Horoszkóp

Így érheted el a céljaidat 2020-ban a horoszkóp szerint

Milyen vágyaid, céljaid vannak 2020-ra? S vajon megvalósulhat, amire igazán vágysz? A horoszkóp inspiráló javaslataival minden bizonnyal. Ugye, követed az útmutatást?

A 2020-ba való belépés alighanem mindenkit új célok elérésére sarkall – amihez a Bak jegyben járó bolygók remek időszakot biztosítanak –, ám kérdés, hogy ezek a fogadalmak mennyi ideig tartanak ki. Ha kíváncsi vagy, milyen stratégiával érheted el, hogy az általad kitűzött úton végig is haladhass, íme egy kis segítség. Vess egy pillantást a csillagjegyedre, és fogadd meg a horoszkóp javaslatát!

Kos

Kos jegyűként a karriered, a társadalmi feladatok most alaposan lekötik a figyelmedet. Ám ahhoz, hogy a 2020. évi céljaidat elérd, időnként ki kell kapcsolnod, s elfelejtkezned a körülötted lévő világról. Az idén minden eddiginél több munka vár rád, de több időt is tölthetnél a barátaiddal. Lassulj le, hidd el, a világ várhat!

Bika

Bika jegyűként idei évi célodként kétségtelenül a pénzügyi helyzeted megszilárdítását kellene kitűznöd. Ez meglehetősen stresszes feladat lehet, ám nézd a jó oldalát: több vásárlás, egzotikus utazások várnak rád. Feltétlenül kérd ki szakember tanácsát is: az erre szánt időd is kifizetődik!

Ikrek

Ikrek jegyűként nagy elvárásokkal vágtál bele 2020-ba, ám könnyen visszavethet, ha mások személyes konfliktusaiba ártod magad. Ne tedd! Jó úton jársz afelé, hogy személyiséged változzon, és ezt céljaid is tükrözni fogják. Ha kimaradsz a pletykákból, nemcsak az energiáiddal spórolsz, de innentől sokkal megbízhatóbb barátnak is bizonyulsz.

Rák

Rák jegyűként az idei évre ez lebegjen a szemed előtt: ne legyél most már lúzer! Olyan emberekkel vedd körbe magad, akik támogatják a terveidet, s ne pazarold az energiáidat olyanokra, akik nem érdemlik ezt meg. Válj meg a mérgező kapcsolataidtól, s azokkal ápold a jó viszonyt, akik érdemesek a szeretetedre.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként az egyetlen dolog, ami idén a sikered útjába állhat, valójában te magad vagy. Minden adott ahhoz, hogy túlragyogd a csillagokat, amennyiben hiszel magadban. Bár ezt könnyebb kimondani, mint megtenni, ám ha időt szakítasz, hogy górcső alá vedd az életedet, s növeled az önbizalmad, mindent megvalósíthatsz, amit magad elé tűzöl.

Szűz

Szűz jegyűként a céljaid szárnyalóbbak, mint valaha? Nagyszerű! Az idén ki kell lépned a komfortzónádból, hiszen csak így szembesülsz az élet neked szánt lehetőségeivel. Hagyd magad mögött a rugalmatlanságodat, vesd magad az ismeretlenbe. Meglepődsz majd, milyen jól veszed az akadályokat.

Így valósíthatod meg a céljaidat 2020-ban a horoszkóp szerint (Fotó: Pixabay)

Mérleg

Mérleg jegyűként az idei évbe lépve úgy érezheted, mintha egy tornádó jóval harmonikusabb helyre dobott ki volna. Az egyensúly kialakítása mindennél fontosabb számodra, s 2020-ban még erre is rátehetsz egy lapáttal. Lényeges a megfelelő időbeosztás kialakítása, magánéleted és a karriered ugyanis nem mehetnek egymás rovására.

Skorpió

Skorpió jegyűként ne várd, hogy szádba repüljön a sült galamb, hiszen te magad vagy az életed alakítója. Éld az életet, ne csupán arra várj, hogy valami történjen veled. Használd az energiádat, az életerődet, hogy megvalósítsd mindazt, amire mindig is vágytál, ahelyett, hogy tétlenül ülsz a szobádban.

Nyilas

Nyilas jegyűként fontos górcső alá venned a pénzügyi helyzeted. Ez nem ígérkezik ugyan szórakoztatónak, ám anyagi háttered stabilitása elengedhetetlen, hogy az idén megvalósítsd terveidet. Az elmúlt időszakban nem csekély idegességet okoztak a pénzügyi kérdések, s a megtakarítást sem szabad félvállról venned. Szabad szárnyalásodnak ugyanis ez a feltétele.

Bak

Bak jegyűként céltudatosságod mindig is az erősséged volt, ám az idén ne hanyagold el a magánéletedet, hiszen csak ezzel tudod a motivációt fenntartani 2020-ban. Fontos, hogy kicsit visszavonulj a rivaldafényből, s a családodra is koncentrálj. Hidd el, jóval fontosabb a párkapcsolatod, a belső békéd, mint azt korábban gondoltad.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként ahhoz, hogy elérd az idei céljaidat, lényeges, hogy odafigyelj mások szükségleteire is. Mindenkire ráfér egy kis baráti segítség. A baráti kapcsolatok terén némi feszültséget hoz 2020, de ezért fontos, hogy megértsd a többieket. Ennek köszönhetően nem csupán megmented a kapcsolataidat, hanem jóval szorosabbá is teheted azokat.

Halak

Halak jegyűként az idei terveid megvalósításához jóval erőteljesebb személyiséggé kell válnod. A konfliktus nem az erősséged, ódzkodsz bármilyen drámai helyzettől, ám fontos, hogy kiállj magadért, és ezentúl ne fojtsd magadba az elképzeléseidet. Adj hangot a vágyaidnak, az igényeidnek.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top