Horoszkóp

Ezért a 8 jellemvonásért különösen szerethetők a Mérlegek

A Mérleg jegyűeket nehéz nem szeretni, hiszen könnyű velük kijönni, és igazi békenagykövetek. Ezen felül van még számos jó tulajdonságuk, mutatjuk is, hogy melyek ezek!

1. Mindig a kiegyensúlyozottságra törekszenek

A Mérleg csillagjegy szülöttei számára nagyon fontos a harmónia és a kiegyensúlyozottság, mindig arra törekszenek, hogy béke honoljon körülöttük, és azért is sokat tesznek, hogy fenntartsák a belső harmóniájukat.

2. Kiváló a szépérzékük

A Mérleg-szülötteknek remek az ízlésük, és igényesek, otthonuk és megjelenésük mindig stílusos és rendezett. Ráadásul a szépséget nemcsak a tárgyakban fedezik fel, hanem az emberekben is: ők tényleg mindenkiben megtalálják a szerethető tulajdonságokat!

3. A Mérlegek empátiája határtalan

A Mérleg jegyűek könnyen bele tudják képzelni magukat mások helyzetébe, nagyon empatikusak és toleránsak. Az elesetteket szívesen veszik a védőszárnyaik alá, minden bajban lévőn megesik a szívük.

4. Nem esik nehezükre az önfeláldozás

A Mérleg csillagjegy szülöttjei mindig tekintettel vannak mások érzelmeire, soha nem csak a saját érdekeiket tartják szem előtt. Ha a helyzet úgy kívánja, akár áldozatokat is hoznak azért, hogy másokon segítsenek.

mérleg csillagjegy horoszkóp

A Mérleg jegyűek mindig a harmóniára és a békére törekszenek – Thinkstockphotos

5. Készek a kompromisszumra

A Mérleg jegyűek mindig a békés megoldásokat keresik egy-egy konfliktushelyzetben, ezért nem esik nehezükre kompromisszumot kötni. Ami csodás a Mérleg-szülöttekben, hogy ezt örömmel teszik, és egyáltalán nem megalkuvásként fogják fel!

6. A Mérlegek nagyszerű barátok

A Mérlegek hűséges és megbízható barátok, ráadásul kedvesek és segítőkészek is. A társaságuk igen élvezetes, izgalmas és kíváncsi beszélgetőpartnerek. 

7. Született diplomaták

A Mérleg jegyűek rosszul viselik a vitát, a veszekedést, a pletykálkodást és a furkálódást, még akkor is, ha ők személyesen nem érintettek ezekben. Ha kell, szívesen közvetítenek a haragosok között, ráadásul nem is akárhogyan: számukra valóban fontos, hogy elcsituljanak az indulatok, ezért minden tőlük telhetőt meg is tesznek.

8. Mindig megfontoltan döntenek

Mielőtt a Mérlegek meghoznának egy döntést, igyekszenek a szóban forgó kérdést alaposan körbejárni és minden oldalról megvizsgálni. Igazán jó tanácsadók: ha a körülöttük élők elbizonytalanodnak, megfontoltságukkal segítenek a helyes út megtalálásában.

via oroscopo.it

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top