Horoszkóp

Nagy változást él meg a Mérleg 2020-ban

2020 ugyan nem a Mérleg vágyai szerint kezdődik, de aztán szépen lassan érkeznek az áhított változások is. A horoszkópból kiderül, mi vár rád, s mi mindenre számíthatsz 2020-ban, ha a Mérleg jegyében születtél.

2020 valójában csöppet sem indul könnyen a Mérleg számára. Januárban visszavonulót fúj, és inkább elvonul a világ elől. De aztán szépen lassan egyre jobban alakul majd minden. A horoszkópból fény derül a legfontosabb részletekre.

A Mérleg átértékeli az életét 2020-ban

Január közepétől egyre inkább érezheted, hogy ki kell bújnod a védelmet nyújtó páncélodból. Mérleg jegyűként mély belső átalakulást élhetsz meg, ami elsősorban az otthonodra, a családi életedre vonatkozik. Innentől másként ítélheted meg, más fényben láthatod a közvetlen hozzátartozóidat. Mindenképpen szükséged lesz egy biztonságos helyre, hogy megélhesd és megérthesd az érzelmeidet. Kérhetsz ehhez segítséget is, nem kell egyedül boncolgatni magadat. A nagy átalakulást jelző Plútó és a nagy szerencse bolygója, a Jupiter 2020-ban a Bak jelében három alkalommal (április 4-én, június 29-én és november 12-én) áll együtt, ezek mind-mind remek lehetőséget nyitnak számodra, hogy rendet tehess a lelkedben és az életedben is.

Új irányt vehet a Mérleg élete 2020-ban a horoszkóp szerint (fotó: Pixabay)

A Mérleg érzelmi élete változást sejtet 2020-ban

Hajlamos lehetsz visszafogni az érzelmeidet Mérleg jegyűként, főként amikor érdemes lenne kimutatnod, mennyire fontos számodra a partnered. A konfliktusokat ugyanakkor idén sokkal jobban kezeled, mint a korábbi években bármikor. A Jupiter és a Plútó pontosan abban segít neked, hogy megnyithasd az érzelmi zsilipeket. Valójában, ha akarod, ha nem… A nyár elején rendezheted minden problémás családi kapcsolatodat, érdemes lesz élni a lehetőséggel a saját lelki békéd érdekében. Nem tűnik könnyű időszaknak, de ne ijedj meg, mert tudod majd kezelni. Uralkodó bolygód, a Vénusz, amely 2020-ban meglepően hosszú időt tölt az Ikrek jelében, segíti, támogatja a szerelmi kapcsolatodat, és minden más kapcsolatot is.

Míg az év elején inkább otthon gubbasztasz, a tavasz közeledtével egyre inkább nyitsz a külvilág, a társasági élt felé. A téli hónapok alkalmasak, hogy befelé tekints, átértékeld magadat, bölcsen és megfontoltan dönts a lehetőségeidről. Aztán nyisd meg a szívedet, a lelkedet, s ha teheted, utazz minél többet. Jót fog tenni neked a környezetváltozás, az új tapasztalatok, élmények. Nem mellesleg az érzelmek is egyre inkább ébredeznek benned.

2020 nyara új lehetőségeket nyit a Mérleg előtt

A nyár nagyon sok örömet, boldog és vidám pillanatot hoz neked. S ha igazán akarod, Mérleg jegyűként új irányt vehet innentől az életed. Lehet, hogy eleinte még nem látod tisztán mindezt, mégis érdemes hinni magadban, mert a bolygók szerint kétségtelenül új lehetőségeket tár eléd az élet a személyes céljaid megvalósításában. A döntés persze rajtad áll, hogyan sáfárkodsz majd ezekkel.

A szeptember-november közötti időszak Mérleg jegyűként a teljes megújulást hozza neked. Engedd el mindazt, amire nincs szükséged már, s változtass mindazon, amit érdemesnek tartasz. Valódi új önmagad lehetsz innentől fogva. Már semmi sem lesz fontos, ami egykor volt, hiszen egészen más élet lehetősége tárul fel előtted. Nagyon sokat tanulhatsz magadról és a világról is. Ne hagyd ki!

(via astrology)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top