Horoszkóp

A szívük mélyén erre vágynak Valentin-napon a csillagjegyek

Van, aki alig várja február 14-ét, mások ki nem állhatják a Valentin-napot. Pedig valahol a lelke mélyén mindenki szerelemre, szeretetre vágyik. S hogy a szíve mélyét mit szeretne a párod? A horoszkópból megtudhatod.

A Valentin-nap a szerelem ünnepe, s olykor nem a legegyszerűbb kitalálni, mi lehet a tökéletes ajándék a párodnak. A horoszkóp a segítségedre lehet, sok mindenre rávilágít ugyanis a szerelem bolygója, a Vénusz, amely ezen téren befolyásolják a viselkedésünket, az ízlésünket. Ha kíváncsi vagy, mire is vágyik a szerelmed Valentin-napon, csillagjegye megsúgja a választ…

Kos – Gyönyörű ékszer, amelyet mindenkinek mutogathat

A Kos számára az üzletről, a luxusról, a csillogásról, a ragyogásról szól a Valentin-nap. Ugyanakkor természetesen nemcsak a külsőségek érdeklik, hiszen a Vénusz bolygó mély érzelmeket hoz neki, ami nagyon is beleillik ebbe a napba.

Bika – Érzékek és érzelmek adják a tökéletes Valentin-napot

A Bikának valójában megvan a saját véleménye a Valentin-napról, ám mégis nyitott rá bizonyos szinten. Ebben természetesen jut hely a párjának is, hiszen az összebújós, érzéki része ezen a napon különösen aktív.

Ikrek – Újabb kütyü Valentin-napra is

Az Ikrek imádja a kommunikáció minden formáját. Nem mellesleg nagyon jó is benne. A legújabb mobiltelefonok, tabletek különösen felkeltik a kíváncsiságát. Kétségtelen, hogy ezekkel óriási meglepetést szerezhet neki a párja. Valentin-napon is.

Rák – Bármi, ami rózsaszirmokat és imádatot tartalmaz

A Rák nagyon érzelmes típus. A szerelem, a párkapcsolat számára mindennél többet jelent. S a Valentin-nap nála valóban piros betűs ünnep, amelyről vétek megfeledkezni. Szóval, vörös rózsa, a kedvenc édessége, s persze az sem baj, ha párja kifejezi, mennyire fontos a számára.

Oroszlán – Romantikus hosszú hétvége

Az Oroszlán sem hagyná ki a Valentin-napot. Főként, amikor igazán szerelmes. Nagylelkű és figyelmes, s fontos neki, hogy kettesben tölthesse ezt a napot a párjával. Sőt, a romantikus hosszú hétvégével mindent el lehet érni nála.

Szűz – Bármi, amitől szépnek érezheti magát

A Szűz valójában sosem ismerné be, hogy igenis vonzódik a Valentin-naphoz. Úgy tesz, mintha csöppet sem érdekelné, holott a szép dolgoknak, a kedves figyelmességeknek ő sem tud ellenállni. Mindennek örül, amitől picit vonzóbbnak érezheti magát a párja szemében.

Erre vágynak a lelkük mélyén Valentin-napon a csillagjegyek (fotó: Pixabay)

Mérleg – A nagy kérdésre vágyik Valentin-napon

A Mérleg a párja kizárólagos figyelmére vágyik, különösen Valentin-napkor. Az idén reméli, hogy a kapcsolata végre hivatalosabb formát ölt, s társa épp a szerelmesek napján teszi fel neki a a legromantikusabb kérdést: „Hozzám jössz feleségül?”

Skorpió – Nyugalomra vágyik Valentin-napon

Nem igazán könnyű a Skorpió igényeinek megfelelni. A Valentin-napról neki sincs a legjobb véleménye, pedig valójában a lelke mélyén nagyon is vágyik rá, hogy szerelme kimutassa neki az érzéseit. Idén ehhez tökéletes ajándék egy jógabérlet is, ahol aztán közösen gyakorolhatnak majd.

Nyilas – Örömteli élmények, amit soha nem felejt el

Bár a Nyilas odavan a kalandokért, meglehetősen takarékossá válik, amikor ki kell fizetni az úti költségeket. Pedig az idei Valentin-napon semmire sem vágyik jobban, mint izgalmakra, sok nevetésre, örömre és szórakozásra. Persze, ehhez nem feltétlenül kell egzotikus országokba utazni. Tökéletesen megteszi egy vidám színdarab, vagy nyomozós vacsoraest.

Bak – A múltját idézné fel Valentin-napon

A Bak gyakorlatias és merev típus, aki a Valentin-napot csak fölösleges felhajtásnak gondolja. Az otthonához, a párjához, a családjához nagyon erősen ragaszkodik, így a hagyományos vacsora, a közösen együtt töltött idő felmelengeti a lelkét. Nem mellesleg szívesen nézeget régi fényképeket is.

Vízöntő – Izgalmas beszélgetésre vágyik Valentin-napon

A Vízöntő sincs igazán jó véleménnyel a Valentin-napról. Mégis nagyon hálás minden különleges és a szokásostól eltérő meglepetésért. S bár az érzelmeit nem mindig tudja megfelelően kifejezni, amikor párja szeretetét és figyelmét élvezheti, ő a legbolondosabb és legboldogabb csillagjegy.

Halak – Koncertjegy az első sorba

A Halak él-hal a Valentin-napért. El sem tudja képzelni, hogy február 14-ét ne a szerelmével töltse. S mivel a művészetek iránt különösen rajong, mindennek nagyon örül, ami ezzel kapcsolatos. Ha kedvenc előadója koncertjén az első sorban ülhet, vele madarat lehet fogadni egész évben.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top