Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy nem tesz jó benyomást az első randin, de megérdemli a második esélyt

Ezek a csillagjegyek könnyen lehet, az első randin egyáltalán nem tesznek rád pozitív benyomást. S hogy miért miért érdemes nekik második esélyt is adni? A horoszkópból megtudod...

Minden helyzetben nagyon sokat jelent az első benyomás. Mégsem mindenkor mérvadó, hogy mit gondolsz az első kézfogást, az első találkozót, vagy az első randit követően a másik emberről. A következő csillagjegyek nem feltétlenül alakítani ki első pillantásra pozitív benyomást magukról. Pedig ők azok, akiket nem érdemes elítélni azonnal, mert sokkal jobb partnerek, mint ami elsőre lejön róluk. A horoszkóp szerint ők azok, akik megérdemelnek egy második esélyt is. S miért? Ez is kiderül!

Valódi kaland a Kossal randizni

A Kos lehengerlő csillagjegy. Vele randizni kifejezetten izgalmas és kalandos lehet. Lelkesedése, a belőle áradó szenvedély, optimizmus és energia magával ragadó. Ugyanakkor épp ettől az energikusságtól, rámenősségtől érezhetik őt néhányan túlzottan is soknak az első randin. S ő bizony nem fogja vissza magát, ha a randipartnere bejön neki. Mert, ha ő akar valakit, akkor minden erejével akarja, s megszokta, hogy mindig eléri a céljait. Minél nagyobbnak érzi a kihívást, annál izgalmasabbnak tűnik számára. Érdemes neki második esélyt is adni, mert mellette sosem lesz unalmas az élet.

Ezek a csillagjegyek megérdemlik a második randit is

Ezek a csillagjegyek megérdemlik a második randit is (fotó: Getty)

A Rák nagyon tud szeretni

A Rák tele van szeretettel. Nagyon mélyen és tartósan érez, rendkívül hűséges csillagjegy, s épp ez teszi őt nagyszerű partnerré. Az első randin ugyanakkor távolságtartó, félénk és visszafogott, s kissé bizonytalan lehet, s épp emiatt nem tesz jó első benyomást. Látszólag ugyanis olyannak tűnhet, mintha teljesen érdektelen lenne, aki csak kötelességből ment el a randira. Neki biztosnak kell lennie, hogy a másik valóban érdeklődik iránta, az érzelmi biztonság számára létkérdés. A csalódástól retteg, s épp ezért csak nagyon lassan lehet őt a páncéljából kicsalogatni. Mindenképpen megérdemel egy második, sőt harmadik randit is…

A Szűznek nagy kihívás az első randi

A Szűz önmagával a legkritikusabb, s neki bizony meglehetősen nagy kihívást jelenthet az első randi. Tökéletesnek szeretne látszani, aztán ez a próbálkozása inkább kudarcba fullad, mert alig képes megszólalni. Könnyen lehet, végig izgul, s épp ezzel rontja el, hogy jó benyomást tegyen a másikra. Barátságtalannak, távolságtartónak tűnhet, olyan randipartnernek, akivel nem könnyű beszédtémát találni, s inkább kínos csend és feszengés jellemzi a találkozót. Neki is kell idő, hogy fel tudjon oldódni, és kötetlenül legyen képes beszélgetni. Annak ellenére, hogy rendkívül intelligens és okos, mégis esetlenül viselkedik. Ennek ellenére neki is jár a második esély.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top