Horoszkóp

Meghökkentő, amit most felfed a horoszkóp a csillagjegyekről

Van új a Nap alatt! Ez a horoszkóp a csillagjegyek igencsak meghökkentő és meglepő tulajdonságáról lebbenti fel a fátylat. Biztos, hogy eddig erről fogalmad sem volt. Íme!

Könnyen lehet, te is azok közé tartozol, akik szinte mindent tudnak a csillagjegyekről, a pozitív és negatív tulajdonságaikról. Talán most téged is meglepünk valami egészen újjal, amiről eddig nem sok szó esett a horoszkópokban. Ez egy igazán meghökkentő összeállítás lesz. Kétségtelenül ez a legrejtettebb jellemvonás, amit egyetlen csillagjegy sem árulna el magáról. De épp ezért meglepő…

Kos

Annak ellenére, hogy a Kos mindig nagyon lelkes, tele van energiával, imádja a kalandokat, az újdonságokat, a lelke legmélyén tele van félelemmel, kétségekkel. S ez az, amit soha senkinek sem árulna el magáról.

Bika

Valójában csak nagyon kevesen vannak, akik olyan rosszul és ügyetlenül flörtölnének, mint a Bika. Semmi esetre se ítéld el őt elsőre, hanem adj neki még egy esélyt, mert az álarc mögött hihetetlenül romantikus lélek rejtőzik.

Ikrek

Az Ikrek látszólag lassan olvas. De ez csak azért tűnik így, mert nagyon intelligens, és olvasás közben valójában egy csomó dolgot még hozzátesz az információkhoz. Magában elemez, összerak és értelmez.

Rák

A Rák elbűvölő, nagyon kedves, segítőkész. De ha mélyebben megismered őt, könnyen rájössz, hogy igencsak hajlamos az előítéletekre, s valójában meggondolatlanul ítélkezik mások fölött. Bár tény és való, remek emberismerő.

Oroszlán

Az Oroszlán meglehetősen öntelt, rendkívül magabiztos és arrogáns típus, s nem is mindig érzi a határait. Ugyanakkor mélyen, legbelül több benne a bizonytalanság, mint bárki feltételezné róla. S ezért is vágyik annyira a többiek dicséretére, visszaigazolására.

Szűz

A Szűz mindig a maximumra, a tőle telhető legjobbra törekszik. Minden részletre ügyel, nem lankad a figyelme. S mindez nagyon dicséretes, pedig legbelül valójában fogalma sincs, hogyan oldhatná meg a saját problémáit.

Minden csillagjegynek van mélyen rejtett tulajdonsága

Minden csillagjegynek van mélyen rejtett tulajdonsága (Fotó: Getty)

Mérleg

A Mérleg úgy tűnhet, mintha idővel eltűnnének belőle az érzelmek. Természetesen ez nem így van, csak egyre óvatosabb és kimértebb a viselkedése. Talán a sok csalódás teszi, amit az élete során megtapasztal.  

Skorpió

Ha valóban ismered a Skorpiót, biztosan nem mondanád róla, hogy mennyire cuki alkat. Inkább az jut eszedbe, hogy őt nem érdemes provokálni és megbántani, mert hihetetlenül veszélyes tud lenni. 

Nyilas

A Nyilas az egyik legvidámabb, legszerethetőbb csillagjegy. Általában optimista, és nagyon pozitív a kisugárzása. A valóság nála viszont az, hogy önmagával egyáltalán nincs jóban, s nagyon nehezen szereti és fogadja el a tulajdonságait

Bak

A domináns és határozott Bak látszólag nagyon jól megállja a helyét a vezetői pozíciókban. Az igazság azonban ennél jóval árnyaltabb, ugyanis nagyon vékony határ húzódik a szerethető és a neurotikus főnök között.

Vízöntő

A Vízöntő a legintelligensebb csillagjegy, pedig az iskolában nem ő volt az éltanuló, sőt meglehetősen sok problémával küszködhetett. Ennek ellenére felnőttként a tudása széleskörű, nagyszerűen megállja a helyét az életben, egyedi és bámulatos ötletei vannak.

Halak

A Halak nagyon romantikus típus, kedves és nagyon szerethető. A valóság nála sem teljesen ez, ugyanis könnyű kihozni a béketűréséből, s ilyenkor nem válogatja meg a szavait, vulkánként törnek fel belőle az érzelmek. Jobb ezt az oldalát nem megismerni.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top