Horoszkóp

Ezzel a 3 csillagjeggyel különleges randira számíthatsz Valentin-napon

Ezek a csillagjegyek tökéletes randit szerveznek Valentin-napra. Ha a párod is közéjük tartozik, különleges meglepetésre számíthatsz. A horoszkópból kiderülnek a részletek...

Bár sokak számára február 14-e épp ugyanolyan nap, mint a többi, a legtöbben mégis igyekeznek a szerelmesek napját maradandóvá tenni. S bár mindenki képes emlékezetes programot tervezni a romantikus Valentin-napra, három csillagjegy egészen kitűnik a többiek közül. Ha még nem döntötted el, hogyan szeretnéd ünnepelni ezt a napot szerelmeddel, vess egy pillantást a „szakértő csillagjegyekre”.

1. A Kos

A tűzjegyű Kos szereti kézben tartani a dolgokat. Vakmerő és jókedvű, a tökéletes Valentin-napi randira rengeteg ötlete van, s nem vágyik jobban semmi másra, mint hogy minél élvezetesebb estét tölthessen el a párjával. A Kos szereti a szokatlan dolgokat, így várható, hogy valamilyen kreatív és izgalmas ötlettel áll elő február 14-én. A visszafogottság nincs benne a szótárában, nagy valószínűséggel annyi tervet tesz le az asztalra, hogy valójában képtelenség lesz mindet egyetlen estébe beleszorítani.

Különleges Valentin-napi randira számíthatsz ezekkel a csillagjegyekkel (Fotó: Pixabay)

2. A Szűz

Ha olyan személyre vágysz, aki ráérez a vágyaidra, meghallgatja szükségleteidet, a Szűzben nem csalódhatsz. Megfigyel és mindent összerendez. Ő nem csupán azt tudja, hogy milyen Valentin-napi randira vágyik a párja, hanem remekül meg is szervezi. Már hetekkel Valentin-nap előtt ötletelget és tervez, hiszen mindennek tökéletesnek kell lennie. Minél bonyolultabb és alaposabb az ünneplés, ő annál lelkesebb. A figyelmét az olyan apróságok sem kerülik el, mint az ajándék csomagolása, annak színe, avagy az étterembe, ahová asztalt foglalt, még dugóban is pontosan érkezzen.

3. Az Oroszlán

Minden alkalmat igyekszik kihasználni az Oroszlán, hogy megmutassa, milyen remekül is tud kinézni. Bár Valentin-napon imádja, ha őt szolgálják ki egy jó borral és remek vacsorával, nem tud ellenállni annak, hogy párjának megszervezze a tökéletes randit, ahol persze úgy néz ki, mintha divatlapból lépett volna elő. Február 14-én nem ismer határokat, tetteit a meglepetés és a luxus jellemzi. Virágokkal, édességekkel halmozza el a szerelmét, exkluzív étterembe foglal asztalt, egyszóval mindent megtesz, hogy az este igazán felejtethetetlen legyen mindkettőjüknek.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top