Horoszkóp

Karrier vagy szerelem? A csillagjegyed megmondja, melyik a fontosabb számodra – 2. rész

A csillagjegyed most elárulja, te melyikre fordítasz több energiát: a munkára vagy a magánéletre?

Mérleg

A Mérleg profin egyensúlyozza a munkát és a magánéletet. A trükkje: az ellentétek vonzzák egymást elv alapján választ párt, akiben felfedezhetők azok a tulajdonságok, melyeknek ő híján van.

Skorpió

A Skorpió szeret mindig szerelmes lenni, de ritka, hogy a szerelmét a saját érdeklődési körei vagy feladatai elé helyezné. Nehezen adja fel magát, és csak olyannal képes együtt élni, akiről úgy érzi, hasonlóan elfoglalt és fontos ember, mint ő.

szerelem kutatás pszichológus

Képünk illusztráció

Nyilas

A Nyilas aligha képes egy állásban megmaradni egy életen át. Akkor vajon képes egy ember mellett lecövekelni? Igaz, hogy a munkában mindig az újdonságot és a folyamatos fejlődést keresi, ugyanakkor ha rátalál a megfelelő párra, megbecsüli annyira, hogy ne engedje el.

Bak

A Bak örök karrierista. Őt nem zavarják a túlórák – a partnerét viszont lehet, hogy igen. Minden feladatot halálosan komolyan vesz, amit elvállal, a romantikus gesztusokra így nem sok ideje marad.

Vízöntő

Aki egy Vízöntő társa akar lenni, az készüljön fel, hogy áldozatokat kell hoznia. A Vízöntő szeme előtt elsősorban az lebeg, hogy tudná jobbá tenni a világot. Ha ehhez segítséget kap, képes jól működni egy hosszú párkapcsolatban is.

Halak

A Halak nem képes érzelmi elköteleződés nélkül létezni. A munkájában is akkor funkcionál a legjobban, ha otthon minden rendben van a kapcsolatával.

Karrier vagy szerelem? A csillagjegyed megmondja, melyik a fontosabb számodra – 1. része itt!

msn

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top