehet, felnőttként is a kicsi gyermekének tekint téged, s beleszól az életedbe. A párkapcsolatodra is rányomja ezzel a bélyegét. Neked kell a sarkadra állnod, és határozottan, de szeretettel kiállni a saját véleményed mellett. Az önállóság itt kezdődik. Ugyanakkor figyelj rá, ahogyan ő, te is hajlamos lehetsz az anyáskodásra a párod, a gyerekeid fölött…

Oroszlán: hiúság

Mindenki szeretne népszerű és kedvelt lenni, de te mindezt egészen új szintre emeled. Ha valaki hajnali 3-kor bekopog az ajtódon, és elmondja, milyen kedves és nagyszerű ember vagy, örömmel nyitsz ajtót neki, és beengeded az otthonodba. Valld be magadnak is, mennyire imádod a dicséretet, a hízelgést. Természetesen megérdemled a szeretetet, a rajongást is, de neked is határokat kellene húznod. Ne higgy el mindent, amikor valaki teszi a szépet előtted!

Szűz: tökéletesség

Ha valaki a kákán is a csomót keresi, az biztosan te vagy. Már túl vagy a sokadik randin, s végre felhívod a lakásodba a párodat. Aztán a legforróbb pillanatban veszed észre, hogy a falon az egyik kép ferdén áll. S ha nem állítod vissza a helyére azonnal, képtelen leszel a partneredre koncentrálni. Csakhogy a nagy pillanatot épp ezzel teszed tönkre. Sokkal lazábbnak, engedékenyebbnek kéne lenned magaddal és a többiekkel is. A pozitívumokra figyelj, s ne a hibákat keresd!

Mindenkinek van gyenge pontja? Te miben fejlődhetsz még?

Mindenkinek van gyenge pontja? Te miben fejlődhetsz még? (fotó: Getty)

Mérleg: döntés, döntés

Hányszor fordult elő veled, hogy képtelen voltál eldönteni, mit rendelj az étteremben? Aztán a pincért foglaltad le, és kérdezted tőle végig az étlapot, miközben a többiek nem értették, mit kell ezen ennyit töprengeni. A lényegtelennek tűnő dolgokkal is túlzottan sokat foglalkozol, s ezt kellene mielőbb észrevenned. Fontos, hogy merj dönteni, s vállald a következményeket. Valójában az is döntés, amikor nem döntesz. Miért halogatnál, ha te is irányíthatod az életedet?!

Skorpió: nem ismer nemet

Nagyszerűen tervezel, és dolgozod ki lépésről lépésre a legfontosabb részleteket, hogy elérhesd a célodat, megvalósíthasd az álmodat. S ez valóban nagyszerű tulajdonság. Az már kevésbé, hogy képtelen vagy elfogadni, ha valaki nemet mond neked. Bármit megtennél, hogy megkapd azt a választ, amit vársz. Pedig el kell jutnod oda, hogy megértsd, mások másra vágynak, s nem akarják ugyanazt, amit te. De ettől még nem dől össze a világ…

Nyilas: dogmák

Nagyon optimista típus vagy, de éppen emiatt hajlamos lehetsz teljesen elrugaszkodni a valóságtól. Nem mellesleg nagyon szélsőséges álláspontot képviselsz. Ha a fejedbe veszel valamit, nem könnyű meggyőzni, hogy nincs igazad. Csak a saját véleményedet szajkózod, s kizársz minden egyéb lehetőséget, hogy az adott kérdést más szempontok szerint is megvizsgáld. Épp ideje lenne kicsit átértékelni a hitrendszeredet, a gondolkodásodat.

Bak: kihívások

Kétségtelen, hogy nagyon elszántan és keményen teszel a céljaidért. A munkád a mindened, csak épp lazítani nem tudsz. Még a hétvégeken, sőt nyaralás közben is hajlamos lehetsz a munkával foglalkozni a kikapcsolódás helyett. Pedig ezzel nemcsak magadat meríted le teljesen, de a környezetedet is. Pontosan ezért ideje lenne megtanulnod semmit sem tenni, csak pihenni és élvezni az élet örömeit.

Vízöntő: kéretlen tanácsok

Ha valaki a problémáiról panaszkodik neked, az számodra pontosan olyan, mint amikor a kutyának eldobják a csontot. Azonnal késztetést érzel, hogy javaslatokat dolgozz ki, megoldást találj a problémákra. S addig nem nyugszol, amíg be nem gyűjtöd az elismeréseket, hogy micsoda hős vagy, mert mindenkinek segítesz. A segítségnyújtás természetesen nagyon pozitív tulajdonság, de az már kevésbé, ha kéretlenül osztod a tanácsokat, és megsértődsz, ha nem követik a többiek a javaslataidat.

Halak: szomorúság

Nagyon borúlátó tudsz lenni. Még akkor is a legrosszabbra készülsz, amikor a dolgaid rendben haladnak. Nagyon sokan kedvelnek téged, de ők sem tudnak mit kezdeni a pesszimista hozzáállásoddal, a szomorúságoddal. Hidd el, sokkal boldogabb és elégedettebb lehetnél, ha nem a negatívumokra figyelnél, elengednéd a folytonos aggódást, s az élet örömeit keresnéd. Igazán sok örömteli pillanatban van részed, meg kéne most már élned ezeket.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top