Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek eljegyzésre számíthatnak 2020-ban

A horoszkóp 2020-ban eljegyzést jósol ezeknek a csillagjegyeknek. Vajon megkéri a párod a kezedet? Oltárhoz vezet téged is a szerelmed? Íme, a részletek.

Lehet, már egy ideje a tökéletes jegygyűrűt nézegeted az üzletek kirakataiban. Talán máris körvonalazódott benned, milyen vastag lesz, milyen fémből készül, s persze melyik követ öleli körbe, s talán szemeid előtt már a gyűrűs dobozt is látod. Nem lényeges, hogy éppen szingliként élsz, vagy randizol valakivel, netán hosszabb ideje együtt élsz a pároddal, ha a házasság fontos, érthető, hogy eljátszol a romantikus lánykérés gondolatával. Három csillagjegy életében a horoszkóp szerint már idén sor kerülhet a áhított pillanatra. Közöttük vagy?

1. A Bika kimondja a boldogító igent 2020-ban

A Bika sosem cselekedne a pillanat hevében, ő mindig időt szán a komoly döntésekre, megfontolt és józan, különösen ha szívügyekről van szó. Ez azonban változik 2020-ban: a csalafinta és nyugtalan Uránusz ugyanis megbolygatja körülötte az eseményeket. Amióta az Uránusz a jelében jár, egyébként is egyre inkább hajlamosabb a változásokra, nem mellesleg egyre nyitottabb is azokra. A mindennapokban jóval spontánabb, így a fontosabb döntéseknél is hamarabb dűlőre jut, legyen szó arról a kérdésről: „Hozzám jössz feleségül?” Az idei évet jó eséllyel lánykéréssel és jegygyűrűvel az ujján zárja.

Ezek a csillagjegyek eljegyzésre számíthatnak 2020-ban (Fotó: Pixabay)

2. A Szűz ujjára jegygyűrű kerül 2020-ban

A Szűz az állandóságot és a megbízhatóságot szereti, így olyan párkapcsolat nála szóba se jöhet, ahol nem érez különösebben mélyen a párja másik iránt. Hosszú távon gondolkodik, s ezért hajlandó tenni is. Bár a párkapcsolatról hosszú távon gondolkodik, 2020 mégis különleges évnek számít az életében. Az idén mind a Szaturnusz, mind a Plútó bolygó a Bak jelében jár, ami az életében hoz tartós változásokat. S ez bizony a párkapcsolatára, a szerelemre különösen érvényes lesz. Nos, úgy tűnik, az ő kezére is jegygyűrűt húz a párja.

3. A Skorpió elkötelezi magát 2020-ban

Senkit ne tévesszen meg a komor viselkedése, a Skorpió imád szerelmes lenni, és nagyon mélyen hisz a hosszú távú és stabil párkapcsolatban. Bár hagyományosan óvatos, előrelátó és nem kicsit féltékeny, 2020-ban félreteszi az aggodalmait és igyekszik megbízni a párjában, akit szeret. Az idei év új utak kipróbálása felé ösztönzi őt is, és hasonlóan a Bikához és a Szűzhöz, a Szaturnusz, a Plútó és az Uránusz bolygók hatására komoly változásokat tesz a boldogsága érdekében. A bolygók segítik, hogy kitárulkozzon a párjának, nyitott legyen a változásokra és az átalakulásra, nevezetesen az eljegyzésre.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top