Horoszkóp

Erre számíthatsz, ha Mérleg csillagjegyűvel találkozol

A Mérleg csillagjegyűek a szeptember 23. és október 22. között születettek. Az elkövetkező egy hónap az ő időszakuk lesz. Most ünneplik a születésnapjukat, és alapból is nagyszerű hetek várnak rájuk. De vajon mire számíthatnak velük kapcsolatosan a többiek? Tényleg annyira kellemes társaság a Mérleg, mint ahogyan sokan gondolják róla? A horoszkópból kiderül, milyen barát, szerető és munkatárs...

Amit mindenki tud a Mérleg csillagjegy szülötteiről, hogy kedvesek, simulékonyak, harmóniára törekednek, kerülik a konfliktust, hatalmas az igazságérzetük, bámulatosan diplomatikusak, és nyitottak a művészetek irányába. De vajon mindez kinek kedvez? Annak, aki a Mérleg barátja, szerelme, rokona vagy munkatársa?

A Mérleg mint barát

Ha már gyerekként olyan szerencsés vagy, hogy az iskolapadban egy Mérleg mellé sodort az élet, biztos lehetsz benne, hogy ez egy életre szóló barátság kezdete. A Mérleg ugyanis minden esetben hosszú távra tervez, téged pedig biztosan nem ér majd csalódás, ha őt választod legjobb barátodnak. A hatalmas empátiával rendelkező Mérleg szinte biztosan megértő és bizalmas beszélgetőpartnered lesz. Attól sem kell félned, hogy a béke érdekében csak azt mondja majd, amit biztosan hallani akarsz. Kifinomult módszereivel rávezet a helyes ösvényre anélkül, hogy megbántana.

mérleg csillagjegy barát szerető munkatárs horoszkóp

Ilyen barát, szerető és munkatárs a Mérleg (Thinkstockphotos)

A Mérleg mint szerető

A Mérleg talán a legromantikusabb csillagjegy, ha ilyen pasi látóterébe kerülsz, a legvadabb lányregények elevenedhetnek meg: imád udvarolni, virággal, kisebb-nagyobb kedvességgel és persze csodás szavakkal rabolja el a szívedet. A hálószobában pedig biztosan minden kívánságodat lesi majd, hiszen neki nagyon fontos, hogy valóban boldognak láthasson téged. Nos, ha igazán szenvedélyes romantikára vágysz, kétségtelenül ő a te embered.

A Mérleg mint munkatárs

Munkatársként a Mérleg kellemes, vicces, humoros és szórakoztató. Mindez inkább egy baráti kapcsolatban előnyös inkább. Beosztottként megkeserítheti főnökei mindennapjait, ugyanis meglehetősen makacs, és meggyőződése, hogy a rendszert meg kell újítani. Főnökként kényelmes, csendes és együttérző, a munka gyakorlati részét viszont beosztottjaival végezteti el, a fontos döntések meghozatalát is szereti másokra hárítani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top