nlc.hu
Horoszkóp

A Bika prkapcsolati hibái

Ezeket a hibákat követi el a leggyakrabban a párkapcsolatokban a Bika

A Bika párkapcsolatait a makacsság mellett az anyagiasság, a haragtartás és a változásoktól való félelem is gyakran megkeseríti.

A Bika hűséges  és megbízható partner, mindemellett fokozottan jellemzi az érzékiség is, hiszen uralkodó bolygója a Vénusz. E jegy szülöttei is elkövetnek azonban néhány tipikusnak mondható hibát a párkapcsolataikban…

Makacsság

A makacsság az egyik legsztereotipikusabb Bika tulajdonság, azonban ez a sztereotípia bizony kapcsolatokban fokozottan érvényesül. Az egészséges együttléthez elengedhetetlen megtalálni az egyensúlyt a két ember egyéni vágyai között, azonban a Bikák e téren rendkívül rugalmatlanok és gyakran képtelenek a kompromisszumra.

Anyagiasság

Fontos számukra a pénz, odavannak a fényűzésért és olykor kifejezetten mohók. A partnerüktől elvárják, hogy anyagi értelemben is elhalmozza őket minden jóval. Az sem ritka, hogy a párválasztáskor kifejezetten meghatározó számukra a potenciális partner anyagi helyzete, ahelyett, hogy inkább a valódi érzelmeket és az őszinteséget keresnék.

Birtoklás

A jegy szülöttei a párjukra is hajlamosak egyfajta „vagyontárgyként” tekinteni. Birtoklóak és minden ok nélkül is rendkívül féltékenykedők tudnak lenni, megfeledkezve arról, hogy a másik fél egy önálló, szabad akarattal rendelkező emberi lény. 

Párkapcsolati konfliktus

Fotó: Getty Images

Bizonytalanság

A Bikáknak rendkívül fontos a biztonság, a kiszámítható kapcsolatokat szeretik, ahol pontosan tudják, hogy mit várhatnak el a másiktól. A legkisebb megingás is elbizonytalanítja őket. Lényeges, hogy a bizalmi kérdéseken a partnerükkel együtt tudjanak dolgozni, máskülönben a kapcsolat hosszabb távon nem fog működni.

Haragtartás

A Bikákat nem könnyű kihozni a sodrukból, azonban ha egyszer eléjük kerül a vörös posztó és felhúzzák magukat, akkor bizony igen intenzíven élik meg a konfliktust, melyen aztán csak nehezen képesek túllépni. Jellemző rájuk a haragtartás és a sérelmek felhánytorgatása. A béke érdekében azonban meg kell tanulniuk elengedni az ellentéteket, különösen, ha azok már rég elveszítették a jelentőségüket.

Lassúság

Bár egy kapcsolatban nem feltétlenül kell siettetni a dolgokat, a Bika sok esetben olyan lassan halad, hogy a partnere emiatt úgy érezheti, valójában nem is fontos a számára. A jegy szülöttei valósággal rettegnek a változásoktól és az új helyzetektől, ami jelentős visszatartó erő lehet egy párkapcsolatban és megakaszthatja a dinamikát és fejlődést. Előfordulhat az is, hogy a másik fél a lassú tempó miatt egyszerűen elveszíti a türelmét vagy épp az érdeklődését és továbbáll. 

Még több horoszkóp:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top