Horoszkóp

Karrier vagy szerelem? A csillagjegyed megmondja, melyik a fontosabb számodra – 1. rész

Mind a munka és a magánélet egyensúlyba hozatalára törekszünk, csak nem mind azonos mértékben. A csillagjegyed most elárulja, te melyikre fordítasz több energiát.

Kos

A Kos addig nem tud nyugodtan a párja mellett lenni, amíg nem végzett minden teendőjével. Nem egy örök szingli, de jól bírja az egyedüllétet, ezért hajlamos a munkába feledkezni. Ha őt választod, tarts vele lépést, vagy állj el az útjából!

Bika

A Bika számára az anyagi biztonság és a harmonikus otthon ugyanolyan fontos, ezért mindent megtesz, hogy a kiegyensúlyozza a munkát és a magánéletet. Ha mégsem sikerül, akkor inkább az anyagi javak felé billen a mérleg.

Ikrek

Az Ikreknek olyan párra van szüksége, aki egyrészt stabilan a földön tartja, másrészt engedi szárnyalni. Nem könnyű, de ha a megfelelő emberre talál, akkor a karriert és a családot is könnyedén egyensúlyban tartja majd.

Rák

Nem kérdés, hogy a Rák minden elé a szerelmet és a családot helyezi. Igazi tyúkanyó típus, akinek lételeme a gondoskodás. Ha nem a családban, akkor a munkájában, például ápolóként vagy tanárként.

Oroszlán

Az Oroszlán számára egy a fontos, hogy ő legyen a sztár – mindegy, hogy otthon vagy a munkahelyen, csak tündököljön. Ha ezt a figyelmet megkapja, akkor boldogan beleteszi az összes energiáját egyikbe vagy másikba.

Szűz

A Szüzet kiborítják az érzelmek. Stresszel tőlük, hiszen kuszábbak bármilyen munkahelyi zűrnél, amit könnyen megold. Ezért az is elképzelhető, hogy a Szűz inkább a cölibátust választja, a párkapcsolata túl sok feszültséggel jár.

msn

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top