Horoszkóp

Íme a csillagjegyek legmeglepőbb tulajdonsága

Akarsz néhány meglepő dolgot tudni a barátaidról? Elég rátekinteni a csillagjegyükre, s máris kiderül, mit rejtegetned előled. A horoszkóp fellebbenti a fátylat a csillagjegyekről.

Kos

meglepő tulajdonságok csillagjegyek kos horoszkópÉszrevetted már, hogy a Kos jegyében született barátodnak sebhely van a homlokán vagy a könyökénél? És arra felfigyeltél, hogy megvágta magát egy késsel, aminek a nyomát a mai napig viseli? Ez aligha meglepő, miután a csillagjegyek közül vele történik leggyakrabban baleset. Tele van energiával, ám időnként nem tudja megfelelően levezetni ezt a többletet, aminek aztán sérülés lesz az eredménye.

Bika

meglepő tulajdonságok csillagjegyek bika horoszkópA Bika akkor érzi elemében magát, amikor magával kell törődnie. Érzékeny, nem túlságosan beszédes, jó megfigyelő. Emellett gyakorlatias, értelmes, s gyors észjárásának köszönhetően szinte vonzza magához a pénzt. Munkájában mindig kiválóan teljesít. Gondoltad volna, hogy a kívülről kiegyensúlyozottnak tűnő Bika belül mennyire makacs és zsarnoki? Ám vélhetően ez az oka, hogy a céljait rövid időn belül el is éri.

Ikrek

meglepő tulajdonságok csillagjegyek ikrek horoszkópA kellemes külsejű Ikrek meglehetősen finnyás és válogatós, amikor arról van szó, kivel lépjen közelebbi barátságba. Miután kettős jegyről van szó, kétféle személyiség rejtőzik a lelkében: egyfelől együttműködőnek, segítőkésznek és barátságosnak tűnik, ám a másik arca épp ennek ellentéte, előszeretettel szól bele a közeli barátok életébe, és ítélkezik tetteiken.

meglepő tulajdonságok csillagjegyek horoszkóp

Meglepő tulajdonságokat rejtegetnek a csillagjegyek (iStock)

Rák

meglepő tulajdonságok csillagjegyek rák horoszkópA Rák érzékeny típus ugyan, de kifejezetten jól koordinálja az életét. A barátai problémái és szükségletei mélyen érintik, mindenkor együtt érez velük. Ki sem néznéd belőle, milyen hihetetlen bosszúra lenne képes, ha a jövőben ellenséggé válnátok. Nem könnyen bocsát meg senkinek, de az is igaz, ő abban a hitben él, hogy a legközelebbi barátok soha nem tudnának ártani neki.

Oroszlán

meglepő tulajdonságok csillagjegyek oroszlán horoszkópTréfálkozó, lezser az Oroszlán, aki minden kétséget kizáróan uralkodásra született. Tele van energiával, ami szinte átjárja a körülötte lévőket is. A munkájában folyamatosan új célokat tűz ki, akaratereje példás. Tudtad, hogy a kemény, rettenthetetlen külső nebáncsvirágot takar? Hiába, még ő is nagyon érzelmes és érzékeny lélek. S íme még egy dolog, ami meglephet: borzasztóan szeret edzőterembe járni, még ha ez nem is mindig látszik meg a külsején.

Szűz

meglepő tulajdonságok csillagjegyek szűz horoszkópA Szűz kreativitása nem ismer határt. Jókedvű, mosolygós, hibátlan a bőre, mintha egyáltalán nem öregedne, csillogóak a szemei, ha ránézel, akkor alighanem azt olvashatod ki a tekintetéből, hogy elégedett a kinézetével. Meglepőnek tűnhet éppen emiatt, hogy belül túlságosan is sokat szoronghat a megjelenése, a mosolya, a teste, a mozdulatai miatt, s a felsorolást még hosszasan lehetne folytatni…

Mérleg

meglepő tulajdonságok csillagjegyek mérleg horoszkópAz együtt érző és érzelmes Mérleg mindent igyekszik megtenni azért, hogy a kapcsolatai harmonikusak legyenek. Ha szükség van rá, elejt egy csodás mosolyt, bevet egy sokat igéző tekintetet, egyszóval bármilyen bűbájt, amit a helyzet éppen megkíván. Imád flörtölni, ugyanakkor ő az egyik leghűségesebb csillagjegy, ami kívülről meglepőnek tűnhet mások számára.

Skorpió

meglepő tulajdonságok csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpió igéző szemeivel szinte bárkit azonnal levesz a lábáról. Szenvedélyes természete messze földön híres. Jellemzően magas és vékony a megjelenése. A felszínen együttműködésre hajlamos, ám ne lepődj meg, ha a hátad mögött mindenféle megjegyezést is elejt rólad. A legmeglepőbb tulajdonsága talán, hogy barátságos természetével ellentétben vezető beosztásban a legszigorúbbak közé tartozik.

Nyilas

meglepő tulajdonságok csillagjegyek nyilas horoszkópA Nyilasról köztudott, hogy imádja a kalandot, a monoton hétköznapok nem az ő világa. Így nem csoda, ha gyakran váltogatja a munkahelyét. A hűtlenség sem áll messze tőle, ami mégis meglepőnek tűnhet, hiszen alapvetően kifejezetten becsületes típus. Az is biztos, hogy tüzes jegyűként nagyon könnyen felkapja a vizet, önzővé, rosszindulatúvá válhat, ami már nem is annyira köztudott róla.

meglepő tulajdonságok csillagjegyek horoszkóp

Minden csillagjegynek van olyan tulajdonsága, amit nem is feltételeznél róla (iStock)

Bak

meglepő tulajdonságok csillagjegyek bak horoszkópA Bak a munkamániások megtestesítője. Tökéletesen tisztában van a céljaival, mint ahogy azzal is, milyen stratégiával érheti el, valósíthatja meg őket. Munkájában nyílt lapokkal játszik, hisz abban, hogy a kemény munka meghozza gyümölcsét, s mindenkor lojális a munkahelyéhez. S íme a legmeglepőbb dolog a Bakkal kapcsolatban: bármennyire is hűséges típus, nem veti meg a párhuzamos kapcsolatokat.

Vízöntő

meglepő tulajdonságok csillagjegyek vízöntő horoszkópÁrad a kedvesség a Vízöntőből, ő az, aki mindenkor a béke mellett áll ki, s szinte sohasem veszíti el a türelmét. Irtózik viszont az értelmetlen fecsegéstől. Jól titkolja romantikus hajlamát, érzelmeket is alig mutat, pedig nagyon mélyen érez. És még egy meglepő tulajdonság: kiváló megfigyelő. A legmeghökkentőbb mégis az, hogy közülük kerülnek ki a legvagyonosabb emberek.

Halak

meglepő tulajdonságok csillagjegyek halak horoszkópA Halak a nyilvánosság előtt nem szívesen szólal meg, ám amikor a barátokkal töltheti az időt, szinte képtelenség őt „lelőni”. A művészi hajlama korán megmutatkozik, s a mosolyából könnyen kiolvasható magabiztossága. Az igazság azonban az, hogy ő az egyik legzavarosabb csillagjegy. Nos, kit ért ez a kijelentés meglepetésként?

(via bold sky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top