nlc.hu
Horoszkóp

A Mérleg párkapcsolati hibái

Ezeket a hibákat követi el a leggyakrabban a párkapcsolatokban a Mérleg

A Mérleg a zodiákus egyik legtöbb jó tulajdonsággal rendelkező csillagjegye, azonban ez nem jelenti azt, hogy ők mindent tökéletesen csinálnának a kapcsolatok terén...

A Mérleg szórakoztató és romantikus természet, ami ideális alap lehet egy párkapcsolathoz. E csillagjegy szülötteinek is megvannak azonban a tipikus hibái…

Túlságosan konfliktuskerülők

A Mérlegek gyűlölik a vitát, ezért mindent megtesznek azért, hogy elkerüljék a konfliktusokat. Ha kényelmetlenül vagy épp megbántva érzik magukat egy szituációban, inkább akkor is hallgatnak és tűrnek, mint hogy felvállalnák a partnerükétől eltérő álláspontjukat, szándékaikat. A nézeteltérések, illetve azok tisztázása azonban az egészséges kapcsolat természetes velejárói. Ezek állandó elfojtása viszont hosszabb távon egészen biztosan aláássa a két ember viszonyát.

Kihasználják őket

A jegy szülötteitől nem állnak távol a dekadens és szélsőségesen romantikus megnyilvánulások. Imádják drága ajándékokkal, élményekkel kényeztetni, akit szeretnek, illetve kényelmes és fényűző körülményeket biztosítani a számára. Ezt azonban a másik fél akár könnyedén ki is használhatja, szerelmet színlelve az anyagi javak megszerzése és a kényelmes élet érdekében.

Mindent túlgondolnak

A csillagjegy szimbóluma az egyensúlyra és a harmóniára való törekvést jelképezi, mindemellett azonban arra is utal, hogy a jegy szülöttei hajlamosak minden apróságot mérlegre tenni. Emiatt jellemző rájuk, hogy mindent, akár teljesen jelentéktelen dolgokat is túlgondolnak, ami komoly kételyeket és frusztrációkat szülhet a kapcsolataikban.

Sértődött pár

Sértődött pár (Fotó: Getty Images)

Kapcsolatfüggők

A Mérleg uralkodója a szerelem bolygója, vagyis a Vénusz. Ebből adódóan számukra gyakorlatilag létszükséglet a szerelem, ami miatt egyik kapcsolatból ugranak bele a másikba, vagy épp olyan párkapcsolatokban maradnak benne, melyek már nem működnek, ám ők mégis úgy ítélik meg, még ez is jobb, mint egyedül lenni. Fontos megtanulniuk, hogy önmagukban is értékesek, az életük nem csak párkapcsolatban képzelhető el, és teljesen rendben van, sőt, a javukra is válik, ha akár huzamosabb időt egyedül, a saját életükre, szükségleteikre koncentrálva töltenek el.

Nem tudnak leállni a flörtöléssel

A jegy szülöttei imádnak flörtölni és ezzel a szokásukkal sokszor akkor sem hagynak fel, ha komoly kapcsolatban élnek. A másik fél vérmérsékletétől, személyiségétől függ, hogy ezt miképp viseli. Ha érzékenyebb típus, akkor bizony akár megcsalásként is értelmezheti a helyzetet, még akkor is, ha valóban nem történt több némi ártatlan flörtnél.

Felelőtlenül ígérhetnek

A Mérlegek mindig a lehető legjobb színben akarnak feltűnni a párjuk előtt, emiatt pedig gyakran olyan dolgokat is megígérnek nekik, melyeket valójában nem akarnak vagy nem is képesek teljesíteni. Bár abban a pillanatban ez működőképes megoldásnak tűnik, azonban a be nem váltott ígéretek végül óhatatlanul csalódáshoz vezetnek.  

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top