Horoszkóp

Ilyen hibát követnek el a csillagjegyek a párkapcsolatban

Minden csillagjegy követ el hibákat a párkapcsolatában. Néhányan okulnak belőle, mások meg újra és újra ugyanazt a kört futják, mert nem ismerik fel, mit csinálnak rosszul. A horoszkóp mindenkinek segít észre venni a legnagyobb párkapcsolati bakit. Ugye, mostantól te is változtatsz?

Néhány csillagjegy egyszerűen képtelen nemet mondani, mások nem tanulnak a hibáikból… S bár nem vagyunk egyformák, mindenki elkövet valamilyen hibát a párkapcsolat kezdeti szakaszában. Az már csak rajtunk áll, felismerjük-e ezeket, avagy azok életünk állandó kísérői lesznek. Lássuk, milyen bakikat követnek el a csillagjegyek a leggyakrabban.

Kos

Kos jegyűként hajlamos vagy túlzásokba esni, a randiknak ugyanis véleményed szerint tökéletesnek kell lennie. Ennek érdekében mindent megadsz a másiknak, azt szeretnéd, hogy különlegesnek érezze magát melletted. Ám az erőlködéssel épp az ellenkező hatást éred el: azt sugallod, hogy nem olyan fontos neki ez a kapcsolat, mint neked. Lazíts, nem kell semminek sem tökéletesnek lennie ahhoz, hogy sikeres lehessen…

Bika

Hihetetlen, de Bika jegyűként sohasem tanulsz a hibáidból, sorozatosan ugyanazt a baklövést követed el a randiknál és párkapcsolataidban is. Mindig visszatérsz ahhoz a partnerhez, aki fájdalmat okozott neked. Hidd el, a kapcsolat nem fordul jobbra, sőt a végén teljesen kicsúszik lábad alól a talaj. A megaláztatások, az érzelmi csalódások sokasága tönkreteszi az egészségedet. Hagyd magad mögött a múltat, lépj tovább minél hamarabb.

Ikrek

Ikrek jegyűként a távolságtartásoddal teljesen kitűnsz a csillagjegyek közül. Nem vagy képes a „hagyományos úton” szeretni a párodat, amivel aztán rémes helyzetekbe sodrod magad. Csak nagyon kevesen képesek megérteni, ki is vagy valójában, és mi is lakozik a lelkedben. A legszívesebben távol tartanád magad a randiktól, falakat emelsz magad köré, ezzel próbálod megakadályozni, hogy bárki is összetörje a szívedet.

Rák

Rák jegyűként az Ikrek szöges ellentéte vagy: túlságosan is kiadod magad a másiknak már az első randin is. Mindenkiben megbízol, az érzelmeidet nem titkolod, amivel tökéletes célpont vagy azoknak, akik hajlamosak kihasználni másokat. Sőt, ha bárki is megbántott, mindig újabb és újabb esélyt adsz neki, persze teljesen fölöslegesen. Ha nem változtatsz a hozzáállásodon, csalódásokkal, bánkódásokkal, fájdalmakkal teli randikra, párkapcsolatokra kell számítanod.

Oroszlán

Az Ikrekhez hasonlóan Oroszlán jegyűként te is hajlamos lehetsz bezárkózni, ám míg az Ikrek senkit sem enged közel magához, addig te, amikor éppen közel kerülnél a párodhoz, ellököd magadtól. Egyszerűen arról van szó, hogy rettegsz attól, hogy megégeted magad a párkapcsolatban. Bemeséled magadnak, úgysem működne ez a kapcsolat kettőtök között, s inkább idő előtt szakítasz az ígéretes partnerrel, így előzve meg a csalódást.

Szűz

Szűz jegyűként te mindent kritikusan szemlélsz és elemzel, ami alól természetesen a párkapcsolatod sem jelent kivételt. Amikor a dolgok nem úgy haladnak, ahogy eltervezted, egyszerűen veszed a kalapodat és lelépsz. Nincs különösebb oka a döntésednek, ám ha kell, találsz „tökéletes” magyarázatot. Az igazság azonban inkább ott rejtőzik, hogy félsz a felelősségvállalástól. Ha nincs ínyedre a párkapcsolat, légy egyenes, s mondd el a párodnak a problémádat.

Ezeket a hibákat követik el a párkapcsolatban a csillagjegyek (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként a legnagyobb párkapcsolati hibád, hogy második esélyt adsz olyanoknak is, akik egyáltalán nem érdemlik meg. Ebben szerepet játszik, hogy mindenkiben a pozitívumot látod még akkor is, ha korábban már bebizonyosodott, ez a tulajdonság egyszerűen hiányzik a másikból. Soha nem veszíted el az optimizmusodat, ám a határt minél előbb meg kéne húznod. Hidd el, sokkal kevesebbet csalódnál.

Skorpió

Skorpió jegyűként hajlamos vagy túlbonyolítani a dolgokat, cirkuszolsz, olyasmire fordítasz figyelmet, aminek semmi jelentősége. Ezzel a viselkedéseddel pedig nagyon könnyen elijeszted a párodat. Észre kell venned, hogy senki sem tökéletes, nem létezik olyan, hogy „hibátlan” személy. Te sem vagy az. Ezzel a viselkedéssel sosem tudod megnyerni a leendő partnert, sőt inkább csak még inkább eltávolítod őt magadtól.

Nyilas

Nyilas jegyűként észre kellene venned, hogy túlságosan sokat beszélsz. Amikor először randizol valakivel, még nyilvánvaló, hogy teljesen ártalmatlan, hétköznapi témák kerülnek terítékre köztetek, s nem az aktuális politikát, a világpiaci helyzetet fogjátok megvitatni. Minél előbb felé kéne hagynod ezekkel a témákkal, ha később kiderül, hogy a párodat is érdeklik, visszatérhetsz rájuk, de ne ilyesmivel indíts, mert kudarcba fullad a randid.

Bak

Bak jegyűként párkapcsolati problémák, csalódás esetén a munkádba temetkezel, hiszen ez jelenti számodra a menekülési útvonalat. S épp ez a legnagyobb hibád is: túl keményen dolgozol, s a szerelmi életedet mindig háttérbe szorítod. Felfoghatnád végre, hogy nem töltheted életed hátralévő részét egymagadban. Az ember társas lény, neked is szükséged van támogatásra, szerelemre. Minél hamarabb elfogadod ezt a tézist, annál kevésbé érzed magadat boldogtalannak.

Vízöntő

Úgy tűnik, mintha Vízöntő jegyűként tudatosan a szenvedést keresnéd a párkapcsolatban, hiszen valósággal vonzod a mérgező embereket. Teljesen figyelmen kívül hagyod azokat a jeleket, melyek szerint ideje lenne lelépned. Bár tudatában vagy, hogy nem úgy viselkedik veled a párod, ahogy megérdemelnéd, mégis bemeséled magadnak, hogy minden a legnagyobb rendben van köztetek. Hidd el, ez az embertípus sohasem változik meg. S lehet, hogy túlságosan késő lesz, amikor erre rájössz.

Halak

Halak jegyűként túlságosan érzékeny és érzelmes típus vagy. És te soha nem tudod, mikor kell nemet mondani. Nem húzod meg a határokat, aminek az az eredménye, hogy nagyon sokan kihasználják a jóhiszeműségedet. Mindig készen állsz, hogy segíts másokon, még akkor is, ha többször is becsaptak már. Hidd el, ezzel csak magadnak okozol bajt. És a lelked mélyén te is mindig érzed, hogy váltanod kéne. Érdemes a megérzésekre hallgatni.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top