Horoszkóp

Így tölti az időt a munkahelyen a 12 csillagjegy – rendhagyó horoszkóp

Az igazán nagyobb létszámú munkahelyeken talán még meg is eshet, hogy együtt dolgozik valamennyi csillagjegy. Vajon hogyan állnak a munkához? Ki a legszorgalmasabb, és ki az, aki csak ide-oda tologatja a feladatokat, a határidőket? Ki lehetne az álomfőnök, és ki az, akit a többiek komolyan sem vesznek? Rendhagyó, de annál találóbb horoszkóp következik. Ez a szorgos munka sorrendje a csillagjegyek között. Vajon illik rád a leírás? A sor elejére vagy a végére tartozol?

1. A Szűz robban a munkahelyen

szűz csillagjegy munkahely horoszkópA Szűz általában finom kedves természetéről ismert – kivéve, amikor a munkahelyén eluralkodik a rendetlenség és a káosz. Valósággal kirobban belőle a düh, a harag, ezért a legtöbb, amit ilyenkor tehetsz, hogy rendkívül fontos és halaszthatatlan munkát találsz magadnak, vagy menekülsz, amerre látsz.

2. A Bak álarcot visel

bak csillagjegy munkahely horoszkópA Bak rendkívül hűvösnek, visszafogottnak mutatja magát a munkahelyen, de ez csupán álca. Nagyon gyakran vezetői pozíciót tölt be, imádja a munkáját – valójában semmi és senki sem fontosabb a karrierjénél –, nagyon erősen megköveteli a rendet, a fegyelmet. Mindenkinél jobbnak, hatékonyabbnak gondolja magát, ezért is hajlamos időnként a beosztottakon viccelődni.

3. Az Ikrek nem ismeri az unalmat a munkahelyen

ikrek csillagjegy munkahely horoszkópA lelkes és buzgó Ikrek gyakran az első, aki a munkahelyre érkezik, és azonnal a munkába temetkezik. Sosem vesztegeti az idejét fölöslegesen, hiszen ő is nagyon szereti a munkáját. A munkaidő lejártát követően aztán ötlete sincs, mivel csapja el a szabadidejét

4. A Nyilas csábít

nyilas csillagjegy munkahely horoszkópAz ellenállhatatlan Nyilas csábítási technikájáról is híres. Munkáját megbízhatóan és szorgalmasan végzi, de az ebéd- vagy kávészünetben sosem hagyná ki, hogy ne csapja a szelet a legcsinosabb kolléganőknek. És ő sosem jön zavarba…

csillagjegyek horoszkóp munkahely

Így állnak a munkához a csillagjegyek

5. Az Oroszlán mindent jobban tud

oroszlán csillagjegy munkahely horoszkópA szenvedélyes Oroszlán a munkáját is pontosan ilyen szenvedéllyel végzi. Mindent a legjobban csinál és mindent a legjobban tud. A többiek kritikáját ugyanakkor meglehetősen érzékenyen kezeli, még akkor, ha az kifejezetten a saját érdekében történik. De mégis mit kéne másként tennie, ha egyszer ő a legokosabb csillagjegy a munkahelyen? Legalábbis szerinte.

6. A Halak titokban könnyes videókat nézeget

halak csillagjegy munkahely horoszkópA Halak keményen és szorgalmasan végzi a munkáját, minden egyes feladathoz hűvös fejjel és racionálisan lát hozzá. Kifelé rendkívül fegyelmezettnek és visszafogottnak tűnik, de csak azért, mert szégyelli a valódi érzéseit megmutatni. Aztán mégis lebukik, amikor munka helyett a szívszaggató állatos videók láttán könnyekig hatódva szipog magában.

7. A Mérleg első útja a konyhába vezet

mérleg csillagjegy munkahely horoszkópA Mérleg az egyik legszórakoztatóbb csillagjegy. Ő az, akit mindig megvárnak a feladatok. A munkahelyre belépve az első dolga kávét főzni, és kedélyesen csevegni a többiekkel. Nagyon kíváncsi típus, ezért mindig talál érdeklődésre okot adó témát. Az egyetlen probléma vele mindössze, hogy a munkával nem halad, viszont biztosan megtudott egy újabb szaftos munkahelyi pletykát.

8. A Vízöntő folyamatosan ötletel

vízöntő csillagjegy munkahely horoszkópA Vízöntő tele van nagyszerű ötletekkel. Nem véletlen, hogy az asztalát beborítják a műanyag kávéscsészék és az elrontott papírfecnik. Nagyon kreatív típus, akinek időnként szüksége van a lazításra. Csak rá kell pillantani, és máris látható, az előírt pihenést rendkívül komolyan veszi. Időnként megesik vele, hogy többet lazít, mint amennyit ötletel.

csillagjegyek munkahely horoszkóp

Néhány csillagjegy túl komolyan, mások túlzottan is lazán veszik a munkát (Thinkstockphotos)

9. A Kos a leglelkesebb a munkahelyen

kos csillagjegy munkahely horoszkópA Kos rendkívüli egyszerűséggel végzi a munkahelyi feladatokat. Olyan feladat nem létezik, amit nem tudna megoldani. Valójában a lista elején lenne a helye. Azért csak a kilencedik, mert csöppet nem érdekli a többiek igénye, véleménye. Ha úgy tartja kedve, felhangosítja a rádiót, még a lábát is felteszi az asztalra. Ráadásul neki fel sem tűnik a különc viselkedése.

10. A Rák megválogatja a munkatársakat

rák csillagjegy munkahely horoszkópAz udvarias és kedves Rák a szívéhez közelálló feladatokat kedveli a leginkább. Számára a békés, harmonikus munkahelyi légkör mindennél fontosabb. Leginkább a csendes és társaságkedvelő munkatársakkal találja meg az összhangot, de velük is csak addig, amíg nem jelentenek terhet. Onnantól inkább messze kerüli őket. Ez nem is baj, amíg a főnökével nem közli, hogy most már nagyon elege van belőle.

11. A Bika végez a munkával először

bika csillagjegy munkahely horoszkópA Bika a munkaidő nagyobb részét adatok gyűjtésével, elemzésével, rendszerezésével tölti. Kétségtelenül keményen, szorgalmasan, kitartóan végzi a munkáját, így az sem véletlen, a legtöbbször ő az, aki elsőként végez a feladattal. Valójában nem is lehetne belekötni. Miért kullog mégis a lista végén? Egyrészt meglehetősen hajlamos a lustaságra, másrészt amint végzett, játszik a gépén, vagy a többieket kritizálja.

12. A Skorpiót tonnányi feladat várja

skorpió csillagjegy munkahely horoszkópAmikor reggel a Skorpió munkához lát, már tonnányi feladat várja az asztalán. Pedig semmi sincs, amit kevésbé tudna kezelni, mint amikor összecsapnak a hullámok a feje fölött. Képes összeszedni magát, aztán a nap végére befejezi a tengernyi munkát. Ő úgy van vele, amit megérdemel, az jár neki. A szünetre, a lazításra, a pihenésre pedig igen gyakran érez motivációt… Nem véletlenül telik meg az asztala másnap reggelre újra.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top