Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindennél jobban gyűlölik az egyedüllétet

Néhány csillagjegy kifejezetten társasági lény, s őket nagyon megviseli az egyedüllét. A mostani helyzetet átvészelni biztosan nekik a legnehezebb. A horoszkóp szerint fontos, hogy most se veszítsék el a legfontosabb kapcsolataikat.

A legtöbb ember nem szeret sok időt egymagában tölteni. Ez érthető is, hiszen rettentően unalmas. Ezek a csillagjegyek az átlagnál is jobban irtóznak a magánytól. Arra vágynak, hogy rájuk szegeződjön a figyelem, társaság vegye őket körbe, vagy egyszerűen csak legyen valaki mellettük, akihez beszélhetnek. Ha nem vagy biztos benne, hogy az Utálom az egyedüllétet átlagosnak tekinthető-e, vagy az extrém fokozat felé közelít, akkor a horoszkópod ebben is eligazít. Íme azok a csillagjegyek, akik mindennél jobban gyűlölik az egyedüllétet.

1. Kos

A Kos rendkívül független típus, ám egyáltalán nem tolerálja, ha hosszabb ideig egyedül kell lennie: mások elismerésére és dicséretére vágyik. Sokat segíthet ezen, ha saját magának adja meg a szeretet és feltétlen elfogadást, amikor egyedüllétre kényszeríti az élete. Valójában így nincs is igazán szüksége a többiek visszaigazolására.

2. Bika

A Bika sorsa a „szükségletek” körül mozog: vagy ő szorul rá valakinek a támogatására, vagy azt szeretné, hogy ő nyújtson segítséget másoknak. Ez segít számára a megfelelő önértékelés kialakításában. Meg kellene értenie, hogy a belső érték nem attól függ, hogy mit csinál, illetve mit tesz másokért, hanem hogy saját magáról mit gondol.

Ezek a csillagjegyek nagyon rosszul tűrik az egyedüllétet (fotó: Getty)

Ezek a csillagjegyek nagyon rosszul tűrik az egyedüllétet (fotó: Getty)

3. Ikrek

Az Ikrek kettős jegy, így az „ikertestvérére” mindig szüksége van. Mindene a kommunikáció, a társaság, s minduntalan egy rakás ötlete van, amit másokkal szeretne megosztani. A leghasznosabb az lenne, ha mielőbb rájönne, valójában ő saját maga legnagyszerűbb társasága.

4. A Rák

A Rák a csillagjegyek „anyatípusa”, s mivel érzelmekből nem tud kifogyni, ezért igényli a társaságot, akikről gondoskodhat. Az érzelmeit számtalan módon a többiek tudomására hozhatja, mint például karrier, hobbi, egészség, ám szükség van arra, hogy valaki ott legyen vele. Hozzá kellene szoknia, ha egyedül van, akkor is bátran kifejezheti önmagát.

5. Mérleg

A Mérleg az egyensúly embere, sokkal jobban érzi magát, amikor figyelmét a párjára fordíthatja, semmint saját magára. Így amikor hiányzik a társ az életéből, nyugtalanná válik. Ha szembe tudna szállni az egyedüllétet övező félelmével, olyan kapcsolatokra tehetne szert, amelyek hangsúlyozzák a magukkal már meglévő szilárd viszonyt.

6. Skorpió

A Skorpió roppant érzéki jegy, s tudatában is van állati ösztöneinek. A meghittség és szex hozzátartozik a mindennapi szükségleteihez, s ez emberi kapcsolatok nélkül elképzelhetetlen. Éppen ezért meglehetősen rosszul viseli az egyedüllétet. Ha rájön, hogy képes függetlenedni a környezetétől, akkor kevésbé is félne az egyedülléttől.

(via popsugar)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top