Horoszkóp

Ilyen Valentin-napra vágynak a csillagjegyek

Közeledik a Valentin-nap. Érdemes előre készülni rá, főként akkor, ha szeretnéd a párodat valami igazán találó ajándékkal meglepni. Íme, ez az, amire igazán vágynak a csillagjegyek a szerelmesek napján...

A Valentin-napról a legtöbb embernek a rózsák, a csokoládék, az édességek ugranak be elsőre, ám ennél kreatívabb ötleteket javasol a horoszkóp a csillagjegyeknek. Február 14. a romantika, a szerelem napja, s bizony mindenkiben él a kép a tökéletes ünneplésről, legyen szó kisebb, vagy nagyobb eseményről. S vajon milyen álomrandira vágynak Valentin-napon a csillagjegyek? A horoszkópból minden kiderül.

Kos: hőlégballonos repülés

Kos jegyűként a kalandok iránti vágyad mit sem apad, amikor megérintett a szerelem. A hőlégballonos repülés lehetőséget nyújt, hogy madártávlatból is ránézhess a világra, méghozzá egy ilyen romantikus napon. Az pedig már csak hab a tortán, ha ezt az alkalmat a pároddal és egy üveg pezsgő mellett ünnepelheted. Persze csak a repülést követően.

Bika: vacsora a szabad ég alatt

Bika jegyűként úgy érzed, megvan a maga bája, ha a Valentin-nap estéjét a szabad ég alatt töltöd a szerelmeddel, méghozzá egy nagyszerű vacsora keretében. A csodás bor, a tompa világítás és a friss virágok csak fokozzák a hangulatot. Nos, ha az időjárás is engedi, össze is jöhet ez a vágyad, ha meg nem, az otthonodban ugyanilyen romantikus hangulatot varázsolhatsz.

Ikrek: hétvégi kiruccanás egy teljesen új helyre

Ikrek jegyűként a szerelmeddel közösen megélheted a kalandozó hajlamodat egy addig ismeretlen helyszín felfedezésével. Vállalkozó kedvednek köszönhetően szívesen ismerkedsz új emberekkel, ami a legjobb módja, hogy felfedezd a hely minden szegletét. A romantikus hétvégén persze egymásra is bőven juthat időtök.

Rák: egy vacsora a sétahajón

Rák jegyűként lenyűgöz a víz közelsége, ezért is ideális helyszín lehet ez számodra Valentin-napon. Egy vacsora a sétahajón a luxus érzetét kelti benned, s különleges alkalomként emlékszel majd vissza rá. Persze, érdemes időben lefoglalni az asztalt, hogy tökéletes legyen a randi.

Oroszlán: rejtélyekkel fűszerezett vacsora

Oroszlán jegyűként imádod a talányos feladatokat. Élvezed az izgalmas rejtélyt, amit egy vacsora során kell megfejtened a pároddal. Éld meg a detektív vénádat, nyűgözd le a párodat, az pedig már csak hab a tortán, ha még aznap este megnéztek egy izgalmas krimit is.

Szűz: valódi romantikus randi

Szűz jegyűként, ha nem csupán te randizol a pároddal Valentin-napon, hanem kis kedvenceiteket is magatokkal tudjátok vinni, az lenne számodra a mennyország. Hogyan is tudnád élvezni ezt a jeles estét, ha közben végig azon izgulsz, mi lehet a kutyusoddal vagy a macskáddal otthon…

Ilyen a tökéletes Valentin-nap a csillagjegyek szerint (fotó: Pixabay)

Mérleg: piknik a kedvenc parkodban

Mérleg jegyűként egyszerűnek tűnhet az ötlet, ám februárban nem a legkönnyebb kivitelezni. A park és persze maga a természet mindig is ellazít téged, amivel soha nem tudsz betelni. Egy ilyen randi energiával tölt fel, és remekül érzed magad. De biztosan azt sem bánod, ha gyertyafényes randira hív meg a párod a kedvenc éttermetekben.

Skorpió: egy est a költészetről

Skorpió jegyűként nem hagyhatod figyelmen kívül azt a szenvedélyt, ami a Valentin-napot áthatja. Más emberek szavait hallgatni, ahogyan költőien a szerelemről beszélnek és írnak, teljesen levesz téged a lábadról. S ha a párod olvas neked szerelmes verseket, valósággal elolvad a szíved…

Nyilas: szórakoztató tárlatvezetés

Nyilas jegyűként nagyon szereted a múzeumokat. S egy szórakoztató tárlatvezetés a kedvenc múzeumodban nem csupán lehetőséget teremt, hogy másik oldaláról is megismerd a helyszínt, hanem a kreativitásod és szórakozás iránti vágyadat is kielégíted. Nem mellesleg párod is imádni fogja a különleges Valentin-napi programot.

Bak: klasszikus vacsora és mozi

Bak jegyűként ragaszkodsz a hagyományokhoz, ezért a közös vacsora és mozi „forgatókönyve” biztosan nem veszi el a kedvedet, hogy remekül érezd magad Valentin-napon is. Lehet, hogy unalmasnak tűnik egy ilyen program, ám apró újításokkal érdemes némi izgalmat csempészni bele…

Vízöntő: intellektuális Valentin-napi program

Vízöntő jegyűként különleges lehetőségnek ígérkezik, amikor ismert művészek beszélnek arról, mi ihlette őket alkotásra, s mi rejtőzik a múzsájuk mögött. Egy intellektuális beszélgetés számodra sohasem unalmas, hiszen ezáltal jobban beleláthatsz az egyes műtárgyak jelentésébe, az alkotási folyamatokba.

Halak: romantikus mozi

Halak jegyűként imádod a romantikát, s alig várod, hogy párod Valentin-napon meglepjen vele. Reményeid szerint ő is nyitott a romantikus filmekre, s az este maradandó élményt nyújt mindkettőtöknek. Az is biztos, hogy te sosem vagy hálátlan, s érzelmes estével hálálod meg a randit.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top