Horoszkóp

Kétségtelenül ezek a csillagjegyek a legszerencsésebbek 2020-ban

Néhány csillagjegynek nagyszerű lehetőségeket, számtalan kihívást és örömet ígér 2020. A horoszkóp szerint idén kétségtelenül ők érezhetik magukat a legszerencsésebbeknek. Vajon te is köztük vagy?

Az elmúlt esztendő néhány csillagjegynek meglehetősen kiábrándítóra sikeredett, ám jó hír, hogy 2020 jóval szerencsésebbnek ígérkezik több szempontból is. A boldogság, a siker, az elégedettség megszerzéséhez idén is szükség lesz az erőfeszítésekre, de a siker ezúttal nem marad el, s az előhaladás jelei is érzékelhetővé válnak. Néhány csillagjegy kifejezetten szerencsésnek érezheti magát, ők profitálhatnak a legtöbbet a horoszkóp szerint 2020-ban. Közöttük vagy? S ugye élsz a lehetőségeiddel?

1. Az Oroszlán

Akár a szerencsének volt benne a keze, akár nem, Oroszlán jegyűként biztos lehetsz benne, hogy a csillagjegyek között te leszel az igazi sztár. S meglepő módon, komoly erőfeszítést sem kell mindehhez tenned, természetesnek vehető, hogy a környezeted számon tart. Bár 2020 számos kihívást tartogat, ezért nem biztos, hogy „A Tökéletes Év” lesz számodra, ám kitartásod és az önbizalmad minden nehézségen átlendít, s a kemény munka meghozza az eredményt.

2. A Nyilas

Nyilas jegyűként kétségtelenül te vagy a leginkább kalandvágyó a csillagjegyek között. Szabadon szárnyal a gondolatod, irtózol a hagyományos dolgoktól, mindig újdonságokra vágysz. Rendkívül kreatív típus vagy, semmilyen tekintetben nem szereted a kereteket. Épp a túlzott kíváncsiságod, amely idén számos sikert hoz számodra. A vakmerőséged lehetővé teszi, hogy több lehetőséget is felkutass és kipróbálj. Legyél következetes, kitartó és a szerencse is melléd pártol.

Szerencsét hoz 2020 ezeknek a csillagjegyeknek a horoszkóp szerint (Fotó: Pixabay)

3. A Szűz

Szűz jegyűként az idei az egyik legjobb éved lesz az elkövetkező időszakot illetően. Mind érzelmi, mind fizikai szempontból nagyszerű élmények várnak rád, s végre időt tudsz rászánni, hogy a párkapcsolatodat is elmélyítsd. Igyekszel új barátokra szert tenni, s fontos az is, hogy minél több pozitív impulzus érjen téged. Szóval mindenképpen tartsd nyitva a szívedet és az elmédet, mert 2020-ban szuper év vár rád.

4. A Skorpió

Ha már hosszabb ideje komoly erőfeszítéseket teszel Skorpió jegyűként annak érdekében, hogy erős és stabil párkapcsolatot építhess ki, akkor 2020 a te éved lesz. Nem is kell rá sokat várnod: már az év eleje elhozza számodra a várva várt szerelmet. Ez a találkozás jelentheti egy korábban kialudt tűz fellobbanását épp úgy, mint új szerelem ébredését is, hiszen most könnyen lehet, valaki elrabolja a szívedet. Az is biztos, a boldogság hosszú távúnak ígérkezik…

5. A Halak

Halak jegyűként a szerencse idén végre nem kerül el, csak kicsit még várnod kell rá. S hogy igazán nagyszerű évet zárhass 2020-ban, ki kell lépned a komfortzónádból, hiszen a szerelem a négy fal között nem találhat rád. Ámor nyila ugyanis akkor érinti meg a szívedet, amikor a legkevésbé számítasz rá. Ne ijedj meg a váratlan eseményektől, vedd elő inkább a vakmerő oldalad, s hidd el, minden a lehető legnagyobb rendben lesz.

(via relrules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top