Horoszkóp

Ez a legsikeresebb hónapod 2020-ban a horoszkóp szerint

2020 alapvetően kiszámíthatónak és sikeresnek látszó év a horoszkóp szerint. S most azt is megmutatjuk, melyik hónapban vár rád a legtöbb öröm, boldogság és meglepetés. Készülj rá máris!

Legyen szó előléptetésről vagy a jövőbeli célkitűzések meghatározásáról, a horoszkóp szerint 2020-ban valamennyi csillagjegy karrierje szempontjából lesz egy-egy olyan hónap, amely kitűnőnek ígérkezik. A siker ugyan az év bármely szakaszában jöhet, de ezekben a hónapokban, mindenki pozitívabban fogja érezni magát a karrierje szempontjából, és tisztábban fogja látni, merre is tart szakmailag. Lássuk, milyen sikeres időszakot tartogat az idei év a csillagjegyek számára!

Kos: március hónap

A Kos már tavasz elején érezni fogja a változásokat, a kedvező bolygóállások is arra utalnak, hogy számos lehetősége adódik változtatnia az életén. Ráadásul oly módon, ahogy mindig is vágyott rá, illetve olyan célokat kövessen, amelyek ösztönzőleg hatnak rá. Ami a karrierjét illeti, érdemes lenne elgondolkodnia például vállalkozás elindításán, vagy fizetésemelés kérésén – a március ugyanis alkalmas hónapnak bizonyul erre. Tanácsos minden lehetőséget kiaknáznia.

Bika: december hónap

A Bika talán máris sokat tett a szakmai előremenetele érdekében, de legalábbis a kapcsolatépítés terén, ezért a már a július is tökéletes hónap lehet, hogy mindezeket komolyan ki is aknázza. Decemberben ugyanakkor erős ösztönzést, belső késztetést érez majd, hogy komoly változtatásokat vigyen véghez az életében. S valójában nemcsak a karrierjében válthat, változhatnak a lehetőségek, de a magánélete is felfrissül végre.

Ikrek: június hónap

Júniusban az Ikrek uralkodó bolygója, a Merkúr az év során második alkalommal kezd retrográd mozgásba, mely arra készteti, hogy ismét átgondolja a céljait, a munkáját, a pénzügyeket. Egyre világosabbá számára a követendő irány, s mindaz, amit át kell értékelni, másként kell tennie a siker érdekében. Nem szükséges ugyan radikális változásokat tennie, de az nagyon fontos, hogy a múlt tapasztalatait leszűrje, és tanuljon azokból. Innentől egyenes út vezet a sikerhez.

Néhány csillagjegynek nyáron fordul egyenesbe a karrierje (fotó: Pixabay)

Rák: május hónap

Az elmúlt másfél évben a Rák valóban magas célokat tűzött ki magának, és amikor idén májusban, úgy is érezheti, hogy mindent megért a sok stressz, a hajtás és a kemény munka. Úgy tűnik, végre beteljesülnek a tervei, joggal lehet büszke magára, s képes lesz megbirkózni a még előtte álló kihívásokkal is. Egyre inkább biztosnak érzi a munkáját, a megélhetését, ami mindenképpen kijárt már neki.

Oroszlán: október hónap

Az Oroszlán számára valójában az év is egészen jól indult. A leginkább érezhető fordulatokra a karrierje területén leginkább októberben számíthat. S annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki az előtte álló lehetőségekből, érdemes jó előre és alaposan felkészülnie. Tisztában kell lennie azzal, hogy valójában mit is akar megvalósítani, elérni, így megalapozott döntéseket hozhat, amikor felmerülnek a kecsegtető lehetőségek.

Szűz: május hónap

A Szűz számára karrierje szempontból május tűnik 2020 legjobb hónapjának. Addigra tisztábban látja a céljait, s motiváltabbnak érezheti magát a munkájában. Az összes feladat, amiket addig esetleg csak idei-oda tologatott, hirtelen sokkal könnyebbnek tűnnek, s szívesebben és gyorsabban végez el mindent. Valójában egész évben kiváló lehetőségeket kap, hiszen a bolygók pozitív fényszögekkel támogatják a hosszú távú célkitűzések megvalósításához.

A tavasz az új kezdet lehetőségét kínálja több csillagjegynek is (fotó: Pixabay)

Mérleg: szeptember hónap

A Mérleg számára szeptember hozza el a sikereket. Ezt elősegíti, hogy a Merkúr és a Nap is a jelébe, és „rátesz egy lapáttal” a pozitív energiák áramlására. A kemény munka most megtérül, sőt ennek még további hozadéka is lehet, hiszen a karrierjében is pozitív és szerencsés fordulatok történhetnek. Érdemes bíznia magában, és mielőbb dönteni, nehogy lemaradjon a legkedvezőbb alkalmakról.

Skorpió: július hónap

A július különösen motiváló hónap lesz a Skorpió számára, hiszen uralkodó bolygója, a Mars már a Kosban jár. S ezzel elszántságot és „hajtóerőt” ad neki a tervei véghezviteléhez. Ha vannak befejezetlen projektjei, ebben a hónapban komoly motivációt érez, hogy mindent teljesíthessen, s végre kihúzhat pár dolgot a teendői listájából. Júliusban minden eddiginél több energiát és vitalitást érezhet magában a Skorpió.

Nyilas: december hónap

A Nyilas számára valójában az egész 2020-as év nagyszerűen alakulhat. Már az évet is lelkesen, pozitívan indította, s ez még csak a kezdet volt. December bámulatos és nagyon emlékezetes hónap lesz, hiszen uralkodó bolygója, a Jupiter együtt áll a Szaturnusz bolygója, s olyan hosszú távú szerencsés lehetőségeket hoz, amit egyszerűen vétek lenne kihagynia. Persze, örömmel néz majd a változások elé. Érdemes megélnie az újonnan érkező sikert!

December nagyon ritka és különleges meglepetést tartogat a csillagjegyeknek (fotó: Pixabay)

Bak: szeptember hónap

A szeptember remek hónapnak ígérkezik a Bak számára, különösen a karriere szempontjából, ahogyan valójában az egész év csodás lehetőségeket kínál. A szeptemberi újhold újításra ösztönzi, s elismerést, motivációt hoz számára az új projektek elindításához. Bármilyen tervekről, célkitűzésekről is legyen szó, összpontosítson a lehetséges és várható eredményekre. A Kosban járó Marstól is újabb lendületet kap ehhez.

Vízöntő: május hónap

A Vízöntő egész évben kitartóan és keményen dolgozik, amelynek természetesen az eredménye sem marad el. Munkatársai, főnökei számára is egyre világosabbá válik, milyen nagyszerű munkatárs, akit érdemes újabb és újabb feladatokkal megbízni. Nagy az esélye a szakmai előléptetésnek is. Ugyanakkor az év egészen káprázatos lehetőségekkel zárul, amikor is decemberben a Vízöntő jelében együtt áll uralkodó bolygója, a Szaturnusz és a nagy szerencse bolygója, a Jupiter… 

Halak: május hónap

A Halak valójában már januárban sem panaszkodhatott, hiszen a Mars bolygó támogatta a céljaiban, a karrierjében. S valójában ez még csak a kezdet, hiszen májustól még energikusabb lehet, amikor a Mars a jegyébe lépve támogatja az erőfeszítéseiben. Sok energiát és lelkesedést, kísérletezőbb kedvet, lendültet hoz, ami mind hozzájárul, hogy elindítsa és megvalósítsa a legfontosabb céljait. Érdemes élni a lehetőségekkel.

(via bustle) kiemelt képünk: Pixabay

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top