nlc.hu
Horoszkóp

A Mérleg csillagjegy elcsábítása

Így csábítsd el a Mérleget!

A Mérleg jegy szülöttei nem szeretnek egyedül lenni, ez azonban nem jelenti azt, hogy kimondottan könnyű őket elcsábítani.

Légy kiegyensúlyozott!

A jegy szimbóluma a mérleg, mely elárulja a jegy szülötteinek legmeghatározottabb jellemvonását, egyben pedig igényét is: az egyensúlyra való törekvést. A Mérlegek számára azok az emberek a legvonzóbbak, akik kiegyensúlyozott, higgadt, békés személyiségek. A szélsőségeket és a konfrontációt nehezen viselik, éppen ezért ha ilyesmit tapasztalnak, inkább elmenekülnek. Viszont ha képes vagy megnyugtatni, amikor aggódik, erősíteni, amikor bizonytalannak érzi magát, keresni fogja a társaságodat.

Légy türelmes!

A Mérlegek nehezen hozzák meg a döntéseiket és gyakran tétováznak, mielőtt bármilyen irányba is lépnének. Olyan partnerre van szükségük, aki finoman terelgeti őket ilyen helyzetekben, azonban nem gyakorol rájuk túl határozott nyomást, az ugyanis csak felerősíti a szorongásaikat. Légy vele türelmes, ösztönözd, de soha ne siettesd!

Puszilkodó pár

(Fotó: Getty Images)

Légy tisztességes!

A jegy szülöttei nagyra értékelik a tisztességes és együttérző viselkedést, azokat az embereket, akik képesek több nézőpontból is szemlélni egy adott problémát vagy szituációt és mindig a lehető legigazságosabb megoldásra törekszenek. Ha a Mérleg azt látja rajtad, hogy toleráns, nyitott és előítéletektől mentes vagy, hatalmasat nősz a szemében. 

Mutass neki újat!

A Mérlegek csodálják azokat az embereket, akiknek szenvedélyeik vannak az életben, legyen szó akár a hivatásukról vagy a hobbijaikról. Mivel kíváncsi természetűek és nyitottak az újra, ezért szívesen veszik, ha bevezeted őket azokba a tevékenységekbe, melyeket te magad örömmel és meggyőződéssel művelsz. Az ilyesfajta közös élmények közelebb hoznak egymáshoz titeket és segítik, hogy alaposabban megismerjétek egymást.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top