Horoszkóp

Ezt csinálják a csillagjegyek, amikor rájuk szakad az unalom

A csillagjegyek másként töltik a váratlanul rájuk szakadt szabadidőt. Akadnak közöttük, akik hírből sem ismerik az unalmat, mások egyenesen gyűlölnek unatkozni, de az is előfordul, hogy jól elvannak a saját világukban. Vajon mit csinálnak a csillagjegyek, ha hirtelen nincs egyéb dolguk? A horoszkóp szerint meglehetősen fura dolgokat.

KOS

Ha nincs semmi dolga, a Kos szívesen vesz egy hosszú, kiadós zuhanyt – unaloműzés helyett. Fura?

BIKA

A Bika gyűlöl unatkozni, számára különösen megterhelő, amikor haszontalannak érzi magát, ezért inkább kitakarítja az egész lakást. Aztán jöhet a jutalomfagyi.

IKREK

Az Ikrek nem stresszel rá a hirtelen jött szabadidőre. Sőt, különösebb lelkiismeretfurdalás nélkül marad egész nap ágyban, és tart sorozatmaratont.

RÁK

A Ráknak folyton társaságra van szüksége, ő nagyon nem szeret egyedül lenni. Így amikor váratlanul nincs mit tennie – ritkán fordul elő vele –, és még a szeretteit sem tudja elérni, a kisállatának szenteli az idejét.

OROSZLÁN

Aki abszolút képtelen kezelni az unalmat, az az Oroszlán. Ő biztosan pánikba esik, és panaszkodik, hogy fogalma sincs, most mihez kezdjen magával. Ezzel aztán egy időre jól lefoglalja magát.

SZŰZ

A Szűz fel-alá járkál a házban, miközben üvölteti a zenét. Furcsa, rá nem jellemző szokást vesz fel, amikor nem tudja, épp mihez kezdjen az idejével. Nagyon ritkán unatkozik, éppen ezért eshet meg vele ez a fura eset.

unalom csillagjegy horoszkóp

Ezzel ütik el az időt a csillagjegyek (Thinkstockphotos)

MÉRLEG

A Mérleg unalmas perceiben akár több száz szelfit is képes készíteni, aztán töltögeti fel a közösségi oldalakra. Szóval, neki valójában nincsenek üresjáratok az életében. Nagyon örül a hirtelen jött időnek, mert azonnal a kedvtelésének élhet.

SKORPIÓ

Néhány csillagjegynek a klasszikus megoldás jut ilyenkor eszébe: az evésbe menekülni az unalom elől. A Skorpió is pontosan ezt teszi, méghozzá valamilyen gyorskajával, hogy túlzottan sok energiát azért ne pazaroljon közben.

NYILAS

Nem választ okosabb megoldást a Nyilas sem, aki unalmában bizony gyakran a pohár után nyúl, amit aztán minden alkalommal meg is bán. Persze sosem iszik magában, a népes baráti társaságban mindig talál partnert a kikapcsolódáshoz. A jókedv hevében pedig fel sem tűnik a mennyiség.

BAK

A Bak nagyon tevékeny, folyton dolgozik, valamit mindig csinál. Amikor valamilyen fura véletlen folytán még sincs mit tennie, az unalom elől ő is a közösségi oldalakra menekül. Akár órákra.

VÍZÖNTŐ

A Vízöntő szívesen nézeget videókat a neten. A legjobban a cuki és a vicces állatos videókat szereti. Néhány mókás kutyus vagy macska, és máris megtalálta a kiutat az unalomból.

HALAK

A Halak csöppet sem bánja, amikor rászakad a szabadidő. Végre ismét aludhat, pihenhet egy kicsit. Ő az, aki sosem unatkozik, ugyanis képes átaludni az összes unalmas percét.

moonchild

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top