Horoszkóp

Így töltsd szingliként a Valentin-napot a horoszkóp szerint

Lehet szeretni és nem szeretni a Valentin-napot. Az ugyanakkor tény és való, hogy szingliként nem a legizgalmasabb megélni. Könnyen lehet, hogy előre rettegsz a túlcsorduló romantikától. Nos, a horoszkóp szerint semmi okod a szorongásra, inkább kövesd a javaslatot.

A Valentin-nap az év legromantikusabb napja, ám nem mindenki él párkapcsolatban. Ha te is szingli vagy, ne zuhanj magadba február 14-én! A horoszkópod megmondja, hogyan tudsz egyedül is szuper napot kerekíteni a „szerelmesek napjából”.

Kos – Add át magad az áramlásnak!

Kos jegyűként ezen a Valentin-napon könnyen lehet sokat gondolsz és sokat foglalkozol az exeddel, s mindez féltékenységet, lelki vívódást is kiválthat benned. Okkal szakítottál, fölösleges ezen még rágódnod. Inkább ugorj fejest a kihívásokkal teli jelenbe, hiszen izgalmas események várnak még rád!

Bika – Arccal előre!

Bika jegyűként, lehet, hogy épp nem tudod, mit akarsz, de a jó hír az, hogy nagyon is tudod, mit nem akarsz. A bolygók is arra biztatnak ezen a mostani Valentin-napon, hogy megnyomd a RESET gombot. Felejtsd el a múltat, s összpontosíts a jelenre, a mostani nagyobb célokra!

Ikrek – Készíts egy új álomtáblát!

Ikrek jegyűként érzed belül, hogy szükséged van erre a Valentin-napra; tekints rá, mint lehetőségre, hogy átgondold, mit is akarsz a továbbiakban. Tegyél rendet magadban, a fejedben, s hozz bölcs döntéseket. Te okos vagy, mindig látod a céljaidat. Most az a legfontosabb, hogy találj valamit, amibe energiát fektethetsz.

Rák – Fejezd ki magad kreatívan és szabadon!

Szeretsz táncolni? Akkor Rák jegyűként próbáld ki a Zumbát Valentin-napon! Csinálj most valami egészen mást, mint korábban. Használd a kreativitásodat, keresd az életörömet. Nincs okod a búslakodásra, s akkor jövőre biztosan nem töltöd szinglikén ezt a napot…

Oroszlán – Nézz szexi sorozatokat, kifulladásig!

Azért mert jelenleg szingli vagy, még nem jelenti, hogy Oroszlán jegyűként ne csetelhetnél egész nap megállás nélkül a jövendőbeli pároddal. Sőt, akár több partnerrel is egyszerre. Valójában már ma kiderülhet, melyikük az igazi, s kinek érdemes bizalmat szavaznod… 

Szűz – Írj ki magadból mindent a naplódba!

Szűz jegyűként vajon mikor írtál utoljára tele egy teljes darab papírt? Valentin-napon élhetnél ezzel a különleges lehetőséggel, hiszen a kommunikáció, az írás, az önmagadra figyelés most különösen jól megy. Írj ki magadból mindent, ami csak eszedbe jut, kezdve az aktuális feladatoktól a legmélyebb érzéseiden át. Jót fog tenni, meglátod.

Szingliként is különleges lehetőséget tartogat a Valentin-nap a csillagjegyeknek (fotó: Getty)

Mérleg – Valentin-napon a boldogságba fektess!

Mérleg jegyűként többnyire akkor kedveled a Valentin-napot, ha különleges partnerrel töltheted az időt. Ám szingliként is megengedhetnél magadnak egy drága vacsorát, vagy éppenséggel egy kényeztető spa napot. Bármit megtehetsz és megengedhetsz magadnak, amivel örömet okozol a lelkednek…

Skorpió – Tedd, ami a szíved vágya!

Valentin-napon valójában mindennek rólad kéne most szólnia. Skorpió jegyűként a jeledben járó Hold felkavarja az érzelmeidet, a szenvedélyt. Mégsem kéne lázadnod, mert most még szingli vagy. Nem tart sokáig ez az állapot, ha társra vágysz, lépj ki ma a komfortzónádból.

Nyilas – Próbáld ki a reikit Valentin-napon!

Nyilas jegyűként kicsit magányosnak érzed magad Valentin-napon. S kicsit az optimizmusodat is keresned kell. Szomorkodás helyett hihetetlenül jót tenne neked, ha kipróbálnád a reikit. Ma különösen nyitott vagy mindenféle pozitív energiára, s ez a kezelés fel is tölti a lelkedet. Már holnap sokkal jobban érezheted magad.

Bak – Bulizz a barátokkal, a kollégákkal Valentin-napon!

Valentin-napon a legnagyobb baklövést akkor követnéd el, ha Bak jegyűként otthon maradnál, s magányosan töltenéd az estét. Sokan vannak körülötted, akik nagyon is kedvelnek téged! Mindezt meg is tapasztalhatod, ha a barátokkal, a kollégákkal bulizol pénteken.

Vízöntő – Tárd fel a szakmai céljaidat!

Vízöntő jegyűként különleges képességeid vannak, amelyekről talán magad sem tudsz. Valentin-napon érdemes lenne a spirituális énedet feszegetni, s például kipróbálni valamilyen mágiát. Ha szerelemre vágysz, szerelmet bevonzó mágiával varázsolj magadnak. De vigyázz, csak pozitívan teheted, különben megégeted magad…

Halak – Engedd el a múltat!

Az idei Valentin-nap tökéletes lehetőség az elengedésre. Halak jegyűként nagyon érzelmes típus vagy, így mindenféle energiát is jóval erőteljesebben érzel a többieknél. Jól tennéd, ha elégetnéd a korábbi szerelmeid leveleit. Ezzel végleg szakítasz a múlttal. Ne ragaszkodj ahhoz, aki már nem törődik veled, inkább szabadítsd fel a lelkedet. Katartikus élmény lesz…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top