Horoszkóp

Meglepő tulajdonság, amit talán nem is tudtál eddig a csillagjegyekről

Az asztrológia számtalan jelzővel illeti a csillagjegyeket. De mindenkinek vannak olyan meglepő tulajdonságai is, amiről alig olvasni, ezért talán eddig talán nem is hallottál róla. Vajon mi lehet ez a jellemvonás? Kiderül a horoszkópból.

A horoszkóp a Rákot a legérzékenyebb csillagjegyként tartja számon, a Szűz a legkritikusabb, az Oroszlán a legbüszkébb, a Vízöntő a legkülöncebb, a Mérleg meg nagyon nehezen jut dűlőre. Természetesen a csillagjegyek jóval összetettebbek, semhogy csupán néhány jelzővel lehetne őket illetni. Íme, ezúttal olyan meglepő tulajdonságokról olvashatsz, amelyeket a horoszkópok is csak viszonylag ritkán említenek, pedig nagyon érdekesek és nagyon fontosak.

A Kos nagyon szívesen kezdeményez

A Kos magabiztos, önálló, bátor, lelkes és szenvedélyes csillagjegy, csöppet sem ijed meg a kezdeményezéstől. Ő az, aki a legváratlanabb pillanatban nyom csókot az arcodra, vagy aki nagyon érzi a pillanatot, amikor a problémákat már nem lehet tovább elodázni. Ő biztosan kimondja a véleményét mielőtt túl késő lenne.

A Bika az érintésével szeret

A Bika rendkívül gyakorlatias, precíz, felelősségteljes és türelmes csillagjegy. Ugyanakkor nem feltétlenül ő a szavak ember. Bár kétségtelenül remek társaság, de a legmélyebb érzéseit sosem szavakkal, hanem a testi érintésekkel fejezi ki. A forró, érzéki ölelés nála egyet jelent az őszinte érzelmekkel.

Az Ikrek nagyon sokoldalú

Az Ikrek félelmetesen kíváncsi, ő mindenről tudni akar, de nemcsak a pletykák érdeklik, tudását is folyamatosan fejleszti. Nagyon sok mindenben próbálja ki magát, ezért is annyira sokoldalú. Könnyen és gyorsan tanul, ezért valójában bármilyen szakma mesterévé válhat.

Minden csillagjegynek vannak meglepő tulajdonságai (iStock)

A Rák számára a vízpart a terápia

A Rák empatikus, érzelmes, gondoskodó csillagjegy. Kevesen tudják ugyanakkor róla, hogy igazán a víz közelében érzi jól magát. Számára a tengerpart, a folyóparti séták, vagy csak a láblógatás a vízben, valódi lelki felüdüléssel érnek fel. A feszültséget ő a víz közelében tudja levezetni a legkönnyebben.

Az Oroszlán színpadra született

Az Oroszlán nagyon vidám, karizmatikus és kreatív csillagjegy. Nagyon szórakoztató, nyitott, nincs benne lámpaláz, vagyis ő színpadra született. Remek előadóművész, éneklés, szavalás, örömzenélés, motivációs beszédek, nála bármi jöhet.

A Szűz lehetne a jó pap…

Nos, igen, aki holtáig tanul. A Szűz ugyanis képtelen leállni a tanulással, maximalista, ezért mindig úgy érzi, van még hová fejlődnie. Biztosan ő jelentkezik elsőként a továbbképzésekre, mert nemcsak jobb és alkalmasabb szeretne lenni, de az újabb és újabb információk is nagyon érdeklik.

Ezeket a tulajdonságokat talán sosem olvastad még a horoszkópokban (iStock)

A Mérleg remek hallgatóság

A Mérleg végtelenül korrekt és diplomatikus csillagjegy. Ráadásul nagyon tud figyelni és hallgatni, nem mellesleg remek meglátásaival hasznos ötleteket is mond neked. Ha el akarod valakinek mondani mindazt, amit a lelkedben érzel, nála jobb hallgatóságot nem is találhatnál.

A Skorpió humorérzéke elsőrangú

A Skorpió rendkívül mély érzésű csillagjegy. Talán sokszor olvashattad, hogy nehezen bocsát meg, vagy bosszúálló típus. Arról meg sosem hallottál, milyen fantasztikus a humora. Egyedi és szarkasztikus humorérzékével mindenkiben nyomot hagy.

A Nyilassal élmény az utazás

A Nyilasról tudni, mennyire imád utazni. Viszont, hogy mennyire nagyszerű útitárs, talán kevésbé ismert tulajdonság. Spontán és rugalmas, könnyen ismerkedik és alkalmazkodik, minden szívesen kipróbál, nem mellesleg nagyon szórakoztató típus. Érdemes vele tartani.

Vajon milyen meglepő tulajdonságodat fedi fel a horoszkóp? (iStock)

A Bak nagyon tud titkot tartani

A Bak az egyik legmegbízhatóbb csillagjegy. Gyűlöli a felszínességet, a pletykákat, a fölösleges fecsegést. Ellenben nagyon tiszteli a mélységeket, mindenkor korrekt, pontos és szavahihető. Bármilyen titkot nyugodtan rábízhatsz, mert ő sosem fogja senkinek sem továbbadni azt.

A Vízöntő született tanácsadó

A Vízöntő nagyon őszinte típus, akinek aranyból van a szíve. Kertelés nélkül kimondja az igazságot, ezért elsőre talán érzéketlennek tűnhet. Pedig csöppet sem az, a célja, hogy ráébresszen az igazságra. Nagyon pontosan látja a problémák gyökerét, ahogyan a megoldást is. Érdemes hallgatni a tanácsaira.

A Halak a legsegítőkészebb csillagjegy

A Halak intuitív, nagyon empatikus és kedves csillagjegy. Azt azonban nem biztos, hogy tudod róla, mennyire segítőkész és önfeláldozó típus. Mindegy, hogy költöztetésről, netán megoldhatatlan matekpéldáról van szó, rá mindenben számíthatsz.

(via PopSugar)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top