Horoszkóp

Ez a legjobb elsőrandi-kérdés a horoszkóp szerint

Az első találkozás sosem könnyű. Ilyenkor biztosan zavarban vagy, feszengsz az újdonsült partner előtt. Nos, a horoszkóp szerint létezik egy szuper kérdés, amit ha felteszel neki, azonnal elindítod a beszélgetés fonalát. Ennél jobban pedig egyetlen randevú sem indulhatna. Hiánypótló horoszkóp következik...

Kivel ne fordult volna elő, hogy kínosnak tűnő helyzetben találta magát, mert nem tudta, mit és hogyan is kéne mondania. De ennek vége, hiszen ilyenkor nagyszerűen bevethető a horoszkóp javaslata. Milyen kérdéssel indíts már az első randin? Íme a részletek. Próbáld ki, és tutira nyert ügyed lesz…

Kos: Mi köt le mostanság és mi érdekel leginkább téged?

A Kos tele van energiával, nyitott az új kalandokra, élményekre. Szenvedélyes természetű és nagyszerű történetmesélő. Ha sikerül olyan témát feldobnod, ami valóban érdekli, akkor képes akár napokig beszélni róla. Örül, ha a jövőbeni terveibe avathat be téged. Szóval, tedd fel neki ezt a kérdést, és randik sorozatára számíthatsz…

Bika: Mit rendelnél a kedvenc éttermedben?

A Bika megbízható, hűséges és elszánt csillagjegy. Nem könnyen nyílik meg mások előtt, így az első randin nem kell azonnal komoly témát választani. Mivel odavan a gasztronómiai ínyencségekért, így a kedvenc ételéről és étterméről kérdezgetni a legjobb lépés a bimbózó párkapcsolat elmélyítése felé vezető úton.

Ikrek: Melyik volt a legjobb könyv, amit legutóbb olvastál?

A legjobb dolog, ha Ikrekkel randizol, hogy az egyik legcserfesebb csillagjeggyel hozott össze a sors. Nagyon könnyedén beszélget valójában bármiről, és nagyon örül, ha bármilyen új információt szívhat magába. Ő biztosan imád olvasni, ezért nagyszerű ötlet, ha elmeséled, milyen könyvet olvastál legutóbb, s azt miért javaslod neki.

Rák: Kit hívnál meg vacsorára a legszívesebben?

A Rák érzelmes csillagjegy, akinek mindene a család, a barátok. Ha olyasvalakire van szükséged, aki meghallgat téged, a legjobb partnert választottad. Megértő, együtt érző, s mivel sokat jelent neki az otthona, szívesen hívja meg a szívéhez közelállókat magához. Így ha rákérdezel, kit hívna meg a legszívesebben vacsorára, sokat megtudhatsz a személyiségéről is.

Oroszlán: Ha mozisztár lennél, milyen szerepet játszanál a legszívesebben?

Az Oroszlánnak szüksége van a ragyogásra. Ha vele randizol, készülj fel rá, magabiztos és megnyerő személy ül veled szemben. Nagyszerű történetmesélő, unatkozni biztos nem fogsz mellette. S miután odavan a szórakoztatásért, a filmekért, a figyelemért, egy álomszerepre utaló kérdés nála telitalálat. Innentől bármilyen irányba elviheti a beszélgetés fonalát.

Szűz: Melyik eredményedre vagy a legbüszkébb?

A föld jegyek közös jellemzője a szorgalom, így a Szűz is maximalista, s szívesen beszél a munkájáról. A múltbeli projektjeit és a jövőbeni terveit is szívesen megosztja veled. Remek problémamegoldó képességgel rendelkezik, így ha bármilyen témában jó tanácsra vágysz, rá bizton számíthatsz.

Ennél találóbb kérdést nem is tehetnél fel a randin (iStock)

Mérleg: Melyik volt a legvarázslatosabb hely, ahol valaha jártál?

A Mérleg uralkodó bolygója a Vénusz, ami azt is jelenti, ő a végletekig romantikus alkat. Imádja a művészetet, s bármit, ami a stílussal hozható összefüggésbe. A múzeum, kiállítás remek első randihelyszínek nála. S mivel a szépség fontos helyet tölt be az életében, ha rákérdezel, melyik hely volt a legszebb, ahol járt, nagyon szívesen válaszol neked.

Skorpió: Melyikünk tudna izgalmasabb vacsorapartit szervezni?

A Skorpió vagy titokzatosnak mutatja magát, vagy a szenvedélyét, az intellektusát helyezi az előtérbe. Ha nem akarsz nagy kockázatot vállalni az első randin, mindenképpen kérdezz rá a hobbijára, szívesen mesél majd róla. Ám ha szereted a játékos kihívásokat, hívd ki barátságos versenyre: vajon ki tudna izgalmasabb vacsorapartit rendezni? Miről szólna? A többi már adja magát.

Nyilas: Milyen volt az eddigi legizgalmasabb utazásod, élményed?

A legnagyobb kalandor és utazó kétségkívül a Nyilas, aki valószínűleg hihetetlen élményekről számol majd be neked. Az első randin mi mással is tudnád őt szóra bírni, minthogy rákérdezel a legemlékezetesebb utazására. Tudd meg, hol járt, miket látott, milyen különleges ételeket próbált ki, milyen izgalmas emberekkel találkozott, milyen meghökkentő dolgok történtek vele… Boldog lesz, hogy megoszthatja a részleteket.

Bak: Milyen életed legrosszabb randija?

A Bak számára mindennél fontosabb a munkája, a céljai, nem véletlenül szeret a karrierjéről beszélni. Ha valamilyen projekten gondolkodsz, meg is kérdezheted a véleményét róla. Két lábbal a földön áll, hajlamos lehet a pesszimizmusra is, mert mindig felkészül a legrosszabbra is. Szóval őt bátran kérdezheted élete legrosszabb randijáról. Hidd el, szívesen mesél majd róla.

Vízöntő: Mi volt életed „most vagy soha” pillanata?

A Vízöntő nagyon szórakoztató partner, bármilyen témáról nagyon szívesen beszélget. Minden érdekli, s mindennel kapcsolatban van véleménye. Nyugodtan rákérdezhetsz, mi okozott számára meglepetést a héten, míg ha mélyebben is megismernéd, kérdezz rá életének most vagy soha pillanatára. Válasza sokat elárul róla.

Halak: Mi volt az eddigi legérdekesebb álmod?

A Halak remekül bele tudja élni magát a másik helyzetébe, s egyúttal mindenre nyitott. Ha a randin olyan témát vetsz fel, ami másoknak talán meghökkentőnek, természetfelettinek tűnhet, ő biztosan lecsap rá. Lenyűgözöd vele, hogy ilyen témák érdekelnek. Ha szeretnéd, hogy feltárja gondolatait, kérdezz rá eddigi legérdekesebb, legemlékezetesebb álmára…

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top