Horoszkóp

Ilyen évre számíthatnak 2020-ban a csillagjegyek

Vajon mi jellemzi majd a leginkább ezt az évet? Összességében és teljességében mi mindenre számíthatsz 2020-ban? A horoszkópból most tényleg minden részletre fény derül. Készülj máris a legjobb lehetőségekre!

2020 kétségkívül több szempontból is fontos mérföldkő a csillagjegyek számára. Nem árt felkészülni előre a kínálkozó lehetőségekre, ahogyan a rázósabbnak ígérkező időszakokra. Milyen tapasztalatokat szerezhet, s milyen új lehetőségek előtt állsz? Mindent megtudhatsz a horoszkópból. Lássuk tehát, kinek mi jellemzi a leginkább a 2020-as évét!

Kos: 2020 a személyes és szakmai tapasztalatok éve

Jöjjön előbb a rossz hír: magabiztos uralkodó bolygód, a Mars szeptember 9. és november 14. között hátráló, vagyis retrográd mozgást végez. Használd ki ezt az időszakot arra, hogy a cselekedeteidre és a vágyaidra összpontosíts. Kos jegyűként leküzdhetetlen vágyat érezhetsz, hogy ismeretlen területeket fedez fel, s a jelenlegi környezetedből kitörj. Az idei esztendőben igyekezz minél többet tanulni és tapasztalni.

Bika: Az építkezések és a siker learatásának éve

Bika jegyűként azt kapod, amiért megdolgoztál, a befektetett munka meg is térül. Mire érdemes figyelned 2020-ban? Uralkodó bolygód, a Vénusz május 13. és június 25. között végez retrográd mozgást, amely a pénzügyeidre hat majd. Az idei év komoly fellendülést hozhat számodra, ám ehhez több áldozatot is vállalnod kell. Épp ezért fontos, hogy mielőbb megfogalmazd magadban a prioritásokat, a célokat.

Ikrek: A párkapcsolatok és a varázslatos újrakezdések éve

Ikrek jegyűként valójában rajtad mindenki szeme 2020-ban, méghozzá minden tekintetben. Májustól szinte csak magadra és a párkapcsolatodra érdemes figyelned. Kivételesen hosszú ideig támogat téged a Vénusz bolygó, amely ugyan május és június között retrográd mozgást végez, de ez is az újragondolásban segít majd neked. Hagyd magad mögött a múltat, hidd el, olyan új fejezetekkel bővül az életed, hogy az minden várakozásodat felülmúlja…

Rák: 2020 az az év, amikor te vagy a legfontosabb

Rák jegyűként kivételes év az idei, hiszen uralkodó bolygód, a Hold nagyszerű új lehetőségeket tartogat neked, miközben a Vénusz kiváló alkalmat ad a megbocsátásra és a feledésre. A Szaturnusz bolygó a személyes és a szakmai kapcsolataidat szilárdítja meg. Közben pedig valódi és igazán boldog párkapcsolat vár rád, ha még keresed a másik feledet…

Oroszlán: Az év, amikor a fontos lépéseket teszel

A lelki közösségedet keresed Oroszlán jegyűként? Az idei esztendő szerencsét hoz ezen a téren több okból kifolyólag is. A januári telihold a napi szokásaidra és egészségedre irányítja figyelmedet, ennek köszönhetően a személyes hitvallásodra és a kapcsolataidra is jobban koncentrálsz. A retrográd Vénusz pedig remek időszak lesz, hogy elgondolkozz, és újraértékeld a közvetlen és tágabb kapcsolataidat is.

Szűz: Karrier vagy család? 2020 megadja a választ

Szűz jegyűként mire vágysz leginkább? Annak ellenére, hogy a legtalálékonyabb te vagy a csillagjegyek között, megálltál már egy pillanatra, hogy elgondolkodj, vajon elégedett vagy-e a szakmai sikereiddel? Az idén szólít a végzet, s ezért érdemes lesz küzdened. Addig is vedd hasznát a reformer Uránusz hatásának, ami a személyes életfelfogásodat, nézőpontodat változtatja meg gyökeresen. Fedezd fel a valódi énedet, és kövesd a saját utadat.

