nlc.hu
Horoszkóp
Ez a csillagjegy a legjobb barát a világon

Ez a csillagjegy a legjobb barát a világon

Persze embere válogatja, hogy ki milyen barát. Azonban, ha a csillagok statisztikáját nézzük, van egy zodiákus, akit a legtöbbször tartanak legjobb barátnak.

Ha megkérdeznénk egy tucat embert a legjobb barátjukról, valószínűleg különböző csillagjegyű személyeket említenének. De nagy rá az esély, hogy egy zodiákus újra és újra visszaköszönne: ez pedig a Mérleg. Az asztrológia szerint ugyanis minden csillagjegy közül a Mérleg emelkedik ki, mint a lehető legjobb barát.

„A szeptember 23-tól október 22-ig terjedő Mérleg havában születetteknek természetes adottságuk a barátságok építése és fenntartása – magyarázza Michelle Bell, a Cosmic Fusion asztrológiai alkalmazás alapítója. – Ezen felül arról ismertek, hogy ők tartják össze a baráti társaságokat, hiszen folyton azon vannak, hogy minden harmonikusan és igazságosan alakuljon.” 

Ez az a zodiákus, aki mindig elsőként válaszol a csoportos chaten, ahol ha balhé van, a Mérleg azonnak közbelép. „A Mérleg az egyensúlyra és az igazságosságra törekszik. Igyekszik minden oldalát megvizsgálni egy problémának, aminek következtében kiváló mediátorrá válik. És ő lesz az az ember, akitől leginkább érdemes tanácsot kérned” – mondta a szakértő.

Az Ikrek, Oroszlán és Nyilas jegyek mellett pedig a Mérleg társaságában érezheted a legjobban magad. Ha egy olyan legjobb barátra vágysz, aki az ízlésed kurátoraként küldi a TikTok videókat, elmegy veled bruncholni, minden belsős poénotokon nevet és mindig számíthatsz rá, akkor a Mérleg a te embered. Ez pedig annak köszönhető, hogy levegő jegyű zodiákusról van szó, melynek uralkodó bolygója a Vénusz, a Mérleg maga pedig a kapcsolatokat jelképező hetedik ház képviselője.

Thelma és Louise

Fotó: Profimedia

Égben köttetett barátság

„A Vénusszal való kötődése miatt a Mérleg mélyebben érti meg és értékeli az emberi kapcsolatokat, emiatt empatikus és támogató barátokká válnak” – fejtette ki Bell. Ha tehát egy Mérleggel összehaverkodsz, akkor egy életre szóló barátságot nyersz vele.

Az pedig, hogy levegő jegyű, garantálja, hogy alapból barátságos, társaságkedvelő, jó beszélőkével megáldott ember váljon belőle. És miután olyan nyitott személyiség, ezért nem okoz gondot számára az ismerkedés – mindegy hová menjen. Így lehet szó a munkahelyről, a társasházról, ahol lakik vagy a kedvenc kávézójáról, bárhol, bárkivel képes szóba elegyedni.

„A Mérleg akkor teljesedik ki igazán, amikor valamiféle kapcsolatban áll, legyen szó romantikus vagy baráti minőségű, a hűsége törhetetlen. Mindez pedig amiatt van, mert a hetedik házat uralja, ami az emberi kapcsolatokról szól, ebben pedig a Mérleg verhetetlen” – tette hozzá az asztrológus.

via

Ez is érdekelhet Mérleg legjobb tulajdonságai Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top