Horoszkóp

Íme a legjobb tanács, amit saját maguknak adhatnak a csillagjegyek

Igaz, már 2020 harmadik hónapjába léptünk, de asztrológiai értelemben csak március második felében kezdődik az új év. Éppen ezért is érdemes új célokat kitűznöd, például a horoszkópban rejlő különleges tanácsot... Ugye megfogadod?

A csillagászati tavasz és az asztrológiai újév a Kos havával indul. 2020-ban ez a nap március 20-ra esik. Vajon mi a legjobb tanács, amit saját magadnak adhatnál idén? Elég egy pillantást vetned a csillagjegyedre, s mindjárt kiderül, melyik az a pozitív és nagyon fontos mondat, amit egy pillanatra se tévessz szemed elől 2020-ban.

Kos

„Lehet bocsánatot kérni, ám ha nem változtatsz a hozzáállásodon, akkor csak játszol a másikkal.”
Gondolj bele, hányszor mentél keresztül ugyanazon a dolgokon. Mindez azt jelenti, hogy Kos jegyűként talán még mindig nem találsz a saját hibáidból. Változtass ezen 2020-ban! Ne te legyél az, akinek csak a szája jár, de nem csinál semmit.

Bika

„Ha valaki annak ellenére is melletted marad, hogy ismeri a legrosszabb tulajdonságaidat, megérdemli, hogy a legjobbat add meg neki.”
Ne felejtsd el, mindenki követ el hibákat, te is. Bika jegyűként te sem vagy tökéletes. Ha bárki megkérdezi a párodat, milyen veled együtt élni, lehet, olyan dolgok is elhangozhatnak, amit nem szívesen hallanál. Ha a párod, akkor is kitart melletted, amikor a lehető legrosszabbul viselkedsz vele, az csak egyet jelent: nagyon szeret téged.

Ikrek

„Emlékezz rá, még talpon vagy. Azok után, amin keresztülmentél, még itt vagy, harcolsz és bízol a jobb és boldogabb napokban.”
Ikrek jegyűként te is tudod, csak magadnak tehetsz szemrehányást. Minden helyzetben a legrosszabbra számítasz. Azt viszont elfelejted, hányszor kerekedtél felül a mostaninál jóval reménytelenebb helyzetekből is. Minden nehézség, küzdelem ellenére itt vagy, továbbra is teszed a dolgod, s nem adod fel.

Rák

„Hagyd, hogy valóra váljanak az álmaid, de emiatt ne hanyagold el magad!”
Nem szabad az álmaidat feladnod, semmi pénzért sem. Ám mindenáron sem szabad ragaszkodni hozzájuk. Az álmok valóra váltása időbe telik, s az sem mellékes, hogy időközben ne tedd tönkre magad. Rák jegyűként figyelned kell magadra is, legyél tehát türelmes. Idővel beérnek a fáradozásaid.

Oroszlán

„Ahhoz, hogy mások megszeressenek, először saját magadat kell szeretned.”
Oroszlán jegyűként maximalista vagy, s ez az egyik legnagyobb hibád. Az elmúlt években rendre olyan elvárásokat tűztél ki magaddal szemben, amiknek nem tudtál megfelelni. Ez pedig elégedetlenné tett, megutáltad magad, úgy vélted, nem vagy elég jó. Ez ugyanakkor messze van az igazságtól. Próbáld szeretni saját magadat, légy büszke arra, amit eddig tettél, s hidd el, megtalálod lelki békédet.

Szűz

„Ha állandóan dolgozol, kiéghetsz.”
Mindenkinek megvan a saját határa, s ha ezt elérte, bizony lehúzhatja a rolót. Sokan képesek rá, hogy még időben visszakozzanak, mások meg kudarcot vallanak. Szűz jegyűként éppen ezért a legfontosabb feladatod 2020-ban, hogy észleld, hol is van a bizonyos határ, amit semmilyen körülmények között nem kellene átlépned.

Ez a legfontosabb tanács, amit mindenképpen fogadj meg 2020-ra (fotó: Getty)

Ez a legfontosabb tanács, amit mindenképpen fogadj meg 2020-ra (fotó: Getty)

Mérleg

„Fogadd el a gyengeségeidet, ahogy mások esetében is teszed. Ez a kulcs az egészségedhez.”
Mérleg jegyűként erős bástyaként tündökölsz a többiek szemében, ám ha olyan helyzet áll elő, amelyben te is érintett vagy, az utolsó helyre sorolod magad. Az idei feladatod, hogy elfogadd: te is ember vagy. Te is sérülhetsz, lehetsz vidám, szomorú, vagy éppen sírhatnékod támadhat. Próbáld magadat az első helyre helyezni, s figyeld, mennyire működik a dolog.

Skorpió

„Ahhoz, hogy megbecsüljenek, tiszteljenek és szeressenek, először saját magadat kell szeretned és tisztelned.”
Minden az önszeretettel kezdődik. Skorpió jegyűként hányszor hallottad ezt már? Fogadd el, mert igaz. Nem tudsz másokat megbecsülni és valójában szeretni, ha te nem vagy boldog, és nem szereted magadat. Minden belőled indul, a szívedben és a lelkedben, s onnan áramlik szét, hasonlóan a dominóhatáshoz. S ezt ne feledd!

Nyilas

„Ne azt hajtogasd, mi nem sikerül, hanem, hogy mi jó az életedben. Amint erre rájössz, a jó dolgok is megtalálnak.”
Nyilas jegyűként, ha mindig a lényegtelen dolgokkal foglalkozol, az értékes idődet csak elvesztegeted. Ha hozzászoksz ahhoz, hogy hasznosan töltsd az időt, valami értékeset csinálj és pozitívan tekints a jövődre, a boldogság is rád talál.

Bak

„Elég tehetséges vagy ahhoz, hogy valami nagyot alkoss, nem kell feleslegesen szenvedned.”
Bak jegyűként megvan benned minden a sikerhez. Nincs szükséged fájdalomra és bánatra, hogy maradandót alkothass. A művészet sem feltétlenül kötődik a sebekhez, a fájdalomhoz, az összetört szívekhez, a szomorúsághoz. A művészet benned él, s mindig jelen van. Te döntöd el, hogyan fejezed ki magad…

Vízöntő

„Lelki társad az, aki megnyugtat, s nem az, aki mindig, mindenhol jelen van.”
Vízöntő jegyűként ne vesztegesd az időt olyan emberekre, akiknek a szórakozás a mindene, s nem képesek hosszabb ideig egy helyben maradni. Olyan barátokra és társakra van szükséged, aki mindenben melletted állnak, s nem okoz nekik gondot, hogy veled töltsék a szombat estét…

Halak

„Ne hanyagold el magad mások kedvéért. Nem kell mindig mindent neked irányítanod.”
Minden alkalommal, amikor azt látod, hogy mindent te próbálsz felügyelni annak ellenére is, hogy lehetetlen küldetésnek látszik, vegyél egy mély lélegzetet, s tarts végre szünetet. Halak jegyűként ugyanis hajlamos lehetsz másik miatt elhanyagolni magad, ami előbb-utóbb végzetes következménnyel járhat. Erre figyelj 2020-ban a legjobban!

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top