Mi lesz 2020 legfontosabb feladata a horoszkóp szerint? (fotó: Pixabay)

Mérleg: 2020, a pozitív önvizsgálat és a szerelem éve

Mérleg jegyűként uralkodó bolygód, a Vénusz hátráló mozgása idén az energiaszintedre hat a leginkább. Amikor előre halad, te is nagyon energikus leszel, ugyanakkor a retrográd idején mintha megcsappanna az energiád. De éppen ekkor a legfontosabb, hogy felülvizsgáld, újraértékeld a párkapcsolatodat, az értékrendedet. Fejlődhetsz a kommunikációs stílusodban, a személyes életfelfogásodban, ami nagyszerű alkalom a tanulásra, az utazásra, az ismereteid szélesítésére is.

Skorpió: 2020 az anyagi és spirituális jólét éve

Skorpió jegyűként vajon milyen irányba vezet az utad? A januári telihold rávilágít a gondolkodásodra, az  életfelfogásodra, s úgy néz ki, végre sikerül olyan életet megvalósítanod, amilyenről mindig is álmodtál. Tavaly a Nyilasban lévő Jupiter hatott pozitívan a jövőképedre és az önbizalmadra, idén a Bakban járó Jupiter segít, hogy olyat alkoss, ami hosszútávra érvényes. S talán képes leszel azt is megtanulni, hogy mindig a dolgok jó oldalára figyelj…

Nyilas: 2020 a változtatások éve

Nyilas jegyűként kétségtelenül nagyszerű ember vagy, ám ezt nem mindig veszed észre. Május második felétől viszont más szelek fújnak, egyre inkább öntudatra ébredsz, akár párkapcsolatban élsz, akár nem. Igaz, ehhez elsőként el kell engedned bizonyos dolgokat, egyszóval készülj fel amolyan méregtelenítési kúrára. A Szaturnusz a kommunikációban támogat téged, de segít abban is, hogy megszilárdíthasd a meglévő kapcsolataidat.

Bak: 2020 a siker, az előrelépés éve

Bak jegyűként nagyon sok mindent letettél már az asztalra. A jó hír, hogy amint uralkodó bolygód, a Szaturnusz március második felében a Vízöntő jegyébe lép, mérséklődnek a terhek, s ezt követően már jóval kevesebb dolgot kell szem előtt tartanod. Május második felétől a tudatos jelenlétedre, a munkabeosztásodra és az egészségedre, az életmódodra kell majd különösen figyelned. Vésd eszedbe, hogy nem feltétlenül kifizetődő, ha túldolgozod magad, fontos, hogy megtaláld az egyensúlyt.

Vízöntő: Az év, amikor komolyan veszed magad

Vízöntő jegyűként 2019 az elengedés éve volt számodra, hiszen teljesen értelmetlenül haragudtál másokra, vagy vártál arra, hogy bizonyos dolgok lezáruljanak az életedben. Bármi is a helyzet, 2020 teljesen más utazásra invitál téged, amit hosszútávon nem bánsz meg. Mindenekelőtt koncentrálj magadra és a személyes igazságodra. Mi okoz majd számodra valódi örömet? Március második felétől némi ízelítőt kapsz, amikor uralkodó bolygód, a Szaturnusz a jegyedbe lép… Sokkal reálisabban látsz mindent.

Halak: 2020 az az év, amikor a lelkedre hangolódsz

Halak jegyűként készen állsz, hogy meghódítsd a világot? Komoly figyelmet szenteltél a lelkednek, s annak, hogy szabadjára engedd a benned rejlő kreatív tehetséget. Pár dolgot azonban el kellene még rendezned, mielőtt a valódi, nagy lépéseket megtennéd. Először is fontos, hogy az alapvető értékeidet vedd számba, nem beszélve a családtagokkal meglévő kapcsolatokról. Az önértékelés hiánya családi örökség is lehet, ám soha nem késő változtatni rajta…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top