Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindig kimondják, amit gondolnak

Ezek a csillagjegyek mindig őszintén kimondják, amit gondolnak. Csak éppen meglehetősen kritikusan teszik, s gyakran a legfájóbb pontra tapintanak. A horoszkóp szerint nem lehet velük vitatkozni, és valójában nem is érdemes...
Ezek a csillagjegyek sosem köntörfalaznak, ami a szívükön, az a szájukon is. Velük megesik, hogy hirtelen felindulásból olyasmit is kimondanak, amiről jobb lett volna hallgatni. De az is tény, ők sosem beszélnek mellé, azt mondják, amit valóban gondolnak. Őszinték, szókimondók, és néha kicsit kíméletlen a kritikájuk. Viszont elgondolkodtató és lényegre látó. Még ha néha fájó is, érdemes elgondolkodni azon, amit mondanak… Vajon te is köztük vagy?

A Kos azt mondja, amit gondol

A Kos sosem kertel, és sosem szépíti a dolgokat. Ami a szívén, az a száján. Később persze előfordulhat, hogy szívesebben visszaszívná, amit mondott, vagy abban reménykedik, hogy a szó úgyis elszáll. Talán ő a legforrófejűbb csillagjegy, s az esetek többségében végig sem gondolja, hogy mit ejt ki a száján. Nem bántásból teszi, csak meggondolatlan, mert amilyen gyorsan gondolkodik, épp olyan gyorsan cselekszik is. Az is biztos, hogy hazudozásra, a dolgok szépítésére neki egyáltalán nincs ideje. Nem is teszi.

Ezek a csillagjegyek kegyetlenül őszinték tudnak lenni (fotó: Getty)

A Szűz mindent kritizál

A Szűz valóban az egyik legkritikusabb csillagjegy. Tényleg mindenbe képes belekötni, s mindent ki is javít, amit nem tart elég jónak. Kétségtelenül nagyon igényes, de a mércét elérhetetlen magasságokba helyezi. Nemcsak másokkal szemben teszi, saját maga elé is kemény elvárásokat tűz. A legapróbb hibát is kiszúrja, előtte semmi sem marad titokban, s persze szóvá is teszi, ami nem tetszik neki. Lehet, nem mindig a legkedvesebben mondja ki, amit gondol, de a kritikája építő jellegű.

A Bika kimondja, ami a lelkét nyomja

A Bika a türelem mintaképe. Igazából csak addig, amíg jól fel nem dühíti a környezete. Nála ez az a pillanat, amikor minden addig gyűjtögetett sérelmét a többiekre zúdítja. Ők meg értetlenül hallgatják a feldühödött előadást. Ilyenkor nem kertel, mindent kimond, ami a lelkét nyomja. Senki sem érti, hogy korábban miért nem szólt minderről, ha egyszer bántotta a dolog? Annak ellenére, hogy őszinte és megbízható típus, hajlamos tűrni és magában gyűjteni a fájdalmat. Egészen addig, amíg ki nem robban belőle minden…

A Skorpió kíméletlenül őszinte

A Skorpió sosem tenne olyasmit, amivel nem ért egyet. Nagyon szenvedélyes típus, aki ugyan magáról csak nagyon kevés információt oszt meg, de a nemtetszését egyértelműen kimondja. Lojális és nagyon őszinte típus. Az is biztos, a környezete tudni fogod, ha valami nem tetszik neki, vagy nem ért egyet valamivel. Ilyenkor kíméletlenül őszinte, meg sem próbál kedves vagy tapintatos lenni, s nem érdekli, hogy megbántja-e éles kritikájával a többieket. Ő ilyen típus, képtelen a véleményét magában tartani. S végül is miért tenné?

(via The Earth Thribe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top