nlc.hu
Horoszkóp

A legfigyelmesebb csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek mindig odafigyelnek rád

Az őszinte figyelem az egyik legértékesebb dolog, amit az egyik ember a másiknak adhat. A most következő négy csillagjegy szülöttei pontosan tisztában vannak ezzel.

Ők azok, akik nem csupán úgy tesznek, mintha érdekelné őket, mi van veled, hanem valóban, minden helyzetben figyelnek rád

Halak

A Halak jegyben született emberek fokozottan érzékenyek minden belső és külső történésre, emellett elképesztő érzékük van ahhoz is, hogy mások lelkiállapotával azonosulni tudjanak. Ők azok, akik nem csupán őszinte figyelemmel vannak irántad, de képesek mélyen át is érzni azt, amin épp keresztülmész. Nem csupán a szavakból, de gesztusokból, apró rezdülésekből is értenek, így akkor is ott állnak melletted, ha épp nem tudsz, vagy nem mersz segítséget kérni

Mérleg

A Mérlegek kiváló barátok és társak, sok szempontból talán a legkiválóbbak az összes csillagjegy közül. Szórakoztatóak, kiegyensúlyozottak, intelligensek és nem utolsó sorban figyelmesek. Nem csupán udvariasságból vagy együttérzésből figyelnek rád, hanem valóban érdekli őket mi történik veled, mi zajlik benned. A rosszban ugyanúgy készek osztozni veled, mint a jóban. A látszat kapcsolatokat, látszat érzelmeket képtelenek elviselni, ha pedig ilyet tapasztalnak másoktól, azt gyakran a saját kudarcukként élik meg. 

Barátnők

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

A Skorpiók jellemző tulajdonsága a távolságtartás és a nagyfokú bizalmatlanság, azonban azokat, akiket végül a bizalmukba fogadnak, azt végtelen figyelemmel halmozzák el. Hiperszenzitív természetüknek köszönhetően nem tudnak “kívül maradni”a hozzájuk közel álló emberek érzésein, vívódásain, emiatt pedig olykor sokkal intenzívebben bevonódnak bizonyos helyzetekbe, mint az szükséges vagy egészséges lenne. 

Szűz

A Szűz jegy szülöttei ridegnek tűnhetnek ugyan, ez azonban csak a látszat. Zseniális megfigyelők ugyanis, mindemellett köztudottan perfekcionisták, a felületesség pedig az emberi kapcsolataikban is távol áll tőlük. Nagyon is odafigyelnek másokra, sőt, igazából előlük, még ha akarod, bizony akkor sem tudod elrejteni az érzelmeidet, kétségidet vagy problémáidat, ugyanis ösztönös érzékkel ismerik fel ezeket. 

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top